29.8.2013

Uuuh sexybeibesexy...

Aieijoujei! Viikko on viheltänyt myrskyävässä laivassa. Kiikkaa ja keikkaa. Inha huiputus ei ole helpottanut ja tämä tekee elämästä haastavan. Toimeen tullaan, mutta pistää ihmisen ottamaan kiintopisteitä. Ehkä tämä oli tarkoitettu. Et haahuile onneton kutale, ota tavoite, ota piste ja elämäsi on vakaa ja tyyni. Huomenna hieroja/fyssäri, ehkä hän voisi vaivaa helpottaa. Mää tuota tiiä. Vanheneminen on peräpäästä. Ei taho, tahtoo olla varmasti asteleva salskeus. Anna mun kaikki kestää!

No mitä? Ei niin mittään. Kaurapuuro hautuu hellalla ja viikon vikaduunipäivä on käsillä. Huomenna mennään möksälle ja täytynee nyt todeta, että odotan sitä. Voisiko olla näin, että tuleva viikendi on se The Tatti. Ai houp sou. Sama se, mutta metsään mennään ja siellä huiputuksetkin katoaa. Niin katoaa.

Eilen linjavaunupysäkillä oli naaraspuoleinen ihmetys. Jos nyt lievästi sanon, niin minun mielestä hän oli suoraan lollipopsexy, olen hoitsusi sun. Jalassa kakstoistsenttiset stilettikorkkarit, värinä neonpinkki. Ihmetellä täytyy, kuinka niillä pystyssä pysyy. Hyvin pysyi, ei siinä mitä. Päällä jeanskankainen roiskeläppä. Todentotta, hyvä ettei häpykarvat auringossa tuulahdelleet. Kiva pikku tiukka neule ja kokonaisuuden värimaailman piristeenä oli juurikin tämä neonpinkki. Sitä oli vyössä, korvakoruissa ja niissä  korkkareissa. Tarkkaan harkittua, ota minut, halua minut. No mut joo... Kuulin hänen puhuvan kapulaan ja viroahan sieltä pamlattiin. Kävi vain mielessä tämä ikuinen keskustelu suomalaisen ja virolaisen naisen eroista. Kumpiko siis loppumetreillä onkaan naisellisempi? Meijän mamma tuulipuvussaan ( sori törkee yleistys) vai tämä sexybeibe? Minäpä sanon nyt, tuulipuku on enemmistö historiaa ja suomineito on luonnollisuudellaan kirkkaasti voittaja. Tuommoiset hirvitykset, olkoonkin naisellisuuden perikuva, ovat mielestäni lähinnä huvittavia, eivätkä kuuluu arkiseen katukuvaan. Seksiklubilla ihan käypä dress code, mut keskellä kirkasta päivää. Nou thänks! Mie en tietysti ole se ihan paras arvostelija. Mitäs mie, homonretale, ymmärrän naiskauneudesta...

Yess. Nyt pitää vetää toi puuro nassuun ja lähteä sorvin äärelle. Pitkä päivä edessä. Se on Moro ny!

9 kommenttia:

  1. Veikkaan, että sulla on niskat niin jumissa, että huimaus johtuu siitä. Tai siis ainakin mulla oli niin. Kävin jo tutkituttamassa silmät ja korvat ja koko pään läpikotaisin, kun pelkäsin, että on jotain vakavampaa, mutta ei onneks ollut.

    Mun niskalukot lähti joogaamalla, mutta varmaan siihen on elpompikin keino kuin päälläänseisominen :). Huimaus on pelottavaa ja elämä luksusta, kun siitä pääsee eroon. Ja uskon, että pääset.

    PS. Suomineito kiittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvänlaatuisen asentohuimauksen syntymekanismia ei kaiketi edes tiedetä. Perinnöllistä joo. Fyssäri teki eilen hoitoliikkeet ja jatkan niillä nyt himassa. Toivoa sopii, että menisi pian ohi. Tää ei oo kiva :(

      Poista
  2. Sinulla on hyvä maku, jos suomineito vetää voiton viro-pinkistä!
    JosAnnukan suosittelemahieronta ei auta, niin käy tutkituttamassa korvasi, äidilläni oli tasapainossa vikaa ja syy oli korvassa sijaitsevassa tasapainoelimessä (tai joku vastaava:-)).
    Hyvää tattiviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä luonnollisuus on valttia :)

      Jahka tämä tästä, teen jumppaa ja jos se ei auta, niin mennään tohtoriin.

      Tattimetsä auttaa, joskin siellä huippaa vielä enemmän.

      Poista
  3. Kyllä joskus mietin tätä pukeutumista, että kuka sen tyylikkkyyden määrittelee. Joskus kirkkaassa päivän valossa Helsingin kadulla kävelee vastaan sellaisia neitosia, että tietyissä kaupungeissa heitä näkee tietyillä kaduilla tietyn värisessä valaistuksessa siihen enempi ilta aikaan. No mitäs minä tavallinen suomalainen kukkahattutäti olen ketään määrittelemään.
    Toi huimaus voi kyllä johtua siitä niskasta ja sen jumituksesta tai sitten sisäkorvan kaarikäytävän toimintahäiriöstä. Kannattaa ehkä selvittää kummasta. Hieronta niskaan ja sitten jos korvasta johtuu, niin siihen on olemassa sellainen liikesarja, joka voi auttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, voihan se muuten olla, että tämä neitonen oli töihin menossa ja työasussaan ;)

      Sain eilen molempia. Hierontaa ja liikaratahoitoa. Fyssärin mielestä tämä on asentohuimaus.

      Poista
  4. Kiitos vaan tämänkin mamman puolesta! Kun ei ole näet tarvinnut seksiklubillakaan hengata, niin ei ole kertnyt tollaisia rytkyjä kaappiin :)! Mukavuuden ehdoilla, näin pääsääntöisesti. Juhlissa voi sitten kärvistellä koroilla ja ehkä jollakin muotoja "kohentavalla" salaisella aseella.
    Tuohon asentohuimaukseen meinasin samaa selitystä tarjota kuin CurryKaneli; omakohtaista kokemusta on ja minulle tuo liikesarja tuntui helpottavan oireita (kts. esim. http://www.terveyskirjasto.fi/xmedia/dlk/dlk00224.pdf , tai asentohuimauksen kotihoito-haulla löytyy muutakin). Ei siitä haittaakaan ole jos kokeilee.
    Olen seuraillut toipumistasi olkaleikkauksesta; hyvin on mennyt, mutta voipi olla osasyyllinen huimaus/niskajumiin. Kun pitempään toimii toispuoleisesti, niin kyllä kroppa usein reagoi. Jospa tattisaalis paranaisi kaikki vaivat!

    Kalkkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaatte hyvä! Suomineito kunniaan :)

      Sain eilen hoitavan liikesarjan. Sitäpä tässä nyt veivaan parikn kertaa päivään. Katsotaan tuleeko apu.

      Niskat on jumissa tai ovat olleet jo vuoden. Hieronta helpottaa kyllä, mutta ei se vaivaa poista. Jumppaa, jumppaa!

      Tattisaalis parantaa kaikki vaivat!

      Poista