30.9.2013

Hui Hai Haipakkaa

Hola, Hola! Täällä ollaan! Niin on taas ollut toiminnallista etten ole tänne kerennyt. Nyt on siis maanantai ja mulla ensimmäinen talvikauden veepee. Mökkikauden loputtua käännän perjantai veepeen aina maanantaiksi. Tää on ihan mun ikioma päivä! Toiminnallinen tämäkin, kakkuja leivon duuniin, hoidan juoksevia asioita ja hyvänä lisänä, duunaan myös tota sisustuspuolta. Sopivasti kaikkee ettei käy aika pitkäksi...

Viime viikolla saamani omakotitalokohde vei mut sit niin mennessään, että kävinkin sen jo eilen asiakkaalle esittämässä. Sehän tässä on, että tämä työ on niin mielenkiintoista ja antoisaa, ettei sit malta lopettaa. Haluaa tehdä, asiat pyörii 24hoo päässä ja ideoita pulppuaa. Tässä kohteessa erityiskiitosta ansaitsee asiakas itse, ovat ennakkoluulottomia ja haluavat persoonallista jälkeä. Tyyli on yksinkertainen, varma ja tyylikästä, mutta halutaan kuitenkin myös sitä uniikkia. Päädyttiin mm. aivan ihaniin valaisimiin ja luvassa myös upeaa erikoismaalaustekniikkaa. Totta kai miettii sitäkin mahdollisuutta, jos olenkin mennytkin ihan metsään ja suunnitellut jotakin sellaista, mikä on asiakkaasta ihan myrkkyä. Itse on aivan innoissaan ja minä niin näen kaiken "sieluni silmin." Tässä tapauksessa asiakas oli ihan yhtä fiilareissa kuin suunnittelija. Odotan niin valmista lopputulosta.

Ensirakkaus
Koti on nyt puhdas ja siivottu. Ai ko mie nautinkin suursiivouksesta! Kaksi päivää se otti ja vielä on tämä työhuone, jonka kimppuun käyn kohtakin. Joka nurkka on nyt nuoltu, parvekkeen lasit ja ikkunatkin on pesty. Tämä on sellainen riitti, mikä aloittaa mulla syksyn. Uutena, ihmeellisenä, puhtaana ja valovoimaisena. Kesän siittiöt ja pölyt on pesty, nyt on vain raikkautta. Kauhukseni olen saanut huomata, että mulle on varmasti kehkeytymässä joku hajusteyliherkkyys. Mulle? Minulle, joka rakastaa Tolun ja kaikkien kemikaalien ytyä tuoksua. Valitettavasti asiaa vaivaa niin, että ostettuani paskapönttöön WC-kukkasen, en kestä sen hajua ja se piti heivata partsille haisee. Ostin pitkästä aikaa myös pyykin huuhteluainetta. Voi heleveta, kun en kestä senkään hajua kuivumassa olevasta pyykistä. Tolun tuoksukin on hiinä ja hiinä, että kestänkö sitäkään. Täytyykö mun hyljätä vuosisatojen rakkaus? Oi ja voi, tätä elämän kurjuutta. Mutta hei, tällainen uusi tuoksu rakkaus löytyi. Ystävätär osti mökille Rexonan uuden suihkusaippuan. Tässäpä vasta freesi tuote! Jos tykkäät viilentävästä ja raikkaasta, niin voin moista suositella. Sitä vaan ei ihan joka paikasta saa, monta mestaa piti läpi käydä. Tässä ei ole ärsy tuoksu.

PizzaLove
Olipa kiva viikonloppu. Tein la-iltana aivan ihanaa pizzaa. Kokeilkaapa seuraavaa makuyhdistelmää. Tomaatti, mozzarella, mango, kapris, ilmakuivattu kinkku, chili ja  smetana. Tomaattikastikkeen teen tietty itse, maustan silleen sopivasti. Kyllä se Italialainen on ollut fiksu, keksittyään moisen herkun. Ainut ongelma on, että tulee snadisti ylensyötyä. Jopa niin, että piti käydä Ukkorähjän kans pienellä kävelylenkille ennen untenmaille menoa. Niin oli painava massu.

Oukkis doukkis. Nyt täytyy laittaa äksön. Monta hommoo mitkä pitää selättää. Olkoon viikkosi antoisa ja armollinen!

2 kommenttia:

  1. Vaan tuohan on parasta, että työ on niin mielenkiintoista, että ei malta lopettaa, se on mahtava tunne se "flow" ja sitten mennään.....!
    Toivottavasti voit laittaa kuvia tänne tästä viimesimmästä projektistasi.

    Ja nam, mikä pizza, pitää testata josko tämä uppoaisi myös meidän nirppanokka-teineihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin kun työ ei tunnu työltä, sekä aika ja paikka häviää, niin ollaan intohimon lähteillä. Kuvia tulee, jahka saadaan valmista.

      Varaudu, että nirppikset tappelevat viimeisestä palasta ;)

      Poista