4.9.2013

Kelaa ja kuntoudu

Hola, hola! Niin on viikko taas lähtenyt sutjakasti käyntiin. Olen ollut hyvä ihminen ja jaksanut itseäni aamutuimaan lenkittää. Ehkä porkkana siihen on ensi viikonlopun juhlat. Josko saisi muutaman satagrammaa pudotettu iharaa vyötäisiltä. Hei, ostin uudet sikamageet jeansit. Yllätys oli suuri, kun sainkin mahdutettua itseni numeroa pienempää. En sitä todeksi uskonut, mutta myyjä suositti kokeilemaan. Kalliit oli pyksornat, sellaiset nuorisomalliset. Vanha gubbe yrittää. Kerroin Ukkorähjälle hinnan ja hän oli pöyristynyt. Kehoitti minuakin suosimaan klassisia malleja, ovat edukkaat, etkä kuulemma enää sovi haaramalleihin. Nou vei, en anna periks. Kiva, kun on bileet!

On ne kivat ;)
Tähän on tultu. Sain Kelata kirjeen, että olen oikeutettu Kelankuntoutukseen. Sitä tässä aamutuimaan selvittelin. Tuntuu jotenkin lohduttomalle,  olen k e l a n k u n t o u t e t t a v a! Hieno juttuhan se on, meillä tämmöinen systeemi. Kaikki hyöty ja huvi siitä on irti otettava. Ei se suinkaan ihan yksinkertaista ole. Tarvitaan B-lausunto ja vaikka mitä. Okkei, varasin ajan Kelaan ja menen sinne juttelemaan. Nämä  asiat ovat niin monimutkaisia, että tämmöinen tollo ei niitä ymmärrä ellei joku väännä rautalangasta. Ei se ota, ei anna. Ja tulevaisuutta ajatellen, on hyvä, että olen ajoissa liikenteessä. Jos nyt vielä sekin päivä on nähtävä, että työkyky on menetetty. Olen siis ikäihminen, ei se auta. Niin siis mikä viidenkympinkriisi? Kysyy hän. Outs!

Olihan mun ihan pakko eilen katsoa ketä on julkkis BB:ssä. Hienoinen pettymys. Ei juurikaan niin mielenkiintoinen soppa, kun olin ajatellut. Nykäs masa, tuksu, ja luumanni loistivat poissa olollaan. Ketä olivatkaan nämä "julkkikset?" Hah, naamakirjassa oli hyvä postaus. Joku kirjoitti, että kyllä hiljenivät kaikki wannabejulkkikset, kun oikea julkkis astui sisään eli Hulukon Antti. Just näin. Olin jo kerennyt ajatella, että eipä tartte katsoa, mutta kyllä se on nähtävä kuinka Andy selvittää kaikki riippuvuutensa seinien sisällä. Draamaa on varmasti luvassa.

Nyt on riennettävä. Hiukka jo hoppu. Ihanasti ovat aamut jo viileempiä. Jee, jee....

8 kommenttia:

  1. Joo melkosia "julkkiksia" oli lauma. Mielenkiinnolla ja vähän kauhullakin odotan kyllä miten Andy pärjää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni hermot eilen niinhin mainoksiin. Ei jaksa...

      Poista
  2. Mulle tuli uni jo siinä vaiheessa, kun se selvännäkijä asteli taloon. Sinnittelin, mutta loppuporukka jäi näkemättä. Ja taitaa jäädä loppujaksotkin, jos Reetukin vaan haukottelee koko ajan.

    VastaaPoista
  3. Hienot farkut! Mieheni tosin kysyi, kun teinimme ostivat tuollaisia farkkuja, että eikö tuohon rahaan jo saa ehjiäkin :-)
    BB oli pienoinen pettymys, ennen en ole ko ohjelmaa katsonut, enkä taida katsoa jatkossakaan. Se myötähäpeän määrä on rajaton, kun katsoo kuinka toiset ihmiset mokaavat, kuka mitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sase ;) Mutta se on muotii...muka...

      Kummasti eivät sitä viinaa eilen kumonneet. Yleensä vetävät mokakännit heti ekana iltana. Mut nää onkii julkkiksii...

      Poista
  4. Onnittelut jeans:ien vuoksi. Ah, se ihana tunne, kun koko mahtuu päälle (pinnistelemättä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah! Todellakin Ah! Eikä paidatkaan enää kinnaa. Hyvä olo ;)

      Poista