12.10.2013

Lontoon skidit!

On aamu. Istun hotellihuoneessa Londonissa. Huoneen ilmastointi hurisee turvallisesti. Nukuin upeasti eilisen väsyn pois, yö oli rauhaisa, mitä nyt muutaman kerran heräsin pelastusajoneuvon ulvontaan. Heräsin siis suomen aikaan, ja nyt odottelen, että tytöt herää ja päästään aamiaiselle ja sit jatketaan messuille. Baithivei, kuulin eilen, että vidalsassuunin näytös on aikamoista visuaalista tykitystä. Ou nou, kun odotan sitä.

Tää on muuten ensimmäinen kerta, kun bloggaan pädilläni. Katsotaan tuleeko tästä lasta tahi paskaa. 
Matka londoniin meni hyvin. Aamuinen kello neljän herätys otti tietysti omansa, mutta eihän se tunnu missään, kun on niin into pinkeenä.

Vielä aamulla londoni otti meidät vastaan auringonpaisteella, mut sen jälkeenpä onkin rätkinyt vettä vaakatasolla. Mua ei sateet yleensä haittaa, mut täytyy myöntää, että snadisti se verottaa fiilareita. Ei mikään herkku oo talsii tuolla ihmismassassa, jalat märkänä taistella miljoonia sateenvarjoja vastaan. Enihau, lontoo on aina lontoo. Imen tätä internassionaali ilmapiiri ja olen ihan wellwell. En vieläkään ole selvinnyt siitä järkytyksestä, että eilisen shoppingshaldo oli toppatakki Ukkorähjälle. Thäts it.

Mutta sen korvasi ehdottomasti tapaaminen rakkaan ystäväni kanssa ja olikin lupautunut toimimaan sisustusliikeoppaanani. Ihania mestoja ja sieltä olisin voinutkin ostaa kontillisen kamaa. Jotain sellaista mitä en ole suomes nähnyt ja hinnat täällä ovat edukkaammat. Ihan kuulkaa kävi mieles, että olisipa hauska pitää sisustusliikettä hesas. Tois kamaa maailmalta ja kaikkee sellaista mikä omaa sielua sykähdyttää. Se nyt ei välttämättä muita himota ja näin kama saattaisi jäädä käsiin. Tai sit ei. Siitähän voisi tulla hyvä bisnes. Pittää miettiä.

Illanviettoomme kuului londoneye ja illallinen Skylon ravintolassa. Mesta oli esteettisesti kaunis ja ruokakin moiteetonta. Pitkä päivä takana, jalat märkänä ja tupee vinossa oli aivan taivaallisen ihanaa vetäytyä untenmaille. Kiva päivä, sateesta huolimatta.

Tästä suoriudun aamiaiselle ja sit lähdetään kohti messuloita. Hiukka mua kaihertaa toi, että en ole saanut uusia rätei ja lumpuloit. En kai mää nyt niin onneton oo? Shoppailuaika on vain kortilla. Ai kauheeta!

10 kommenttia:

  1. Hauskaa aikaa Londonissa!
    London Eye oli kyllä hieno, meillä ilmat suosi ja silloin sieltä näkyi "puoli maailmaa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei paha. Vaikka satoi ja oli harmaata, niin oli upiat maisemat.

      Poista
  2. Tähän mennessä kuulostaa hyvältä , sateesta ja soppailutuurista huolimatta ;) . Hyvää reissun jatkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähä sade latisti fiilareita, ei mitenkään mieltä ylentävää talsia jalat märkänä. Mutta lontoo on aina lontoo :)

      Poista
  3. Samat oli sisutusliikefiilikset, kun käytiin UK Interiors-messuilla Birminghamissa. Voi jestas sitä upeiden peilien ja valaisimien ja kaikkien määrää. Ja mikään ei maksanut mitään. Mutta ans olla, kun niihin lyödään rahtikulut päälle, niin missään ei enää olekaan mitään järkeä. Hirvee pettymys. En ymmärrä, miks just UK:sta rahdit on niin kalliita. On vaan sekä merten että maitten takana, vaikkei kaukana olekaan.

    Kivaa reissua! Jännityksellä odotellaan lisäkuvia ja kuulumisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset, upeita juttuja ja olisinkin halunnut kaikki mukaan. Hinnat edukkaat, mutta tuota rahtia en tiennyt. Pitäisi kaiketi tuoda kuorma-autollinen tavaraa. Siellä oli paljon sellaista, mitä täällä ei näe. Eli selkeä markkinarako.

      Kiva reissu oli, sateesta huolimatta.

      Poista
  4. Vau, hieno kuva! Millä kuvasit? Kameralla vai iPadilla? Hyvin toimi ainakin blogitekstin osalta, tietenkin;)
    Hauskaa pääpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iPadilla. Sillä tulee hyvän laatuisia kuvia. Messut oli aika valtavat ja väsyttävät. Mutta anti oli kokemisen arvoinen.

      Poista
  5. Oo, joku muukin muistaa Ratsian. Nauti elosta! :-D

    VastaaPoista
  6. Toi soi aina päässä, kun käyn londonis :) Elo oli nautinto. Matkailu aina.

    VastaaPoista