17.5.2013

Elävä ja tuore ihminen

Hei rakkaat lukijat! Raskas viikko takana ja nyt saa nauttia. Ei voi olla ihanampaa tunnetta kuin se, että saapuu tänne rauhaan ja asettautuu mökkeilee. Siihen liittyy omat rituaalit, mutta ei niistä nyt sen enempää. Jokainen tietää, mitä mökillä kuuluu tehdä ennen kuin voi asettautua nauttimaan. Saunavesien kantoa, puun pilkkomista ja ruuan laittoa ym. Nyt aletaan olemana voiton puolella, kaikki suoritettava on suoritettu ja elämä voi alkaa. Auts, kun mie nautin. Meillä arska paistaa kybällä ja terdellä on jo, helevetti, kuuma. Sori, ei sais tämmösii valittaa. Enkä mie valita, mutta kuuma on. Ihanoo!

Tein muutamia järjestelyjä, että pääsinkin lähtemään jo klo: 12.02 intercityjunalla Karjaalle. Saavuttuani kylille otin pirssin ja huitasin möksälle. Ukkorähjä joutui olemaan töissä myöhempään ja mulla oli kiire mökille. Mikäs, yhteys tänne julkisilla on varsin snäppärää. Oikeesti, mä voin tulla mökille junalla ja taksilla?!! Aikaa se vie pari tuntia ja siihen on suoritettu myös kauppaostokset. Mutta pääsin siis viettämään mökkiviikonloppua jo hyvissä ajoin. Sauna lämpiää ja illallinen on esivalmisteltu. Nyt on aika nauttia. Ja sitä mie teen ihan antaumuksella.

Nooh, mitä siihen nautintoon tarvitaan? Hyppysellinen luontoa, kourallinen rauhaa. Muutama tölkki olutta, ehkä pari siiderii. Eukalyptyslöylyt ja puhelintoivekonsertti. Ilta-aurinko kimmeltää järven pinnasta niin, että ei meinaa näppäimiä nähdä. Mutta luonto antaa rauhan, ja olo alkaa olla seestynyt. Jos nyt ei ihan, niin ainakin sinne päin seestynyt. Mökillä on vaan niin ihanaa. Sori, kun taas hehkutan, mutta en voi sille mitään. Tää on jotakin rakkautta. Kai. On se. En tiiä. Kyllä.

Suomi pääsi sitten finaliin. Täytyykö mun alkaa perumaan mielipiteitäni ja alkaa hehkuttaa sitä, että suomi voitta euroviisut! Just joo, biisi on renkutus yhä edelleen, mutta artisti hoitaa hienosti hommansa. Onnekas se lesbokielari oli muuttunut hempeäksi "tyttöjen väliseksi" pusuksi. Pitääkö mun nyt antaa suomelle mahdollisuus ja ottaa pikku viisukännit huomennakin? Eihän niitä voi selevinpäin kattoo. En tiiä, haukuin Lordinkin ja häpesin jopa osallistumista. Mites kävi, fanitin kuitenkin täysillä ja huusin niin, että mökkitienoo raikoi. Tässähän voi vaikka käydä ihan samoin, hui. Ding, Dong!

Bastu huokailee: " Tule Martta, tule, tule...." En voi vastustaa kiusausta. Minä menen. Menen saunomaan.  Menen puhdistautumaan. Minusta tulee pyhä ja puhdas. Olen uudesti syntynyt, olen tuore, olen elävä. Hyvää viikonloppua kaikille. Naattikee!


6 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa. Suorastaan elävältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorastaan oli elävä ilta. Lämmin ja kaunis. Tunsin olevani elossa :) Vahvasti.

   Poista
 2. Mökillä mekin! Nautimme täysillä! Katselimme juuri ohi puksutavaa tukkilauttaa, ei ehkä mikään jännitysnäytelmä, mutta tähän fiilikseen parasta mahdollista :-)
  Samikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, voin niin kuvitella ohi puksuttavan tukkilautan. Rauhallista menoo ja elämä rento.

   Mökkeily on parhautta!

   Poista
 3. -kummitus-18.5.2013 1.01

  Perhonen. Blogeista puuttuu sellainen naamakirjamainen tykkäysnappula. Mutta kai sen voi ihan sanoakin. Tykkäsin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy myöntää, että tykkään minäkin. Niin oli mellevää menoa ja kesäistä iltaa :)

   Poista