13.3.2013

Ontelo poski tulehduttaa

Tää ei oo todellista! Eilinen moukariheebo takaraivollani otti järeämmät aseet käyttöön ja vaihtoi moukarin moottorisahaan. Kipu yltyi sietämättömäksi ja oli pakko lähteä kesken duunipäivän lääkäriin. Olin jo hetken varma, että nyt tulee noutaja tai vähintäänkin päässä räjähtää joku suoni. Aivokalvontulehduskin kävi mielessä. Eihän tommonen oo normaalii. Ei oo niin. Diagnoosi ei ollut sen seksympi kuin tod.näk. poskitulehduksen aiheuttama päänsärky. Hirvee läjä pillereitä, näkisittepä mun lääkekaapin, siinä moni eläkeläinen jää jo kakkoseks. Penisiliinikuurilla ollaan ja mikä vittumaisinta, olkapää operatsiooni on uhattuna. Mun täytyy soittaa hospitaaliin ja kertoa, mitä on tapahtunut ja he tekevät sen pohjalta päätöksen. Tekisi mieli olla ilmoittamatta, mut en uskalla ottaa sitä riskiä. Suattaapi olla viimonen leikkaus. On sanomattakin selvä, että nyt Marttaa vituttaa kuin pientä oravaa. Hetken jo luulin, että pääsen tästä kivusta eroon.

Helvetti, tää on yhtä sairastamista. Blogin pitäisi olla mehevästi maukas, sisältää upeita sisustuskokonaisuuksia, juhlavia illallisia, koktailkutsuja ja mediaseksikästä liitoa. Miten tästä on tullut tämmöinen sairaskertomus, ihan itteenikin alkaa jo huvittaa. Voisinhan mää tietysti kirjoittaa mielikuvitusunelmaa, mut en mää pysty. Tää on nyt tämmöistä shittiä, mut tää on oikeeta elämää. Aina ei oo valoo. Hiukka tummaa on joo. Mitä tässä muutakaan voi? Viedään sinne aitan taa, kuula kalloon ja lopetetaan. Hyvä idea, siinä vasta mediaseksikäs blogin lopetus. Vitsi, vitsi, mikä pahan tappaisi. Nyt nokka ( räkä) kohti uusia seikkailuja. Jos leikkaus meni sivu suun, niin sieltä se joku päivä tulee. On se hyvä hiukka kärsiä tässä elämässä, niin ei totuus unohdu.

Asioita täytyy katsoa aina monelta kantilta. Ihan varmasti jossakin on ilon siemeniä, pieniä positiivisia pyllähdyksiä. On niitä, osaa vain aukaista silmänsä ja tuntea.  Ilo ja onni lähtee itsestä. Siellä niin syvällä, kaiken tuon räkämassan seassa on varmasti kaikkea fantsuu. Ymmärrys käy ylitsesi ja katso, olet taas valo.  Olet kipusi kaveri, niin se on siedettävä. Ja kaikella on aina tarkoitus. Katsoppa nyt, heti tuli parempi fiilis. Eikö tullutkin? Yhtään ei ahista. Kyllä se kevätkin sieltä tulee. Elämä on ihana. Sinä olet ihana. Minä olen ihana. Lähes. Maailma on täynnä rakkautta. Poskiontelontulehdus on ensimmäiseni, mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Voi, rakastakaamme elämää! Tänään en suostu sairastaa. Laitan päälle värikkään paidan ja olen häpi. Ihan vittuillessani.

7 kommenttia:

 1. Hei, nyt hoidat sen posken kuntoon se on vaarallista kun on niin lähellä aivoja! ET siivoa, pese ikkunoita tms. vaan otat iisisti, oikeesti.
  Isännän sisko makaa tällä hetkellä kovassa keuhkokuumeessa sairaalassa. Hoitamaton flunssa on oikeesti vaarallinen. En oo lääkäri mutta kuitenkin nyt uskot vanhempaas;)

  Hei, sun blogi on oikeeta elämää eikä pelkkää kiiltokuvaa, niin pitääkin jotta mielenkiinto pysyy yllä. Ne jotka haluavat pelkkää naminami - juttua voivat mennä muualle. Sun lukijat eivät varmasti kuulu niihin.
  Joten lepää nyt ihanan Jupen kanssa. Hänestä ei olekaan pitkään aikaan ollut kuvia, please, laitappa kun jaksat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes söör, uskotaan :) Niinhän siinä sitten kävi, että leikkaus peruttiin :( Ehkä sillä on joku tarkoitus, uskon niin.

   Inha flunssa. Vaikkakin selvisin siitä vähällä, niin tää jälkisairastaminen kysyy hermoja ja onteloita. Mua pelottaa, että joudun siihen punkteeraukseen ( en tiiä, miten toi kirjoitetaan?)

   Jos hyvin käy, niin Juppe on seuraavassa Kauniit Kodit lehden numerossa. Tuli hienoja kuvia vaikkakin hän meinasi syödä toimittajan, sekä kuvaajan :)

   Poista
 2. Näinhän se menee, kyllä se aurinko vielä paistaa, vaikkei tän rään takaa sitä just nyt näykään :)
  Mahtaiskohan tää munkin päätä jäytävä tuska olla onteloista peräisin. Alla jo 3 antibioottikuuria, ei huvittas enää neljättä hakea... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kolme kuuria, eikä mene ohi? Pelottavaa. Varo, sun aivot voi mädäntyä ;) Mulla on sellainen olo, että aivotkin lilluu räässä :) :(

   Mä en tahtois siihen punkteeraukseen, ällöö...

   Poista
  2. Oikeestaan noi kolme kuuria oli keuhkojen tulehdukseen ja sit vasta tää varsinainen flunssa alkoi.
   Musta tuntuu et mulla se on jo alkanut, se aivojen mädäntyminen :P

   Poista
 3. Ontelot paranee ja olkapää leikataan, ollos huoleti. Maltat vaan ottaa rauhallisesti. Ennen kaikkea sen leikkauksen jälkeen... se 2 kk saikkua ei välttämättä ole yhtään liioittelua, on omakohtainen kokemus. Kuntoutus ja nimenomaan huolella ja rauhallisesti tehty on avain leikkauksen jälkeiseen onneen. Oikotiellä saa vaan uutta tuhoa aikaiseksi. Ja siun blogi saa hyvälle tuulelle täällä Joensuussa edelleen sairaskertomuksista huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tulee vielä kuntoon. Usko on luja ja elämä kantaa.

   Sain eilen tietää, että leikkaus tehdäänkin nukutuksessa ja siksi sitä ei voi tehdä, jos on pöpö päällä. Eli se siis siirrettiin hamaan tulevaisuuteen. Kiitos vinkistä, täytyy varautua pahimpaan ( 2 kk.) ja kuntoutus tulee ottaa vakavasti.

   Poista