25.5.2013

Tasa-arvoista homoerotiikkoo

Pääsen kuin pääsenkin, kehua retostelemaan kuinka puuhkas, tarmokas ja esimerkillinen Martta olinkaan eilen. Käytiin kylillä hakemassa kesäkukkasia, uusia ruukkuja ja kanankakkaa. Ukkorähjä hoiti istutukset ja minä siivoisin koko mökin. Annoin rätin heilua, vein liiteriin nurkkiin kerääntynyttä rojua ja tämä kaikki oli niin palkitsevaa. Aamuinen pilvipeite rakoili ja luoja antoi meille taas sulokkaan iltahehkun. Puhelintoivekonsertti ja sauna kiittivät ahkeraa siivoojaa. Oli kiva päivä. Illaksi emäntä laittoi gurmeeta ja ylen oli nautittavaa. Paistettiin lohta, keitettiin kukkakaalia ja suomalaista uutta pottua Perinöstä. Ai jai, kun oli makiaa.

Mikä hehku hei!

Samettista ruusua
Minä kun vallan ihmettelen tätä lehtijuttua, missä heterot suutelevat samaa sukupuolta. Naiset naisii ja miehet miehii. Leikkiiks hyö niin kuin homoja? Voi pyhäperse tuasiissa! Kyllä minä sen ymmärrän, että tasa-arvoista avioliittolakia siinä kaikille yritetään, mutta miks ne ei ole homoja jotka kuvissa suutelee. Miks helvetissä heteroiden täytyy alkaa leikkiä homoa? Mennään noin niin kuin pöpelikköön heti alkumetreillä. Minusta tuntuu, että tämä asia on nyt mennyt pikkasen överiks. Se eräskin muotoilija oli vallan heittänyt housut pois ja nyt sit itteensä hinkaa alasti toista miestä (hetero) vastaan. Juu, sillähän sitä tasa-arvoa saavutetaan. Minä haluan olla vähemmistöryhmää, eikö tämä parisuhteen rekisteröinti olisi jo riittävä. Okei, halutaan saada sama sukunimi. Niin miks? Onhan hetskuillakin mahdollisuus pitää omat nimensä. Miks sit homoilla on niin hillitön tarve saada sama sukunimi. En tiiä, oonks mie vaan niin pöllö, etten tajua, mutta mun mielestä asiat alkaa esim. suomessa olla aika tasa-arvoista. Ymmärrän sen maissa, missä sinut voidaan tuomita tahi tappaa siitä, että satut nyt rakastamaan samaa sukupuolta.

Mun office

Pernön pottuu, ah!
Sitä kun on elänyt ajan, jolloin oli parempi pitää turpansa kiinni siitä, että on joku geeni heittänyt vituralleen ja se on aiheuttanut vääränlaista vipinää puntteihin. Silloin oltiin oikeesti vähemmistöryhmää. Ei nykyajan nuoret koe homoutta mitenkään outona. Se on osa elämää, jos naapurin mikapetteri tykkääkin petterimikasta. Eihän tota tarvitse muuta, kun avata töllö, niin jo on joka kanavalla joku hompsuli sisustamassa tai sua stailaamassa, puhumatakaan puutarhasi hoidosta. Homoa tunkee joka tuutista. Tässä saattaapi pian käydä kuulkaa niin, että heterot ovat katoavaa kansanperinnettä. Mites sitten suu pannaan? Jos kovasti lähdetään tasa-arvoa tavoittelemaan, niin pahimmillaan se saattaa syntyville kansakunnan pelastajille olla merkki siitä, että homous on veri okei. Loppuu niin kuin lastenteko ja kansakunta kärsii sukupuuton. Et eiköhän pidettäisi vähemmistöt yhä edelleen vähemmistönä ja annetaan kaikkien kukkien kukkia rauhassa vaan. Jätettäsi tämä älämölö vähemmälle. Kiitos.

Miss. Daalia

Kuunliljojen uudet himat
Tähän onkin luontevaa laittaa ikään kuin loppukevennykseksi arjen homoerotiikkaa. Mitäpähän siinä keittiön puolella yhes touhutiin, kun taputin ohimennen Ukkorähjää takapuolelle. Hän tuumaamaan, että ootpa sinä hurjana, älä innostu liikoja. Että näin meillä edistetään tasa-arvoa. Ihanaa, tänään on vasta lauantai!

16 kommenttia:

 1. Sä osaat kyllä löytää sanoiksi mahtavasti ajatuksesi. Naureskelen täällä, kun en muutakaan voi.
  "hompsuli sisustamassa", "homoa tunkee joka tuutista". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppohan se täällä eetterissä on sanoja pukea. Todellisuudessa olisin tuppisuu. Ujo ja arka. Mut kiva hei, kun naurattaa :)

   Poista
 2. Ehkä se kampanja tosiaan olisi ollut puhuttelevampi, jos kuvissa olisi oikeasti homoseksuaalisia tyyppejä. Ketä nyt heteroiden pussailut kiinnostaa. Tosi rohkeeta.

  Mielenkiintoista lukea näitä sun mielipiteitäsi. Hetskua paheksuttaisiin tosi kovasti, jos sanoisi samat asiat kuin sinä tuossa. Itsehän olen tietty tasa-arvon kannalla, että kaikille samat oikeudet vaan.
  Sitä kun ajattelee, että se homous on synnynnäinen juttu ihmisessä, koska näin homot on antaneet ymmärtää, niin sikäli en huolestuisi heteroiden loppumisesta, mutta mistäpä sitä tietää, jos se suvaitsevaisuus saisikin kaikki herkeämään homoiksi. Ja mieshomoja ymmärränkin tosi hyvin: kyllä mä ainakin olisin miehen kanssa, naiset on ihan blaah. ;)

  Mutta jos se ukkorähjä joskus kyllästyy suhun, niin mä voisin ottaa sut vaimokseni, ihan anyday. Noi sun kaikki sisusteeraukset ja kokkailut on vaan niiiiiin herkullisen näköisiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totapa just tarkoitin. Miks heterot alkaa leikkiä, eiks se olisi meittin hommia?

   Homona saa räksyttää kuin vanha rakkikoira. Muutoin joku voisi syyttää syrjinnastä ;)

   Kyllä minäkin olen tasa-arvon kannalla, mutta jotenkin tuntuu, että tää alkaa vaan mennä jo vähän överiks.

   Miehet on yksinkertaisempia, naisia pitää tulkita ja se on joskus haastavaa. Mut toivotaan nyt kuitenkin, että ihmiset vielä pariutuu. Eihän niitä syntyisi uusia homojakaan, hui kauheeta...

   Jos Ukkorähjä lemppaa mut, niin mennään naimisiin. Mutta valkoista häämekkoa en pistä, joku muu kiva...

   Poista
 3. -kummitus-25.5.2013 13.25

  Meillä saattaa Tiinan kanssa tulla kilpailutilanne siinä vaiheessa. :-D

  Vaikka hetero olenkin, minusta olisi erittäin viisasta, jos ihmiskunta tappaisi itsensä sukupuuttoon.
  I demand that the human race
  ceases multiplying its kind

  and bow out
  I advise it

  And as punishment and reward
  for making this plea I know

  I’ll be reborn
  the last human

  Everybody else dead and I’m
  an old woman roaming the earth

  groaning in caves
  sleeping on mats

  And sometimes I’ll cackle, sometimes
  pray, sometimes cry, eat & cook

  at my little stove
  in the corner

  “Always knew it anyway,”
  I’ll say
  And one morning wont get up from my mat

  VastaaPoista
 4. -kummitus-25.5.2013 13.26

  Oho, se karkasi ennen aikojaan. Kirjoittaja on Jack Kerouac.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie voin ryhytä moniavioiseksi. Ai niin, eihän se onnistuisi, koska se ei ole tasa-arvoista.

   Pätäkkää tekstiä.

   Poista
 5. Homo tai ei, mutta jos kokkaa noin hyviä ruokia ja siivoaa, niin tällä hetkellä harmittaa, että olen hetero! Liityin siis fani-klubiisi :-)
  Mäkin haluan tuollaisen miehen, joka kesken kokkailun kähmii takapuolta :-)
  Terveiset mökiltä, annoin kurkkukivulle piutpaut ja nautin ilta-auringosta ja viinilasillisesta mökillä! Parhautta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mie taidan vain olla sellainen Martta ilmentymä. Mikä lie lajiaan, ei taida oikein kuulua mihinkään genreen.

   Kokeileppa omaan Ukkoon. Kähmäiset kerran ja katso mitä hän tuumaa, thihihi...

   Hyvä, että pääsit mökille! Se parantaa kaikki vaivat.

   Poista
 6. Mä taas haluaisin miehen, joka kesken takapuolen kähminnän älyäis ees joskus tehdä ruokaa :D :D. Tule apuun Martta ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä, elä Annukka sano noin. Rakkaus on puoliruokaa. Kähmikää toisianne ja syökää vaikka pakasteita.

   Poista
 7. Sää oot kyllä niin ihana. Fanitan ihan täysin. Ymmärrän kyllä kuitenkin homoliittokampanjan: homon ei tartte olla niin kuin hetero, mutta tarviihan se nyt saakeli samat oikeudet. Säähän voit kumminkin ajatella, että ei se ole sulta pois, eikö niin?

  Muistelen noin kiljoona vuotta sitten lukeneeni, että kun luonnonkansoja, eli niitä joilla ei oo tätä (typerää) länsimaista kulttuuria riesanaan, on seksuaalisen suuntautumisen suhteen tutkittu, on saatu seuraava tieto: noin 6 % on aina tiukkoja heteroita, noin 6 % on aina tiukkoja homoja ja loput 88 % (vai paljon, humanisti ei osaa laskea) on biseksuaaleja opportunisteja, jotka pan^ähäÄH^rakastaa ketä niitä milloinkin sattuu huvittamaan. Ei mulla oo mitään käsitystä siitä, voisko toi olla oikein, mutta toisaalta vankilalegendoissahan aina kuitenkin ihmiset rupee toistensa bitcheiksi tosta vaan, kun olosuhteet on mitkä on. Ei sillä eikä millään, mutta ehkä me ollaan lopulta vähän niinku vähemmistössä yksi ja toinen, kun oikein heteroa/homoa silmiin katsotaan :-)

  VastaaPoista
 8. Ai niin, piti vielä sanoo noista kuvista. Ne on niin uskomattoman hienoja!

  VastaaPoista
 9. Eikä mikään oo multa pois. Ehkä mie oon jo liian vanha möykkäämään noista asioista. Eihän kaikilla, kaikille ole nämä seksuaalisuusasiat ihan niin yksinkertaisia kuin mulle. Sen verran oon hönö ja yksinkertainen. Mut ihanaa, kun fanitat, jee!

  Aikas mielenkiintoinen tutkimus. Voisin jopa yhtyä mielipiteeseen. Vankila taas on varmasti pakonsanelema juttu. Siellä joutuu pantavaksi vaikka ei erityisesti haluaisi. Ai kauheeta... Ettei vaan olisi Martan yksi fantasia ( hyi, olinpa asiaton.)

  Toi on kylllä hyvä. Loppuviimeks olemme kaikki vähemmistöä. Rakastakaamme toisiamme.

  Kuvista täällä tulee hienoja, kun täällä on niin hienoa. Kiits!

  VastaaPoista
 10. Siis mitä? Mä oon varannut aikoja sitten Maketsun! Joten näpit irti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Viivi! Niinpä tosiaan, aviollinen varaus välillämme on voimassa. Eikä minusta olisi useammalle ;) Hyvät tietää, jos Ukkorähjä lemppaa pihalle, niin ottajia löytyy :) Täytyykin hänelle hiukka valaista, oppii olemaan.

   Poista