25.12.2013

Todistettavasti peenis

Hou, hou ja vielä kerran Hou. Niin on heittänyt lomalaisen elämän bisiks ettei aamulla kerennyt postaamaan. Oikeammin korjaten, nukuin melkein puolille päivin ja kiirehän se tuli altaalle makkoomaan. Vaakamambosta toiseen, sano. Liekkö tämä aikaero vai mikä se pistää ihmisen biotusrytmit vituralleen? Sillä ei tietenkään ollut mitään merkitystä, että kävin hitusen humpaten aattoiltana. Meni kyllä pikku tunneille, se aika vain jotenkin vilahti käsistä. Tänään onkin sit ollut vähä hitaampi päivä...

Mun hoitola on vetten päällä

Pukki antoi lahjaksi keksin
 Aattoillan gyrmeesta. Joo, ruoka oli ihan jees, mutta paikan autfitti ei ihan miellyttänyt Martan esteettistä silmää. Kun mennään ulos hyvin syömään, niin kaiken pitää olla lähes täydellistä. Ja sillä on kuulkaa väliä, minkälaiset kynttilät on pöydässä ja kuinka se serviisi onkaan taiteltu. Eipä tuossa mitä, hyvin minä viihdyin vaikka en rantaravintolaan päässytkään. Sehän on nyt valtakunnan tosi, että täällä Karonilla ei ole niitä ihania rantakuppiloita. Tämäkin asia selvisi, kun tuossa lueskelin matkaopastani. Eli niitä kuppiloita on etsittävä muualta. Tosin, tänään en jaksanut kylille lähteä, ihan nautin aterian hotellin omassa kievarissa. Joka ei muuten ole yhtään hassumpi.

Possun ikävä

Tuunafisu
Eilen nautiskelin Balilaisen hieronnan ja voi et ko mie olinkin taas seittemännessä taivaassa. Vetelin sikeitä niin, että tultuani takas tähän todellisuuteen, sain huomata, että kuola oli kuivunut poskilleni. Vielä on  kokeilematta bambumassaga ja millainenhan olisi hotkakao-hieronta? Melkein poikkeuksetta täällä nämä hoidot on niin loppuunvietyjä. Se tunnelma, musat ja tuoksut on niin vimpanpäälle jotta.

Jooghaava nainen

Tämmönen rantabaari
 Syötyäni siis aattoillallisen, mikä koostui lihaisesta alkupalalautasesta ( sen verran oli sikaa ikävä) ja tonnikalasta, pottumuusista ja jonkun elukan maksasta. Tulin vaihtaa paitulin hotelliin ja suuntasin tuonne noin turistihelvettiin Patongille. Meno siellä on kyllä aivan uskomatonta. Siellä on meille vähemmistöryhmille (!?) omat kuppilat ja kulmakunnat. Sinnehän se Marttakin tietysti omiensa joukkoon joustavasti jämähti. Kävin katsomassa parikin piipshowta ja meinasi mennä singhat väärään kurkkuun ettei peräti reisille. Sitähän se oli sitä itseään. On se jännä, miten jossakin maassa toi seksi voikaan olla, mitenkä sen nyt  voisi ilmaista, niin perushuttuu, että kaurapuurokin sen rinnalla on viiden tähden illallinen. Joo, sitäpä ne poijaat siellä lavalla touhusivat. Mennen tullen paneskelivat ja vähä siinä välissäkin. Ei voi kun ihmetellä sitä erektioiden määrää, jotakin pilleriä tahi apuvälinettä heidän täytyy käyttää. Eihän tuo tuommoinen ole normaalia. Ajattelin ensin, että se on joku huijaus, heillä on jotkut tekopeenikset, mutta kyllä se oli ihan aitoa tavaraa. Tulivat nimittäin esittelemään kikkeleitä  katsomoon. Pientä korvausta vastaan, niitä sai kopasta ja pitihän se Martan tämäkin totuus selvittää. Enkä siis todellakaan ollut ainut varmistelija. Aitoo oli.

Nättinä läksin
Ei, ei tuommoinen saavuta minussa mitään kiihotusta. Se on liian rivoa ja paljastavaa. Toki, oli siellä yksi ihan kiva ohjelmanumero. Pojat tuli lavalle saippuoituneena ja kohta niin katosta alkoi vesisade ja siinäpä itsensä puhtaaksi pesivät. Silleen hiljalleen ja hellästi. Se oli ihan nättiä. Mutta kyllähän tuosta seksiturismista jää jotenkin paska maku. Onko sitten pakko mennä ja katsoa? Ei kylläkään, mutta ei siltä oikein voi täällä välttyä. Sitä on niin joka puolella. Varmasti tuo kaikki on monellekin se ainut keino hankkia se elanto. Jos minä katson shown ja maksan siitä, niin teenkö oikein vai väärin? Ovatko he uhreja ja maailma on vain niin paska paikka. Tasan ei käy onnen lahjat juu. Joskaan tuskin meikeläistä olisi kovinkaan himoittavaa katsella. Munhan siitä pitäisi maksaa, että joku tulisi ja katsoisi. Joopa, joo leikki sikseen ja pylly pois tyynyltä. Nyt on se pakollinen iltameno suoritettu alta pois ja voinkin rauhoittua nautiskelemaan.

Huomenna on päiväretki PhiPhille. Hui kauhistus, aamulla on aikainen ylösnousu. On se kumma, että heti tuollainen aikataulutus alkaa ahistaa. Mää en sit yhtään tahtoisi mitään velvoitteita. Noh, kai se on oltava joustava, jos tahtoo jonnekin mennä. Tämän illan olen rauhoittanut oleskelulle. Kävin iltauinnilla, syömäs ja kohta taidan mennä maate. Eipä siinä sitten sen kummempia.

4 kommenttia:

  1. Jos mulla ei olis sitä Thaimaan aikaista matkaopaskokemusta (joskin 90-luvun alusta), niin olisin varmaan vähän säikähtänyt tätä sun kertomusta, mutta nyt kuulosti jos ei nyt ihan kotoisalta, niin tutulta kumminkin.. Vaikka ajat on varmasti muuten muuttuneet, niin tässä suhteessa ei ehkä niinkään. (Luulisin, joskaan en tiedä)
    Alkuun oli pikku shokki kun edellisestä työkohteesta kreetalaisesta pikkukaupungista suoraan Pattayalle pamahdin keskelle kaikkia niitä tyttö- ja poikabaareja, jollasia en aiemmin ollut nähnyt. Tuli vähän (paljon) ällö olo, mutta kunhan vähän aikaa maassa asuttuani ymmärsin, että on tosiaan aika monenkin ihan tavallisen perheen elanto siitä kiinni ja että aviomiehet kävi mopon tarakalla vaimonsa töihin heittämässä ja illan (yön) päätyttyä taas haki takaisin perheen luo, niin työpaikkahan se oli muiden joukossa. Ei varmasti kelleen se halutuin, mutta kumminkin. Vaikea asia. Ja edelleen jaksan suuttua, jos joku (yleensä sellainen, joka ei ole maassa koskaan käynytkään, mutta luulee tietävänsä siitä kaiken), yleistää tän koskemaan kaikkia thaimaalaisia. On kumminkin häviävän pieni osa. Ja maa täynnä mitä hienoimpia paikkoja ja ihmisiä.
    (Vein muuten nykyisen ukkoni, joka tuli mun opasaikana muutaman viikon lomalle Pattayalle, "opintomatkalle" tyttöbaariin, kun ei halunnut mun opaskavereiden kanssa "poikiin" mennä, mutta kyllä sekin oli sen verran hämmentynyt, että tyttöjen sijasta keskittyi katselemaan Formuloita taustalla pyörineistä telkkareista :)). Että se siitä sitten. Vaikka oikeestihan olin tyytyäinen tottakai). Onneks suurin osa elämästä siellä kuitenkin oli vallan tavallista kunhan alkushokista pääsi yli.

    Mukavaa loppulomaa siellä. Täällä sataa aina vaan ja pimeydessä edelleen vaelletaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä vain ei voi lakata ihmettelemästä, kuinka tavallista ja perushuttua se täällä on. Ja miten se onkin täällä ns. normaalia, tai hyväksyttyä. Jos leikitään ajatusleikkiä ja siirrettäisi kaikki tuo gogo-meno suomeen, niin kyllä menisi maailman kirjat todella sekaisin.

      Mie en viihdy moisilla kaduilla, siellä on liikaa metelii, liikaa ihmisii ja ihan liikaa kaikkea. Eksoottisuuden takia, ja utelias kun olen, onhan se nähtävä. Hiukkasen olen pettynyt tähän kohteeseen. Täältä puuttuu ne ihanat rauhaisat rantaravintolat, missä nauttia hyvä illallinen kynttilän valossa, meren aaltojen loiskehessa. Tahtoopi tämä Karon olla sitä sellaista turistihärdellii kaikki tyyni. Ja toi Patong on vihon viimeinen, yhden illan siellä voi käydä, mutta en mie muuten jaksa.

      Kata on tuossa vieressä, mutta matkan päässä. Siellä on jo muutama rauhaisa rantaravintola, joten sinne siis.

      Eipä juuri ole ikävä pimiää. Onhan tää valo ja aurinko ihmiselle herkkua. Sitä ei käy kieltämän. Yrittäkää nyt löytää se valo jostakin. Jos ei muualta, niin jääkaapista ainakin. Jouluna saa yölläkin syödä ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Paikalliset rouvat tykkää kans ;) Rili nais heer mister!

      Poista