17.9.2013

Vaihdetaan ruumiinosia

Tässä samalla ruokin aamiasta ja olen onnellinen kesällä saamistani mustikoista. Sotken sellaisen superherkun fitnessmuroista, yosajugurtista, mustikkakeitosta, maidosta ja niistä mustikoista. On oiva suomalaisen metsän maku ja kiitänkin Taistoa Heinolasta. Hyvin lähtee aamuni käyntiin...

Olen sulkenut silmäni koko kesäkauden tältä hyrskyn myrskyltä himassa. Hommahan menee niin, että kotona ei mökkikaudella kerkeä paljon yksityiskohtia järjestelee ja jossain vaiheessa minnuu alkaa ahistaa epäjärjestys. Se taas tarkoittaa sitä, että nyt alkaa talviaika ja mökkeily saa riittää. Mua niin himotuttaa päästä siivoamaan keittiön kaappeja ja laittamaan sekoileva vaatekaappikin oivaan järjestykseen. Työhuoneen paperitkin ovat levällään kuin hujasen kakka. Tehtiin ajatusmalli, että ensi viikonloppuna mennään laittaa mökki talviteloilleen ja se on sit siinä. On sit yksi kesä ohi. Oih, siinä on taas yksi naula arkussa enemmän, mutta lähempänä paratiisia ollaan juu.

En sit saanut bee-lausuntoo tohtorilta. Hän oli sairastunut ja aika siirrettiin keskiviikolle. Outoa, ei kai lääkärit sairasta. Vai onks hyökii ihmisii ja näin sairastavia yksilöitä? Otetaan siis uusi yritys. Sairastamisesta puheenollen, menen ensi viikolla lonkan magneettikuvaan. Hah, jos luulitte, että se onnetonpiruparka olisi päässyt eroon rienaavista kivuistaan ja mikään ei olisi vaivaksi, niin joudun tuottamaan pettymyksen. Tämä nyt on tätä samaa soossia, mitä olen täällä ruikuttanut jo toista vuotta. Kun paikat prakaa, niin olet tullut täyteläiseen ja tyydytettyyn viidenkympin rajapyykkiin. Niinhän sitä sanotaan, viiskymppiä tulee mittariin, niin kaik on kaput. Kaik on männyttä. Minusta olisi yksinkertaisempaa, jos koko äijä magneettikuvattaisi kerralla. Ei tartteisi alvariinsa sielläkään juosta. Onkohan tuosta sädetyksestä mitään haittaa ihmisille?

No mut joo. Ei mua noin vaan lannisteta. Olkapää on parempi kuin syntyessä ja kukaties saan uuden lonkkalumpion vai mikä se nyt oikein on? Kallonivel? Eih, sehän on varmaan päässä. Lumpio? Umpio? Oli mikä oli, toivottavasti olen kohta jälleen uudestisyntynyt. Oikein teräsvaari. Saan uuden elämän. Voisko niitä varaosia vaihdella enemmänkin. Hmmm, vaihtoon vaan kaikki. Kaikki, kaikki!

4 kommenttia:

  1. Lonkkaa kai vaihdetaan lonkkanivel, jos on tarvetta. Polvessa lumpio, mutta kai sinnekkin nivel voidaan vaihtaa. Niin se lääketiede menee eteenpäin, että kaikki on vaihdettavissa. Ajattele, että televaisuudessa kai sitä voi sillä 3D-tulostimella tulostella niitä niveliä ja luun osia. Silikonilla korvataan lihakset. Läskit imetään pois ja jos sydän särkyy niin sekin siis uusiksi.
    Stokkalle tulee uusi osasto, josta voi käydä shoppailemassa tarvittavia osia ja palasia. Hulluilla päivillä tarjouksena uusi maksa, osta kolme maksa kaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähänkö olisi näppärää :) Osta uusi maksa. Osta kolme, maksa kaksi, heh he...

      Poista
  2. Aattelin tosta sun otsikosta, että se olis niinku vaihtoilmoitus :D.
    Että antaisit vaihdossa vaikka polvilumpion ja toivoisit tilalle lonkkaa..
    Multa sais vaihdossa pään. Toimii kyllä ihan hyvin, mutta muuten on jo vähän aikansa eläny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihetaanko päitä? Hulluks tulisit mun pään kans tai en tiiä, voisi olla virkistävää hypätä mun sisään ;) Ja mun sun, hetken rauhan sais...kai.

      Poista