24.6.2013

Päivätön kimallus

Do diin. Kello on neljä iltapäivällä ja mie oon riehunnu koko päivän. Raparperitorttu on uunissa ja mökki on jumalauta järjestyksessä ja siivottu. Taiteilemaan en päässyt, pohjat on vieläkin märkii. Nyt paistaa arska ihan kybällä ja nostin ne paisteeseen kuivumaan. Jos ne ei nyt tokene, niin perseelleen mänt, minun taiteellinen exkursio. Tai mikä lie elämys ollutkaan...

Pumpuli taivaassa
Ukkorähjä soitti just, on tulossa. Tänään mie syön epsanjalaista munakasta ja Ukkorähjä varmasti mikromaksalaatikkoo. Tuhoan tähteet ja helepolla mennään. Saunaa en lämmitä, on tulossa kuuma ilta. Vielä se ei tavoita tähän terdelle ja tässä on kiva istua. Huilia hiukkasen. Parin tunnin päästä, tässä ei istu hullukaan. Tai hullu kyllä, mutta en minä. On tulossa läkähdyttävän kuuma. Saunominenkaan ei maistu tämmöisellä kelillä. Uimassa käyn alvariinsa, se hiukka virkistää. Tosin aamupäivä oli täällä pilvinen ja nyt taas paistaa. Tämä on vaihtelevaa, siksi se ei ahista niin.

Sade itkee
Paskahuussi pitäisi tyhjentää. Kauheen äkkiä täyttyy sekin. Sitä en alkanut yksin tekemään. Siihen tarvitsen apua. Eiks oo kauheen romanttista? Ukkorähjä tulee takas kyliltä ja pyydän heti kättelyssä:  "Rakkaani, tuletko kanssani tyhjentämään paskahuussin?" Näin meillä hoidetaan parisuhdetta. Suosittelen muillekin, se on niin terapeuttista yhdessäoloa ja niin sanotusti, sitä laatuaikaa perheen kesken.

Sinulle
Näin olen saanut kokonaisen päivän menemään elämästäni. Eikä minulla ole ollut ollenkaan tylsää. Niin kuin jo totesin, niin se on siellä korvien välissä. Kyllä tämmöinen pikku puuhastelu antaa aina energiaa ja ihminen tuntee itsensä tarpeelliseksi tekemällä. Hassua, nyt on maanantai ja minusta tuntuu ihan päivättömälle. Mitä lie se sitten tarkoittaneekaan? Päivättömien päivieni kimallus?

2 kommenttia:

  1. Raparperipiirakkaa toivoi myös meidän teini :-)
    Olet todella aikaansaava ja viitseliäs, itse olen loman alkuvaiheessa ja silloin maistuu myös riippukeinu-oleminen.
    Hyvät olivat edellisen postauksen tuunailut, upea liukuvärjäys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pari rapsupiirakkaa pitää kaudessaan saada. On se niin hyvää.

      Loman alkuvaiheessa pitääkin maata riippukeinussa ja olla vaan. Mulla alkaa vaan se oleilu olla tapissaan ;)

      Liukuvärjäystä oli hauska tehdä. Näin sain kotio sopivaa väriteemaa. Thänks!

      Poista