5.11.2013

Ihan pimeetä

Nyt mun sielu huutaa valoo. Niin kipeästi, että kohta sattuu. Miehän olen syssy ihminen, mutta valon puute rassaa meikeläistäkin. Hyi, kun eilinen päivä oli pitkä kuin suluhas pojan... piip. Hapen puute aiheutti snadisti jomottavan päänsäryn ja illalla oli löysä väsykäs olo. Ei tykkää.

Bifoor
Ettei tää touhu nyt ihan reisille livahtais, niin sain järjestettyä sen ullakon. Olin tyydytetty. Mutta kyllä me otettiin pikku koiran kans paritkin päivätirsut. Tää pimeys vie mehut. En yhtään ihmettele, kun ennen vanhaan ihmiset vietti agraariyhteisössään hämäränhyssyä. Oivallinen idea taipua talviunille. Mun täytyy tunnustaa, että söinkin luvattoman paljon. Sitä vehnäjauho-osastoa lipsahti tyydyttämään alakuloa. Ja sehän nyt on sit ihan vihonviimeistä, väsyttää vain entistä enemmän. Tänään siis veepeet taas ohi ja pääsen ihmistenilmoille. Se on hyväksi. Kysyin eilen Ukkorähjältä onko heillä duunissa ihmiset väsy. Kyllä kuulemma ovat kaikki veri, veri väsy. En ole siis epänormaali, enkä vakavasti sairas.

After
En saanut vaihdettua joulumatkaani järkeväksi, enkä löytänyt toimitiloja. Sen sijaan sain eilen uuden modeemin ja minua viisaammat tietotekniikka-asiantuntijat kävi sen asentamassa. Mutta ikäväkseni sain huomata, että parannusta koneksuuniin ei ole havaittavissa. Tahtoo ajoittain pätkiä nämä yhteydet ja sekös mua rassaa. Hui, hai, mut nyt on kuitenkin uusi modeemi.

Teidän on ihan pakko osallistua seuraavaan kilpailuun! Sain yhteydenoton Luxuslaukuilta ja homma etenee näin. Klikkaat tästä linkistä ja osallistut ja voit voittaa itselle upean merkkilaukun. Eikä siinä kaikki, jos voitat, niin minäkin saan ihka oman Luiskin Vittunin. Hurmaavaa, eikä totta?! Nyt kaikki joukolla kisaamaan. Kohta ollaan huipulla ja kainalossamme uudet rakkaat. Kaikki te varmaan jo tiedättekin, että mulla on kyltymätön perverssio käsveskoihin. Niitä ei koskaan voi olla liikaa ja varsinkin, mitä kalliimpi, sen parempi. Aivan ihanaa, kertakaikkiaan hurmaavaa!

Päätinkin juuri, että uhmaan tuota märkää ja hyppään ratsuni selkään ja polokasen uimaan. Siellä on se energia. Ei tässä jaksa enää väsyä. Se on Moro ny!

2 kommenttia:

  1. Marraskuu masentaa ja väsyttää aina! Lumi tuo sentään valoa, vois tulla jo!
    Hei, 2.11 kirjoitukseesi on Tiitiltä ja multa tullut kysymykset, et ehkä oo huomannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä väsyä näyttää olevan liikkeellä. Lumi antaa valoa, mutta tekee talvesta turhan pitkän. Mitä myöhemmin se tulee, sitä lyhempi talvi. Mut onks talvessa jotain pahaa? Ei oo. Siis tulkoon lumi, tulkoon valkeus.

      Hups, enkä ole huomannut. Korjaan asian ja vastaan. Thänks Viivi!

      Poista