15.4.2013

Uusia tuttavuuksia

Voi, että mää sanon. Viikendi hurahti niin, että en kerennyt edes viikkosiivoamaan. Onhan tämä nyt jo perin juurin kummallista. Niin no, se La meni silleen hiukka reisille ja eilen en muka kerennyt. Onneks on tänään veepee, niin saan paikata tämän järkyttävän puutteen. Ensi viikonlopulle ei ole mitään juhlan tynkää, oisko ihan nenun valkaisun paikka. On, on.



Sain yhtiökumppanilta ihanan synssärilahjan. Nyt alkaa kynäosasto olla kunnossa. Ja hienon työsalkunkin sain. Kyllä nyt passaa piirtää ja töitä asiakkaalle kannella. Vielä, kun saisi hommattua sen iPadin, se olisi tuiki tarpeellinen. Ajattelin, että täytyy tähän työpöydälle hommata lisää hienoja kynätelineitä ja tavaroille lodjuja. Näyttää niin kuin suunnittelijan työpöydälle. Työhuone täytyisi muutoinkin laittaa kuntoon. Olen kai aikaisemminkin valittanut, että säilytystilan puute saa aikaan epäjärjestäytyneen kaaoksen. Olen saanut huomata, että työn ollessa "päällä," joka paikka on täys kaikkee. Homman loputtua, siivoan, kunnes taas tulee uusi keissi ja kaik on sekaisin. Tästä on juuri kyse, kun valistan sitä, että tavaroilla täytyy olla omat paikat. Kun niitä ei ole, epäjärjestys vainoaa ja mitään ei löydy mistään. Tuommoiset vaatteille tarkoitetut kaapit ovat vihon viimeisiä säilytyspaikkoja tavaroille, joita tarvitsee jatkuvasti. Tarvitaan vetolaatikoita ja kaikille omat paikat. Ugh! Olen puhunut.

Wall+





Eiliset Oma Koti messut eivät olleet kovinkaan kaksiset. Rakentajille ja puutarhureille varmasti kaikkea hyödyllistä, mutta noin niin kuin sisustusmielessä aika antamatonta. Pari erittäin mielenkiintoista, uutta tuttavuutta. Nestemäinen kangastapetti. Todellakin, tapetti on pussissa ja sekoitat siihen vain veden ja levität lastalla pintaan. Kuosi/väri vaihtoehtoja lähes kaksisataa ja aika upeille näytti. Jos homma toimii niinkin yksinkertaisesti, kun annettiin ymmärtää, niin ehdottomasti on päästävä kokeilemaan. Toinen mullistus oli Wall+ luonnonkuitukomposiitista valmistetut sisustuslaatat. Upeita pinta- ja värivaihtoehtoja, kerrassaan huikeita. Asentaminen ja käsittely helppoa ja laatta on jotenkin aivan uutta, ennen näkemätöntä. Tätäkin on pakko päästä kokeilemaan johonkin kohteeseen. Tässä suhteessa ei siis ihan onnettomat messut. Yksikin uusi, varteenotettava tuttavuus on käymisen arvoinen.

Nestemäinen kangastapetti

Kangasta, kyllä.
Tuleva viikko on työn täyteinen. Ei sillä hyvä, että piippaan, vaan sen lisäksi keskiviikkona menen taas Tikkurilaan opiskelemaan erikoismaalausta. Se on kyllä kiva. Keskiviikkona Laurizonille tutustumaan kevät/kesäuutuuksiin. Sekin on kyllä jette kiva. Viikonloppuna opiskelen sisustustietotekniikkaa. Saan yksityisopetusta, kun olen niin onneton ymmärtämään tekniikan saloja, mutta en anna periksi. Mä opin sen vielä. MÄ OPIN! Sunnuntaina ja maanantaina on kenties sellainen hyväntekeväisyys kohteen pintojen duunaus ym. ym. Siitä sit myöhemmin. Eli hommoo on, mutta kun on mukavoo, niin sitä jaksaa. Jos tulevalla viikolla jää postaukset vähiin, niin kiirettä pitää. Sori.

Hei, joko tunnet kevään tuoksun? Kyllä se sille haiskahtaa...

6 kommenttia:

  1. Vitsit, miten kivaa kaikkea! Olen melkeinpä kade. Mutta hyvässä mielessä niinku tiät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei messuilta mitään muuta käteen jäänyt, mutta hyvä noinkin. Voi olla, että toi uusi sisustuslaatta päätyy erääseen kohteeseeni. Siitä sitten lisää myöhemmin. Ja käy katoo sivut molemmista, pääset jyvälle :)

      Poista
  2. Nyt on paljastettava tyhmyyteni: Miten tuota työsalkkua kannetaan?
    Aikas erikoinen tuo lastalla levitettävä tapetti. Onkohan sen poisto myöhemmin helppoa vai pitääks räjäyttää;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työsalkussa kannetaan ne varsinaiset suunnitelmat. Ovat suht kookkaita ja siksi niille ihan oma salkku. Varsinkin tällä hetkellä, kun joudun kulkemaan julkisilla, niin ei oo kiva, kun ovat koko kansan nähtävillä. Näppärä on.

      Erikoinen oli tapetti juu, mutta aika mahtava. Ihan samaa kysyin minäkin. Mutta ei pitäisi olla sen ihmeellisempi poisto, kun kostutetaan vedellä ja kaavitaan pois. Mikä parasta, "tapettia" pystyy paikkaamaan. Jos esim. seinälle roiskahtaa punaviiniä ( sula mahdottomuus, tietty) sen kohdan voi kastella ja kaapia veke ja laittaa uutta tilalle. Ihastuin, upeat kuosit ja värit.

      Poista
    2. Jeps, ymmärrän tietysti salkun tarpeellisuuden, se mitä ihmettelin kun kahva näyttää olevan sivussa eli miten sitä kannetaan?

      Poista
    3. Hih, kuvakulma on nyt tehnyt tepposet. Tosiaankin, näyttäisi, että kahva on sivussa. Ei se oo, ihan on keskellä.

      Poista