5.9.2013

Onnellinen pötkylä

Jou Jou! Tein pitkän herääääämisen. Se alkoi jo viideltä. Katsottuani kelloa, huokaisin ja ajattelin luovuttaa mokan keittoon. Väsytti, mutta ei muka nukuttanut. Tätä näin jatkoin aina kasiin asti. Puolen tunnin välein tsiikailin kelloa ja keitin sitä mokkoo. Hyvä hämäys ja yllätin itsenkin nousemalla sängystä ihmisen aikaan. Hyvä minä. Tarinan opetus. Koskaan ei kannata luovuttaa.



Ostin eilen sellaisen jumppapötkylän. Virallinen nimi on kaiketi Trigger point roller. Tytöt duunissa on höyrähtänyt ja minä sen mukana. Kysymyksessä on kehonhuolto. Olin kyllä lukenut asiasta jostakin lehdestä ja ajatellut, että toi voisi olla mulle hyvä juttu. Katsoin eilen netistä opetusvideon ja illalla  nylykyttelin lattialla. Piru vie, on aika tehokas yksinkertaisuus. Kova pötky ja itseäsi hinkkaat sitä vasten. Teki aika kutaa väsyneelle selälle ja hei, rintalihakset ovat arat! Ne ovat juuri meillä, tämän ammatinharjoittajalla, ne hankalat paikat. Yleensä niitä ei koskaan hierojalla hierota ja ainakin mulla jumittaa pahemman kerran. Olen menossa ihan ohjatulle tunnille ja tarkoituksena on ottaa tuosta sellainen illallinen tapa. Aukaisee tehokkaasti jumeja ja käsittelee lihakalvoja. Huollettava itseä on, kyllä on!


TV2 illalla: Heteroille oma pride

Tänään illalla Yle TV2 Silminnäkijässä Liikaa homotusta. Ohjelmassa kysytään tyrkyttääkö media liikaa homomyönteisyyttä ja voiko kaikissa ammateissa tulla ulos kaapista. Pitäisikö tai edes voiko homokielteisiä asenteita ymmärtää?
Sattuipa silmiin tämmöinen mainos. Tulee tänä iltana töllöttimestä. Ajattelin tallentaa, kun en kerkeä katsomaan. Mutta tämä on ihan asiaa. Tästä minäkin olen täällä aikaisemmin vaahdonnut. Vaikka itse edustankin kyseessä olevaa vähemmistö ( nykyään siis enemmistö) ryhmää, niin on ihan paikallaan pikkasen katsoa mistä reijästä se kana pissii. Niin on mennyt mahottomaksi tämä vouhkaaminen asiasta. Minä olen siitä ihmeellinen vähemmistö, että haluaisin sellaisena myös pysyä. En ymmärrä, mikä helevetin hinku homoilla on olla niin heteroa.  Vai meneekö tämä jo niin, että heterot ei enää uskalla olla hetskuja. Mikä tää oikein on? Minä annan kaikkien kukkien kukkia, mutta joku roti pitäisi tähänkin hommaan saada. Kiitos ja anteeks.

Eilinen duunimatka oli hyväilevä kokemus. Kaisaniemen metroasemalla oli soittamassa jousikvartetto. Ei mitä tahansa pillipiipareita. Soittivat niin kauniisti ja ylen mellevää musaa. Hetkeksi pysähdyin kuuntelemaan. Tulin onnelliseksi ja melkein itkin. Annoin kaikki kolikkoni. Astun ulos tunnelista ja ulkona aurinko paistaa nautinnollisesti. Ihmiset ovat kiireettömiä ja turistit parveilevat kamerat kaulassa. Kävelen vailla hoppua ja aistin tunnelmaa. Pääsen Espalle ja siellä nuori nainen soittaa pianoa! Kyllä, keskellä Espaa. Eikä mikä tahansa pimputtaja. Taas kaunista, täydellistä tulkintaa ja mulla tippa herahtaa silmäkulmaan ja pikkasen pöksyynkin. Oli jotenkin epätäydellisen täydellistä. Yhtäkkiä, kesken arjen pyörityksen, tunnen tätä mieltä ylentävää kohotusta. Tällä jaksoin koko päivän. Olin onnellinen. Tarinan opetus. Onni on tässä, ymmärrät vain sen. Ei se hakemalla löydy.

Menen tänään vasta iipee duuniin. Olen taas hyvä ihminen ja lenkitän itseä. Ne viime viikolla keittämäni omenat odottaa vieläkin jääkaapissa soseeksi syntymistä. Luovutin viimeksi, kun ei löytynyt oikeita välineitä tekemiseen. Nyt on ja katsotaan ovatko omppupomput enää järjissään. Illalla on se terden loppustailaus. Saadaan verhot ompelijalta. Kuvia siitä myöhemmin. Se on Moro ny!

12 kommenttia:

  1. En oikein ymmärrä tätä homo-hässäkkää, mielestäni se on se ja sama, mikä ihmisen seksuaalinen suuntautuminen on, kunhan se ei nyt ole mitään pedofiiliä. Mutta homot on minulle samassa "sarjassa" kun hoikat, lihavat, tummat, vaaleat, pitkät, lyhyet..... siis ovat vaan yksilöitä. Sorry vaan, jos joku haluaisi olla jotenkin "erilainen-homo". Ei iske.

    Olet ihan selvästi onnellinen, kun näet kaikkea kaunista ympärilläsi! Ihana niin ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on just niin hyvä - siis ovat vain yksilöitä :) Miks ihmeessä nyt yhtäkkiä, homoa tunkee joka tuutista ja meillä pitäisi olla niin helvet... kaiken maailman oikeuksia.

      En mie onnellisuudesta tiedä, mutta tämmöiset hetkittäiset läikähdykset kertovat sen, että se onni on just siellä, missä sitä ei osaisi odottaa. Se tulee, se menee, eikä sen perässä voi juosta. Ei sitä voi pakottaa, eikä tavoitella. Se on sinussa itsessä. Kunhan vain ymmärtää sen ;) Eiks niin?

      Poista
    2. Osasitpa taas kirjoittaa asian just, eikä melkeen :-)

      Poista
  2. Ai niin, tuosta pötkylästä vielä, minulla on sellainen "köyhännaisen" versio, eli uidessa käytettävä patukka, joka kelluu (kuulostaa epäilyttävältä näin kirjoitettuna, mutta ehkä tiedät mitä tarkoitan) toimii sekin muuten hyvin!! Hierojani suositteli sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletkos kokeillut "oikeaa" pötkylää? Toi on aika kova, en tosin tiedä, millainen on uintipötkylä. Tämä näin, on esim. niskalle yllättävän tehokas. Laitat sen niskan alle ja kääntelet päätä puolelta toiselle ja vot, kun tekee gutaa :)

      Poista
    2. Kova on tuo minunkin pötkyläni :-), joskaan lyhyempi kuin sinun :-)
      Tehokas on, selkä naksahtelee mukavasti paikoilleen tuon avulla!

      Poista
  3. Fysioterapeutti suositteli miehelle tuollaista lötköpötköpatukkaa (uimapatukasta askarreltu) niska-hartiaseudun kipuihin. Ongelmana oli vaan se, että koira oli sitä mieltä että se on sille varattu lelu, onnistui pihistämään sen kaapin päältä ja pisteli silpuksi. Samalla tavalla kävi seuraavalle pötkölle... Mistä ostit tuon ja mitä kustansi? Voisin vaikka ostaa miehelle lahjaksi uuden silputtujen tilalle :).
    -hss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin suoraan jumppaopelta ( 59€) Saa edukkaammin esim. Stadiumista.

      Kyllä koirulit tietää, mikä on hyvästä ;)

      Suosittelen kyllä kokeilemaan oikeaa versioo kts. edellinen vastaus :)

      Poista
  4. Huoh. En jaksa minäkään noita homojuttuja. Eiks nyt vaan voi olla ja keskittyä johonkin oleelliseen. Vaikka just niihin pianonsoittajiin ja muuhun, mistä ihminen tulee iloiseksi, eikä vihaiseksi.

    Rouva Kivitikan mainitsema lötköpötkö on tuttu kapistus. Heti kun vesijumppaohjaaja kaivaa niitä saavillisen esille, tekee mieli lähteä kotiin. Onhan se ihan kiva juu, kun altaallinen rouvia ratsastaa lötköpötköllä ensin myötävirtaan ja sitten ai kauheeta vastavirtaan niin että koko halli lainehtii.
    Ens kerralla pistelen sen silpuksi niinkuin hss:n koira :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa Annukka mitä? Minäkään en jaksa noita homojuttuja. Niin kuin totesin, menee jo pikku hiljaa överiks.

      Altaallinen rouvia ratsastaa lötköpötköillä vastavirtaan niin, että koko halli lainehtii. Hah, kun mie repesin mielikuvalle!! Mut hei, toi oikea triggeri on kokeilemisen arvoinen juttu. Ensin en uskonut, mutta jo kertakäytön jälkeen tunnen vaikutukset. Saas nähä, mitä se on ohjatun tunnin jälkeen. Tunti menee käsittääkseni kehonhuollon nimellä.

      Poista
  5. Ebaysta sais eimerkkipötköjä kympillä kotia tuotuna, nystyröillä ja ilman. (Miks tuo ei kuulosta yhtään miltä pitäisi :p)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki. Jaan tätä tietoa eteenpäin :)

      Hah, voisihan tuo olla aikuisviihteen naseva myyntilausekin ;) Ihan siis miten sen haluaakaan tulkita... Mutta myö tiietään mistä on kysymys :)

      Poista