2.4.2014

Kohta räjähtää!!!

Hola, hola! Elämme keskeistä viikkoa keskiviikkona. Olettekos muuten ymmärtäneet, että keskiviikko on just siksi keskiviikko, koska se on päivä keskellä viikkoa. Mä tajusin sen just nyt äskön. Mutta meneeks se muuten noin? Eiks se oo vähä niin, että miten tätä viikkoa katsoo? Jollekin viikon keskiö voi olla sunnuntai. Ääh, nyt meni liian vaikeaksi. Onks tänään muuten keskiviikko, ettei ole jo torstai. Oonks mie sekaisin, jotenkin. Muistikin pätkii, kaiken muun ohella.

Läppärini läähättää. Mikähän sillä on? Ei se normaalisti tämmöistä ääntä pidä. Pitäiskö mun tehdä jotakin turvatoimenpidettä. Apua, ei kai tää oo leviämässä. Taputan sitä nätisti näin. Tapu, tapu. Kaikki hyvin, älä keuhkoo. Ei ole elämää ilman tietotekniikka. Olen silleen TT-narkkis. Järkyttävää myöntää, mutta totta. Jos pitäisi valita, mitä tai ketä ottaisin mukaani autiolle saarelle, niin kyllä läppäri olisi namber van. Lisäksi jos kainosti saisi pyytää, niin huulirasva, kiitos. Ihmisistä niin väliä. Katsokaas, kun läppärissä on koko maailma. Siellähän ne kaikki ihmiset on. Miks tyytyä yhteen elävään, kun voi saada koko maailman.Ihmisistä puheenollen. Olen saanut uuden ystävän. Mikkosen Asko Danske Bankista. Hää minulle synssärikortinkin laittoi. Minua ihan liikutti, pikku itkut tirautin. Voi Asko, voi Asko, sie minnuun muistit, vanhaa ihmistä. Ei mennyt kuin puolivuosisataa, että näin mieltäni lämmitit. Vielä ovat muistissa nuo katkerat hetket, kun hattu kourassa, nöyränä kävin asuntolainaa anomassa. Päin naamaa nauroit ja nyt minua lämmöllä muistat. Huimaa on tämä elämän juoksu.

Nyt tämä rakkaani tässä pöydällä käy jo kuumana. Olisiko meidän välinen kemia tulenarkaa, olisiko viisainta lopettaa. Hei, nyt kyllä tulee jo outo tuoksu. Apua, lopetan tähän, ennen kuin todella räjähtää. Sori, tää yhtäkkinen loppu. Palataan, jos en ole räjähtänyt maailmakartalta hevonkuuseen.

8 kommenttia:

 1. No mutta hieno homma, että Asko sulle noin komian ruusukortin laitto :D
  Mulle tulee yleensä synttärionnittelut vaan Ellokselta. Ja yleensä silleen pari viikkoa etuajassa, että varmasti ehtii vielä itelleen ihan vaan kiitollisuudesta jotain mukavaa synttäriylläriä tilailla..

  Jos sun THE merkkipäivä on tässä kuussa, niin ootte sit mun ukkoni kanssa ihan samikset.
  Samaa hyvää vuosikertaa ja huhtikuun poikii :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asko The Bank. Huikeeta ;)

   Vuosikerrasta en niin tiiä, mut kliimaksi on lähellä. Sen jälkeen alkaa uusi elämä :) Onnee Ukkolles, joskaan onko täs mitään onnittelemista. Tää nyt on tätä, angstia. Sori.

   Poista
 2. Wau, mieti mikä merkkihenkilö oletkaan, kun pankkikin onnittelee! Mä en saa onnitteluja edes Ellokselta...johtunee tuo ehkä siitä, että en ole koskaan sieltä tilannut mitään :-D
  Onnea kovasti sinulle! Nuori ja notkea ja voimakas olet, kun koneetkin kuumenee käsissäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunsin hetken itseni niin tärkeäksi.

   Koneet ovat lähes sulaa vahaa käsissäni ;)

   Poista
 3. Joko saa onnitella?!! :)

  Oma läppärini tuossa taannoin niin kovin puhisi, että ukko sohvalla vieressäni jo häiriintyi ("kun ei tässä enää uutisiakaan kuule"...). Atk-valistunut jälkeläiseni suhautteli paineilmalla tuulettimen rakosista ja kysyi, milloin olen viimeksi putsannut masiinan, Öööh, nooh, pitääkö sitä ihan useastikin, siis joka vuosi tai silleen, ihmettelin, ja jälkeläinen pyöritteli silmiään. Toimenpide auttoi välittömästi. Tuota suhauttelua kannattaa ehkä kokeilla nyt ensiavuksi. Minä jo toiveikkaana katselin uutta näpytintä... No nyt saa sitten vanha kelvata vielä.

  Kalkkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh, pitääks näitä jotenkin huoltaa? Sammutin ja vedin johdot veke, pelotti, että syttyy tuleen. Mut kyl tää taas pelittää. Ehkä täytyy tehdä joku kevätsiivous ;)

   Poista
 4. Jos ei satu olemaan paine-ilmaa kotona, imurikin käy. Pyöräytä kone ylösalaisin pöydälle ja imuuta ne kaikki pohjassa olevat aukot, niissä on varmaan paksu villasukka tukkeena.

  Onnea puolelle vuosisadalle! Hyvin siitä selviää, mun meni ohi jo puolitoista vuotta sitten ja täällä edelleen porskutan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Mac, eikä siinä ole mitään aukkoja :( Kuolemaansako kuumenee, en tiiä.

   Odotan sitä päivää, niin päästään tästä piinasta ja jatkamaan elämää seuraavat puolivuosisadat :)

   Poista