10.8.2013

On mulla putkiradio

Öhöm! Möksällä ollaan ja sain eilen ihan bileetkin aikaiseksi. Ihan yksiksein, mutta oli pakko, kun puhelinlankojen jälkeen raatiosta tuli Finnhitsyö. Se alkoi vasta puoliltaöin ja mulla oli tekemistä, että jaksoin edes sinne asti valvoa. Mutta The Yö oli ihanasti tumma ja lämmin. Laitoin kaikki ulkotulet ja olin ihan fiilareissa. Täytynee myöntää, että muutama olut ja lonkero tuli kumottua. Ihan silleen, että olin hiukka kekkulissa. Hah, kyllähän mie aina juhlat saan aikaiseksi, oli vieraita tahi ei. Päivystin somessa ja sehän on melkein sama kuin olisi liveihmisiä paikalla. Tähän on tultu. Mutta oli kyllä tunnelmallinen yö, hyvin tunnelmallinen. Sitkeesti yritin lähetystä kuunnella, mutta olin nukahtanut valot ja reidio päällä. Sänkyyn menin ihan ihmisiksi, etten nyt kuitenkaan tähän pöytään sammunut. En mää nyt niin...

Keittiössä soi
Nyt on hiukka hutero olo, ei nyt daagenefter, mutta silleen. Ajattelin kirpasta sienimetsään, siellä se olotila tasoittuu. Ihana on tämä rytmin tunne. Selkeästi arki, selkeästi juhla. Sen kunniaksikin sain kemuttaa. Saunoin oikein urakalla ja eipä kuulkaa, niskapaskakaan jäkitä. Olikohan kokovartalo puudutuksen tarve? En tiiä, mutta laitan sen terveydenhuollon piikkiin. Enhän mää nyt mittään syntii oo tehnyt, vähä vaan juhlin. Täytyykö tässä anteeks pyydellä. Aikuinen ihminen. Ukkorähjä kyllä mulkoili siihen malliin, että syntinen olet, sinä ihmisraunio. En antanut sen iloani pilata. Lauloin vain ja hiukka tanssahtelin. Olin yöperhonen. Leikkien, laulaen.

Saunan pukuhuoneessa soi
Onneksi helteet olivat parahiksi väistyneet, kun saavuimme tänne Jumalan hylkäämään. Hetkinen, eihän tää voi olla herran hylkäämä, koska tämä on paratiisi. Vaikkakin valitin kyllästymistä, niin olihan tuo taas kiva tulla. Yksi lukijoistani totesi, että siellä sinulla on kaikki. Ja se kyllä pitää niin paikkansa. Hektinen viikko takana ansaitsee juurikin tämän. Rauhan ja rakkauden. Meno pitää hetkeksi pysäyttää, niin ymmärtää elämisen arvon. Enkä minä muuta tarvitse, täällähän on oikeesti kaikki mitä kaipaan.

Terdellä soi
Ilmassa on jo syksyn tuntu. En tiiä, teenkö sen itse, kun niin ajattelen, mutta jostakin se tunne vain tulee. Onko se tämä iltojen tummuus vaiko mikä, mutta kohti kirpeyttä mennään. Kukkaset ovat selkeästi jättämässä hehkunsa ja aivan kuin vesikin olisi jo viileämpää. Minua ei haittaa, päinvastoin. Kohti parasta mennään. Ensi viikonloppuna on rairai rapujuhlat. Oih, ihan odotan jo niitä! Ne on aina kivoja juhlia. On tunnelma kohdallaan. Pitää vain muistaa ostaa kasoliinia ulkoroihuihin. Taisin eilen polttaa kaikki loppuun.

Ei maar, taidan mennä vielä hetkeksi pötkölleen. Sit lähden sienimetsään. Saa sielukin ravintoo ja elämä kiittää.


4 kommenttia:

  1. Hyvä, että lähdit, siellä on mieli ja ruumis saanut levätä ja kundi on kondiksessa uusiin haasteisiin tai ainakin sienimetsään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän täältä pois voi olla. Kunhan märisen... Ja kummasti täällä voimat kasvaa ja lepo on autenttinen :)

      Poista
  2. Kyllä oon kateellinen, että joku jaksaa ihan puolelle öin. Minä oon kai sit niin vanha, kun tahdon aina siinä kymmenen aikaan petiin. Meilläkin on ensi viikonloppuna rapujuhlat. Tarttee varmaan nukkua päikkärit, ettei ihan alkuillasta nukahda.

    Saitko ison sienisaaliin. Oliko tatteja ilmaantunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En taho minäkään nykyään enää jaksaa valvoa. Siksipä, joka kerta, kun jaksaa saa olla itseensä tyytyväinen. Rapujuhlat yleensä venyy aamun pikkutunneilla, saa nähä, kuinka käy täälläkin ensi viikonloppuna. Otetaaks sitten sille?

      Ei tatin tattii, mutta mustia torkkareita ja kantsuja keiton verran, nam.

      Poista