7.4.2014

Erityisen intresanttia

Kaupunkiaamu. Nukuin niitä nopeita. Silmä kiinni, silmä auki. Kaheksan tuntia hävisi elämästä unelle. Eikä siinä mikään vika, uni ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa. Ei todella ole. Se on kuin rahaa pankkiin pistäisi, kun nuori ihminen nukkuu. Hetkinen, ei ole enää nuori, niin mihin sitä sitten tämän ikäinen säästää? Meneeks se suoraan eläkevakuutuksiin vai peräti hautajaiskuluihin. Täytyypä olla tarkkana tuon unen kanssa. Ettei vaan hukkaan mene, sillä minä.
Mökkilook 2014
Tietotekniikka ryppyilee. Se on piikki mun lihassa. Aina ollut. Silleen en ole sinuksi tullut. Joo, printteri sanoi eilen poks. Se ei vaan suostu tulostaa, kaikkeni yritin. Vanhakin on jo, väsyikö tiensä päähän. Juuri, kun olisin erittäinkin paljon tarvinnut tulostettavaa. Uusi on hommattava. Viime viikolla kertoilin rakkaani ylikuumenemisesta. Minulle suositeltiin tuuletusaukkojen putsailua. Tein töitä käskettyäni, mutta ei löydy rakkineen pohjasta aukon aukkoa. Alkaako läppärikin tulla tiensä päähän. Kaikki leviää, kuten minä myös. Hei, pitäisikö omatkin ilmavirta-aukkoni puhdistaa? Josko kipuilu johtuukin siitä. Ovat aukkoni tukkeutuneet, paljon mahdollista. Apua.

Kalasavustamon namitiski
Eipä varmaan meidän mökkihistorian aikana ole koskaan näin aikaisin käynnistelty tulevaa kautta. Viime vuonna päästiin möksälle vasta viikko vapun jälkeen. Ajatelkaas, jos maailman meno menisi näin. Kesäkausi alkaisi jo maaliskuussa ja talvi kestäisi parisen kuukautta. Hmmm, laittaisinko vastaan. Enpä usko. Ainakaan mulla ei ollut ikävä niitä järkyttäviä lumikinoksia. Parempi näin vaikkakin hetkittäin oli aika pimiää. Toivottavasti tämä aikainen mökkialoitus ei tee sitä, että olen jo juhannukseen mennessä kyllästynyt siihen joka viikonloppuiseen mökillä ramppaamiseen. Sitä kun nyt sattuu olemaan ilmassa aina myöhemmin syksyllä.

Taivaallisia kalasaaliita
Tästä viikosta kun selvitään, niin sittenhän siinä onkin tapahtumaa yllinkyllin. Ihan hirvittää. Ensin on se ristuksen delaaminen, sit vedetään tuhannen lärvit työläisten kunniaks ja sen jälkeen onkin hyvä lähtee taas viikoksi Siuntioon kuntoutuu. Kaikista muista selviän, mut toi kuntoutus ei ole mennyt ihan niin kuin käsikirjoitin. Ei ole sentit vyötäröltä kaikonneet, eikä pahemmin ole jumpattu. Ei ole niin. Jos mahdollista, niin suunta on ollut päinvastainen. Alamäkeä mennään niin, että heikkohermoisempia hirvittäisi. Mut minkäs teet, elämä on. Se suattaapi olla, että tämä heppu jää armottomasti luokalleen ja tuleepi ikävää palautetta. Jos alkavat kovin vittuilee, niin miehän lähen menee. Menen vaikka lähi buariin, jos ei muuta. Ei vains, se ensimmäinen viikkohan oli suksee, toivottavasti tästä toisestakin saisi niitä rakennuspalikoita tämän hetkiseen hiukkasen huteraan olotilaan. Lähetääs nyt avoimin mielin ja rinnat rakkuloilla. Sehän voi olla hyvinkin tervehdyttävä sessio tai sitten ei. Hiukkasen hirvittää joo.

Ei maar, nyt täytynee laittaa itteensä ihmisen näköiseks. Olis meinaa taas vaihteeks tohtoritapaamisia. Eihän tosta ole viikkoakaan, kun viimeks vierailin. Nyt on jännä, sillä minulla on ehdottaa heille tautiluokitusta tahikkas diagnoosi. Toi nettitohtori on siitä kiva, että sieltä voi valita, mitä kivaa tänään sairastaisi. Vaihtelee välillä, niin ei käy tylsäksi tämä oireilu. Jep, jep. Nyt saattaisi olla niin, että ollaan lähellä sitä, että selviäis miks Jeppe juo. Tai sitten ei. Onko se vain virtahepo olohuoneessa vai olisko sittenkin asiaa annelitempakalle. Eipä tuota tiiä. Hyvin on intresanttia, ihan helevetin intresanttia.


2 kommenttia:

  1. Hui. Pikkasen ekaks säikähdin kuvan sheikkiä, mutta olikin ihan lempee tyyppi :)

    Ja Nettitohtori korvaa nykyään vanhan kunnon lääkärikirjan. Sieltäkin löyty aina vaiva joka lähtöön. Tsemppiä tohtorikäynnille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marttalandian Hösses Al Hasses siinä istua töröttää ja päivystää terdel. Ja lämmintä oli..

      Tutkimukset jatkuvat, oli ihan hyvä miitinki tohtorilla.

      Poista