19.7.2013

Villa pojat via Heinola

Himas ollaan! Kiva, pikku reissu takana. Oltiin Mäntyharjulla yhden yön syli. Hyvänä pidettiin. Syötiin, pääsin valmiiseen pöytään ( mut ruokakuvat ei oo oikein julkaisukelpoisia,) saunottiin ja hiukka hörpättiinkin. Nyt oli sit mun vuoro uupua liian aikaisin. Harmillista, sillä olin niin odottanut hämärän hehkuu ja höpötystä. Edellinen yö täällä kaupungissa oli huonosti unetettu, liikaa painajaisia, liikaa piruja, liikaa kuolleita, jotka viestivät kauttani. Miksiköhän landen jälkeen täällä kaupunkikodossa nukkuu niin huonosti? Tosin viime yönä vedin hyvät unet, olin ehkä matkaväsy. On kiva vierailla välillä toisilla mökeillä. Saa noin niin kuin itse olla vieras. Ei tartte säätää. Joskin innostuin kyllä pesemään saunan. Osaa olla tekemättä....

JokoThaiSuomi

Heijaste

Yksinäisen kiulun kutsu
Kotimatka tehtiin silleen lomalaisittain. Ajettiin Heinolan kautta. Siellä ehdoton käynti on luomulähiruokatori Heila. Muutama pihvi lähti messiin. Siitä Heinolan Siltasaareen, siellä aivan ihana kahvila Kailas. Jos liikutte huudeilla, niin menkää ihmeessä. Kaunis, kaunis paikka ja hyvät kököt.

Varjossa paistaa aurinko

Kupliakin

Levee el Reino
Ei pidetty kotimatkalla mitään kiirettä. Kurvattiin halpahallitavaratalo Kärkkäisen kautta ja siellä viivähti parisen tuntii. Mahottoman iso tavarahelvetti ja aina löytyy kaikkea mitä ei tarvitse, mutta voi ostaa. Eli ei todellakaan tartte Tuuriin asti ajaa, tää on tsiljoona kertaa parempi sadepäivän kiva kohde.

Kailaksen kabinetti

Rannalla pienoinen kahvila

Entinen saunatupa
Poikettiin valtaväyliltä ja ajeltiinkin himatsuuniin vanhaa tietä. Se oli maisemallisesti avartava ja löytyi pari kirppistäkin matkan varrelta. Juuri noin lomalla kuuluu vaeltaa. Ei kiirettä ja voi pysähdelle kivoissa kohteissa ja aistia mennyttä aikaa. Vettä satoi mutta sekin sopi mainiosti tunnelmaan. Nähtiin lehmii, hevosii ja heinäseipäitäkin. Haiweillä pääsee lujaa, mutta ei siellä mitään näkemistä ole. Oli kiva nähdä.

Loriseva puro

Rakkauven lampi

Hetken jos hengähdän
Jahas, tästä taas möksälle. Mulla alkaa olla mökkikiintiö täynnä tai sit se vaan tuntuu sille. Toi kaljan lipittely alkaa tökkiä, kai sit vois olla ilmankin. Tänään ei, tulee puhelintoive ja on perjantai. Ensi viikolla teen vielä yhden mökkivierailun ja sit alan odotella duuniin pääsyä. Vähä jo varpaissa polttaa. Taulupohjia pitäisi käydä hakee lisää. Tahtoo taiteilla. On tekemistä. Mielekästä. Höpsökästä.

3 kommenttia:

  1. Tulinpas hyvälle tuulelle kun tänne eksyin! Ihana blogi! :) Hyvää kesää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tulin hyvälle tuulelle, kun sinä tänne eksyit. Ihana tapa tervehtiä. Tulee heti mieleen, että tuolla on kiva ihminen :)
      Tulehan toistekkin, mie olen täällä aina :) Mahti kesää!!

      Poista
    2. Kiitos,miehän tulen! :)

      Poista