24.1.2014

Sähköistettyä sähinää

Pikainen ilmestys, ettette luule, että olen kuntoillut itseni hengiltä, hah! Kivasti on loppuelämäni ensimmäinen viikko sujunut. Liikuntapäiväkirja on saanut merkintöjä, joista olen tyydytetty. Takapakkia ilmeni ensimmäisen työpäivä jälkeen hillittömän selkäkivun muodossa. Se kertoi minulle jotakin. Tuli paha mieli. En antanut periksi vaan menin uimaan. Se auttoi. Oli kramppi tai jotain. Uinti auttoi, paha meni pois. Tarinan opetus. Ei kannata luovuttaa ja liikunta auttaa.

En tykkää tästä kylmästä. Se kuivattaa ihmistä. Peukalon pää on halki. Tarvitaan käsirasvaa. Paljon käsirasvaa ja kovasti vaatetta lämmöksi. Aurinko on kiva. Valo antaa voimaa. Tekisin mieli syödä tikkareita tai tehdä purukumeista hillittömiä palloja.

Huomenna ystävän luokse. Teemme taidetta ja maalaamme taulun. Maalaamme kaksikin. Se on terapiaa. Teemme myös Vietnamilaista ruokaa. Se on nami. Huomenna Vesicirkuit. Soitin salille ja kysyin, että ovatko kaikki osallistuja fitness. Voiko keskivartalolihava, rintava mies osallistua. Ei halua, että lyllerrän toisten tiellä. Vielä pilkkaavat ja sormella osoittelevat: " Katsokaa, keskivartalolihavaa!" laitan kokovartalo uimapuvun ja uumalle uimarenkaan. Oman kumiankan otan mukaan. Eivät pilkkaa, pitävät hassuna setänä.

Näin outoja unia viime yönä. Näin koko elämäni jaksoina. Vuosikymmen kymmeneltä aina syntymästä tähän päivään. Siinä oli joku viesti, mutta en muista sitä. Se harmittaa, koska siinä oli minulle asiaa. Ehkä uni tulee vielä uudelleen. Tulee se, jos sillä on asiaa ja merkityksellisyyttä. Minun päässäni on ruuhkaa. Liikaa asioita. Tarvitaan aikaa. Ja pyhää ymmärrystä. Ehkä ne siitä jäsenöityy.

Nyt suihkuun, mun mentävä on. Miksi ympärillä on niin paljon sähköä? Elektrisiteetti rätisee ja kipinöi. Välillä salamoi. Nautinnollista viikonloppua. Älä anna pakkasen panna. Tsau!

6 kommenttia:

 1. Hieno alku loppuelämälle! Ei sun kande välittää, jos et muista uniasi. Unet on alitajunnan aluetta ja tekevät omaa työtään, muisti niitä tai ei. Jotain voi tietämättäsi loksahtaa kohdalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se lähtee, loppuelämä.

   Pikku päässä on niin paljon asioita, että on otettava myös alitajunta käyttöön. Siksi unet yrittää kertoa jotain. Annetaan vain aikaa...

   Poista
 2. Muista uimalakki kans :). Sellanen kohokukallinen.

  Kivaa terapiaviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, heti alkoi tää lusmuilu. Peruin tunnin, tekeekö fluntsaa. Hetken olin jo, että laiskapaska lähtee vaan, mutta ajattelinpa kerrankin kuunnella itseä ja jätän menemättä.

   Poista
 3. Heip!

  Tuosta unesta.Itselleni unimaailma on avautunut muiden prosessien myötä uudella tavalla.
  Sain ohjeeksi (kun olin ahdistunut siitä etten muista niitä tapahtumia aamulla), että koetan saada kiinni unen tunnelmasta. Millainen se oli, miltä musta tuntui?
  Tämä ohje on avannut uusia polkua.Esim.unen ahdistusta on ollut suoraan jostain real lifen ahdistuksesta...siitä olen päässyt työstämään ja kohtaamaan tätä tunnetta, jota alitajunta siellä käsittelee.
  Halauksia!
  St.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On unia, jotka eivät merkitse mitään. Olen noin niin kuin elokuvissa tai jotain. Sitten on näitä unia, että ymmärtää niiden yrittävän kertoa minulle jotakin.

   Yritänpäs päästä kiinni tunnelmaan, jospa se siitä avautuisi. Ja jos se oli elämyksellisesti tärkeää, niin kyllä se tulee vielä uudelleen. Uskon niin.

   Poista