14.4.2013

AITOa tunnelmaa

Pyhäinen aamu ja elämä on palannut maata kiertävälle radalleen. Hiukkasen eilen huokasutti perjantain ruokajuomat, mutta oli niin hauska ilta, etten antanut sen ahistaa. En kyllä saanut mitään aikaiseksi, mutta aina ei pidä, ja voisinkin kutsua eilistä lepopäiväksi. Muista pyhittää lepopäiväsi. Juuri näinkin.

Niin OK

Eva mököttää
Perjantaina oppittiin uutta. Redeken kouluttaja vieraili putiikissa ja päivä oli varsin antoisa. Aloitettiin aamu ihanalla kermakakkusella ja vuodet eivät tuntuneet (HAH!) enää missään. Ukkorähjä tuli noukkii meidät kuudelta ja siitä sujuvasti siirryttiin ulkoruokintaan.


Taivaallista haukea

Lammasta päääh

Peura Wallenberg

Oliks tää karitsaa

Juustojakin syötiin

Puhkun ja puhallan
Olimme valinneet illalliskohteeksi Ravintola Aidon. Paikka on Töölössä Museokadulla, pienen pieni, tiivistunnelmainen ruokaravintola. Niin kuin yleensä, ei tässäkään ravintolassa se akustiikka ollut paras mahdollinen, mutta se ei tahtia haitannut, meistä taisi lähteä eniten ääntä. Valitsimme Keittiömestarin suositusmenyyn ja saimmekin olla kauttalinjan tyytyväisiä. Ruoka oli hyvää, viiniasiantuntemus erinomainen. Annoksia oli sen verta paljon, että en ala niitä tässä yksitellen kertaamaan, eikä ihan kaikista ole kuviakaan. Mutta haukea syötiin ( belissimo!) peuraa ja lammasta ( perfetto!) ja kaikkea ihanaa mahdollista. Tarjoilu pelasi ja se oli joustavaa. Vedetiin pitkän kaavan mukaan ja siinä se ilta kivasti hurahti. Taidettiin olla viimoiset asiakkaat, ennen kuin poistuimme yöhön. Mutta voin todella lämpimästi suositelle, menkää ihmiset AITOoon syömään.

Eihän me siitä vielä mihinkään kotio päästy. Halusin esitellä Anskulle ja Terolle mun nuoruuteni etkopaikan Ravintola Kuukuun. Kovasti oli paikka takavuosista muuttunut, ei enää samaksi tuntenut. Siellä on tullut istuttua tovi, jos toinenkin. Tuhottiin pari pulloa skumppaa ja Ukkorähjä alkoi olla jo ihan kypsä. Eli porukka biiliin ja kotio. Kiitos, kiitos, oli kiva synssäri-ilta.

Tänään tutustutaan Oma Koti messuihin. Siellä on sisustusta ja yhtiökumppani on ostanut oman kodin. Mennään fiilistelee ja kuka ties, jotakin uutta löydetään.

2 kommenttia:

  1. Paremmalta näyttää kuin kaalilaatikko.:)

    Messut jäi väliin, kun ei huvittanutkaan lähteä, vaikka niin olin meinannut. Toivottavasti et nyt ihan hirveesti hehkuta kaikkia hienouksia, mitä sieltä löytyi, ettei mun tuu paha mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika mitättömät messut. Pari hienoo juttuu, niistä lisää myöhemmin.

      Poista