9.9.2013

Tätäpä näin puuhastelin

On muka ollut taas haipakkaa, etten ole kerennyt tänne läpistä. No joo, lauantainen juhlakohde teetätti mullekin duunia. Autoin ystävää kiireessä ja siivosin ja stailasin asunnon tupareihin. Makkarin seinästä tuli upia ja terassikin on houkutteleva. Viime viikko menikin tätä kohdetta puuhastellessa. Mutta hei, se ei ole multa mitään pois, päinvastoin, miehän rakastan juurikin tätä hommaa. Teen kaksi postausta. Laitan kuvat tähän ja läpisen juhlista ja muusta sit erikseen.

Pohjamaalilla

Ilman loppusilausta


Valmis
Makkarin seinä on tehty märkää märälle tekniikalla. Pohjamaalina Tikkurilan takarauta. Sen jälkeen pintaan on vedetty telalla samainen tekorauta ja petrooli ( sori, en just nyt muista numerokoodeja) levitetty isolla lastalla. Seuraavana päivänä viety telalla Taika-helmiäislasyyri Titania ja se on leivitetty kumilastalla. Seinä on elävä, läikehtivät ja muuttaa muotoaan valon mukaan. Kuva ei anna parasta oikeutta. Juhlakansa kohteessa ihasteli vallan ja sainkin jo pari duunitilausta.

Terde befor


Illan hämys



Peili puuttuu vielä

Täs on kiva taljoilla löllötellä


Ropo pääsi himaan
Terassi koki muodonmuutoksen. Lähtökohtaisesti halusin tuoda sinne valoa, ylellisyyttä ja pientä persoonaa ja luonnetta. Kivat lasiovet/seinä saivat verhot. Näin saatiin tilaan juuri se pikantti lisä, että terassista tuli yksi huone lisää. Ukkorähjä rakensi samanlaisen tilataidevaloteoksen kattoon kuin meittin mökillä. Ylellisyyttä saatiin taljoilla ja karvoilla. Taljat hommasin taanoiselta Tallinnan reissulta. Ja hei, hyvä vinkki. Jos haluat noita karvaisia torkkupeittoja ym. niin kannattaa käydä Eurokankaassa. Noi kaksi upeaa peittoa ( suden värinen ja musta) maksoivat siellä 77 erkkiä. Jos ostat valmiita peittoja mistä tahansa huonekalumyymälästä, pulitat niistä helposti 200-300 erkkiä tsipale!

Takkahuone

Oloisahuone
Asunto on vielä hiukkasen keskeneräinen. Keittö menee uusiksi ja kalusteita puuttuu. Mutta tulossa on ja eiköhän tästä tule joku juttu johonkin sisustuslehteen. Seison kaiken muutoksen takana ja emännän sisustusmaku ja esteettinen näkemys on lähellä minua. Kiva kohde toteuttaa.

10 kommenttia:

  1. No ei voi taaskaan muuta sanoa kuin että sulla on kyllä pettämätön kauneudentaju!
    Terassi etenkin on ihana. Ja tällaista oksahullun mieltä lämmittää erityisesti katossa roikkuva yksilö :).
    Aattele, kuinka kiva, kun Ukkorähjä osallistuu ja avuksi näpertää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon Annukka!

      Terdestä tuli kiva, mä itse rakastuin noihin taljoihin. Ja oksa on kyllä uniikkia luonnon omaa taidetta. Saa käyttää ideaa. Valot on ostettu tarjoustalosta. Ovat airamin ja eikä maksanut paljon.

      Ukkorähjästä on oiva apu ja arvostan suuresti, kun avuksi näpertää. Hänellä on huomattavasti paljon kykyjä ;)

      Poista
  2. Terassi on tosi kaunis ja kotoisan lämmihenkinen! Makkarin seinä, ooh!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thusen tack! Makkarin seinä on luonnossa vielä houkuttavampi.

      Poista
  3. Huikean ihana!!! Niin sisältä kuin ulkoa. Tyyli kohdallaan totisesti!

    VastaaPoista
  4. Ihan luxusta teit! Mii laik:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suunnittelija tykkää myös itse.

      Poista
  5. Hyvät hyssykät sentään! Tuo makkarin seinä on niin syntinen, että yksi semmonen tänne myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiasta voidaan keskustella, kun tapaamme seuraavan kerran ;)

      Poista