16.3.2013

Kiimainen sonni uniformussaan

Ei. En makaa hospitaalissa kuolin vuoteellani. Syynä on Räkä, tuo ihmiskunnan tuhistakin turhin erite. Jäänne menneiltä ajoilta, jolloin siitä paistettiin räiskäleitä, kun muutakaan ruokaa ei ollut. Hoitsu, sisar hentovalkoinen tai voihan hän olla tummanpuhuva goottikin, kertoi minulle, että operatsiooni tehdään nukutuksessa ja näin kaikki infektiot ovat veri bääd. Mä olin niin pettynyt, että kakkasin housuun ja taannuin aikaan jolloin puhekielenä oli täätätäätä tä. Tällä hetkellä seuraava puukotusaika menee toukoiselle kuulle jkr. ( lue: jsn. jälkeen Sauli Niinistön.) Vähä mua vihlas, mutta löysin asiasta sen kauniimman kaiun. Jos on hyvä pössis, niin saan sairastaa mökillä. Silloin on hyvää aikaa tehdä kesän polttopuut, pestä mökin matot ja laittaa sellainen yrttitarha, että paukahdamme vegeuskoon koko porukka. Hetkinen, mullahan ei oo käytössä kuin yksi käsi. Ääh, en voisi tehdä muuta kuin istua terdellä kiikkustuolissa ja nauttia sadetta, kylmää ja viimaista tuulta. Niin ja pari olssonia. Kaikella on siis tarkoituksensa. Ilman kipua ei ole tuskaa, juu nou?

Naapurin holistikommuunnissa on kemut. Yksinäinen vaginamonologi on saanut lajitovereita ja ilmassa kaikuu iloinen puheensorina ja kännimölö. Tai mistäs mää tiedän, voihan siellä olla serkkupojan rippijuhlatkin. Näähän voi olla niitä lessuja ( toim.huom. lestaadiolainen uskossaan) ja juhla-ajat ovat aamuisin auringonnousun aikaan. Ovat noin niin kuin lähempänä herraa ja pyhää uskoaan. Katsotaan kuinka kauan tuo ilo kestää, yleensä tuo enteilee huoraperkele vittu missä mun viinat on? Siitä olen kiitollinen, että eivät huudata ransistori raatioita. En millään jaksaisi jamppaa, kakea tai muutakaan ykää. Eli tässäkin asiassa löytyi jotakin hyvää. Aina löytyy, kun tarpeeksi kauan kärsii, juu nou?

Näin supermarketin kassajonossa kauniin naisen. Hän oli t y r m ä ä v ä n kaunis. Hänelle oli naiseuden uniformu yllään. Tuijotin häntä avoimesti. Varmaan leidi luuli, että siinä taas yksi urpo runkkari himoitsee mua pikku kikkeli kevyessä kiihkossa. Ei, en möllännyt siksi. Eikä tämä uniformukaan saanut mua kiihkoutumaan. Se laittoi mut ajattelemaan naiseuden roolia ja ikuista pyrkimystä ulkoiseen kauneuteen. Tämä Birjo A`la Gabee-Heikkilä (omaa sukua; Pirjo Karttunen) oli teollisesti tuotettua naarasmunaa. Käydään formu läpi päästä, aina varpaisiin asti.
1. Kaunis, pitkä ja paksu vaalea tukka. Hiuslisäkkeitä oli kahdenkin intialaisen yksinhuoltajan verran.
2. Ripsipidennyksistä olisi moni laiduntava Mansikki ollut kalpeena. Hampaat hohtivat valkoisina kuin pienet kookospähkinät.
3. Suihkurusketus muistutti mulattia. Ei paha, raskas mutta luonnollinen tummille. Päiväehostus oli taidokkaasti duunattu. Rankkaa kamaa jopa talon ulkopintojen käsittelyyn. Huulet luonnollisen pulleat, mutta ei ilman täytettä. Niitä olisi voinut suudella, tai syödä kuin ylikypsiä vatelmia. Ehkä jokunen pistos oli eksynyt korkeille poskipäillekin. Ei laaksoa, ei kukkulaa. Tai siis joo, kukkula siellä, kukkula täällä.
4. Rinnat olivat joustamattomat ja esillä terhakasti kuin sotilaspojalla rynkky konsanaan.
5. Asuste arkisen tylsä. Turkis oli aitoa jäljitelmää. Jalassa retsaavat pillifarkut ja ahteri oli pyöreä kuin hyvin kohonnut pullataikina. Sellaisen saa, kun tekee aamulla kello viis, ravinnotta aeroopisen pikku pyrähdyksen, ja kipaisee siitä suoraan salille. Nostaa jumalauta rautaa niin, että silikoonit rinnoissa räjähtelee. Illalla vielä parin tunnin spinnut tahi spannut joukkohurmos kohtaamisessa.
6. Kynnet olivat verenpunaiset, about neljä senttiset ja teräväkärkiset. Tyyliin älä ala mulle tai kynsin sut verille.
7. Ranteet notkui timangeja, kultaa ja mirhamia. Ei halpaa.  Ei.
8. Olkapäällä keikkui kolmen tonnin Luiskin Vittuni ja lompsakko samaa stailii, totta kai.
9. Kaikki tämä kauneus keikkui mustissa nahkasaappaissa, joiden korko oli yli kymmenen mutta alle kaksikymmentä senttiä. Saapasfetissiä parhaimmillaan.


Sitä vain kävin miettimään, että missä vaiheessa tämä luonnollisen luonnoton kauneusihanne on ottanut vallan meittin eloveenasta? Minä en kuulu myöskään siihen genreen, joka ihannoin naisen ( tai miehen) olevan kauneimmillaan saunapuhtaana ja pikku päissään. Ehei, me suomalaiset olemme luonnostaan kuin possuja vaikka minkälaisessa marinaadissa yrittäisi jalostella. Kevyt ehostus ja pikku minivoguet ovat aina paikallaan. Se saunapuhdas ei ole universaali kauneuskäsite. Ja mehän tahdomme kuulua ihmisiin, ja jo Eu-direktiiveissä on kohta, jossa kehoitetaan ehostautumaan luonnollisen kauniiksi. Mutta mun on pakko todeta, että kyseinen kaunotar oli mielestäni p e l o t t a v a. Vai oliko se vain mun heikko miehinen itsetunto joka alkoi piipittää? Jos tämä Birjo A´la Gabee-Heikkilä ( omaa sukua; Pirjo Karttunen) olisi riisuttu uniformustaan, niin hän olisi, niin hän olisi näyttänyt Karttusen Pirjolta. Mää tuota tiiä. Kummallinen on tuo nykyajan kauneusihanne. On varmasti aika arvokasta ja helvetin työlästä ylläpitää tuota ihannetta? Eikä pidä unhoittaa sitä sisäistä kauneutta. Mistäs mää voin sen tietää? Jos olisin Birjon kans heittänyt hiukka läppää, olisi selvinnyt, että hän on maatalouslomittaja Ypäjältä ja on oikeesti helvetin hauska ja sielukas tyyppi.

Ai niin! Torstaina oli koulun päättäjäiset. Kyllä lopputyö arvostelua kelpaisi esitellä ja sain hymypoika maininnan. Oltiin koko luokka erityisen taidokasta ja kuulemma äänekästä porukkaa. Juhlat olivat oikeinkin mukavat. Sisäinen alkoholistini lupsutti keskikaljaa kuin vastasyntynyt vasikka maitoa. Liialliselta päihtymiseltä vältyttiin, koska vaihdettiin tanssiruokalaa tiheään tahtiin. Etsittiin sitä The Karaokekuppilaa ja lopuksi päädyttiin siihen pienimpään, mutta tunnelmaltaan autenttiin. Juu, kyllä Martta tarttuu mikkiin aina kun on tilaisuus. Musta on niin mukavaa katsoa sitä ihmisten myötähäpeää kun kuvittelen olevani Antti Tuiskutukka poppistähti suoranainen idoli. On olemassa joku asia jota en todellakaan osaa ja se on laulu. Mölisen kuin kiimainen sonni puutteessa. Ja sitähän ei kuuntele erkkikään. Mölinästäni huolimatta meillä oli hemmetin hauskaa! Nyt on mieli haikea mutta onnellinen. Yksi vaihe elämässä takana ja kummasti tuo hiusraja ohimoiltakin vain pakenee. Pakenee ja pakenee. Minne lie menossa. Kiinni en enää saa.

12 kommenttia:

 1. Aijai, vatsaan sattuu nauraminen. Sulla on aika lennokas hetki päällä? Naapurit kuulostaa tosi rasittavilta, vaikka naurattaa niistä lukeminen.
  On muuten aivan totta, että ulkomuoto saattaa hämätä. Olen nyt muutamana viikonloppuna ollut kouluttamassa fitnes-tyyppejä (koulutus ei ollut suinkaan mitään fitnessiin liittyvää, vaan ihan muuta). On ollut juuri tuota irtotukkaa ja -ripseä, pinkeetä ahteria ja silikonirintaa. Silti siellä tekotukan alla on ollut ihan fiksuja ajatuksiakin, vaikkei ensi näkemältä olisi uskonut että muuta mietitään kuin sitä omaa ulkonäköä. Ja ihmisinä oikein herttaisia ja kohteliaita. Saipahan taas kerran tällaisen vanhemman leidin epäluulot korvilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus lentää. Asiaa ja asian vierestä :)

   Vaikka purkaudun naapureista, niin he eivät häiritse. Mökä ei kuulu makkariini, joten olen saanut nukkua rauhassa. Jos rinsessauneni olisi häiritty, meno loppuisi siihen, että soittaisin sinivuokkoset paikalle.

   Sitä minä vaan, että mahtaa olla aika työlästä toi naiseuden uniformun ylläpitäminen, varsinkin kohtaamassani mittakaavassa. Eikä tämä tapaus ollut mikään tuksu tyyppinen.

   Poista
 2. Kaikesta päätellen olet ihan hengissä. Hyvä kuulla :).

  Olen noita keinotekoisesti rakenneltuja naisia ja miksei miehiäkin miettinyt, että millaiseen kierteeseen sitä mahtaa oikein joutua, kun kaikki me kuitenkin vanhetaan ajallaan. Että antaako sitä sitten vaan silikonien valua ja rakennekynsien tipahdella vai koittaako sitä pysyä perässä rakentamalla koko ajan vaan lisää kunnes näyttää elottomalta patsaalta.
  Sama asia tatuointien kanssa. En tykkää niistä yhtään, mutta nuorella iholla kuitenkin menettelee. Entäs sitten kun on niin kurttuinen, että iho on pelkkää tuhruista mustetta.

  Itse olen varmaan se toinen ääripää. Saunapuhdas elovena. Ehkä olis joskus syytä nähdä vähän enemmän vaivaa, että olis edes joskus tukka hyvin, mutta kun on niin paljon mielekkäämpääkin tekemistä. Ja täällä Ypäjän kulmilla se ei oo niin justiinsa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hengissä ollaan. Vielä lievää hengitystieinfektioo, mutta parempaan päin.

   Hah, mennään kymmenen tahi kaksikymmentä vuotta eteenpäin, niin meillä voi olla aika mielenkiintoista katsottavaa. Mulla on pari tatskaa, ne on ihan kivoi. Kädessä ruusuköynnös ja se on varmaan sit kuihtunut ruusupuska. Niin kuin minäkin :)

   Ei se ulkoinen vaan sisäinen kauneus on tärkeintä.

   Poista
 3. Olipas riemukasta tekstiä :)))
  Mutta miksi helv.... issä kuuntelet sitä naapuria, tee valitus! Oletko jutellut aiheesta muiden naapureiden kansssa? Omistusasunnostakin voi saada häädön jatkuvan häiritsevän elämän takia.

  Onnittelut valmistumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi, oli riemukas hetki :))

   Tässä tapauksessa, meteli ei häiritse yöuntani. Se ei kuulu makkariin asti. Juu, naapurit ovat kertoneet, että ko. pariskunta on saanut aika monta varoitusta ja meininki on kuulemma rauhoittunut takavuosista. Senkun mölisevät, mut jos se alkaisi oikeasti häiritä, niin heti ottaisin asian esille.

   Hiukka haikee mieli koulun päättymisestä. Mutta samalla hyvä tunne. Mä tein sen!

   Poista
 4. Arvaapas onko hauska lukea naita taalta toiselta puolelta palloa! Pysyn minakin vahan karryilla suomalaisessa elamanmenossa kaikkine ilmioineen.

  VastaaPoista
 5. Isot onnittelut valmistuneelle!!!

  Kylläpä nauratti tuo sun naiskuvaus. Ihan kun olisi itse siinä leidin vieressä seisonut. Itse olen kiinnittänyt huomiota kaupoilla nuoriin kassoihin, joilla on kanssa irtotukkaa, ripsienpidennystä, valtavan pitkät irtokynnet ja sellaiset yökerhomeikit, että näin vanhaa tätiä hirvittää. Toki heillä on oikeus lisäkkeisiinsä, mutta se sotamaalaus on kyllä aika hurjan näköistä. Noiden ylläpitoon kuluu kauhiasti rahaa.

  Kuuntelin mielenkiinnolla kahvilassa keskustelua, jossa nuori äiti valitti, että ei voi yksinhuoltajana kustantaa tyttärelleen 30 euron ratsastustuntia viikossa. Ja noiden yllä kuvaamien rakenneosien huoltoon menee jo monta sataa kuukaudessa. Ja hänellä oli kyllä koko repertuaari hammaskuorineen ja silikooneineen. Keskustelussa myös aprikoitiin pakaimplanttien hintaa. No jokainen priorisoi omat menonsa tietysti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos!

   Niin, kallista ja työlästä on olla nainen tänä päivänä. Juu, jokainen saa olla niin kuin haluaa ja annan kaikkien kukkien kukkia. Eipä se mulle kuulu... Mutta onko toi uniformu oikeesti edes kaunistava, musta se on lähinnä pelottava.

   Poista
 6. Hauskaa tekstiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! Kiva, kun kävit. Tuu toistekin :)

   Poista