8.3.2013

Oho HUH hu!

Voihan RäGä! Mun olisi sittenkin pitänyt kuunnella sisäistä järjen ääntä ja jäädä eilen himaan sairastaa. Finrexin ja tahdon voimalla selvisin eilisestä duunipäivästä, mutta tasan sillä hetkellä, kun lopetin duunit, PöPö iski kuusnolla. Mä vaan uikutin hiljaa ja annoin perkele periksi. Tuu nyt, käytä mut ja jätä sit rauhaan. Pää humisee kuin mätä lato ja rägää tunkee joka reiästä. Väsyttää sairaasti, mutta hengitystie-eritteet pitävät valveilla. Meinaan tukehtua omaan limaan. Ajattelin, että sairastan nyt helvetin tehokkaasti ja olen terve pyhäaamuksi. Näin teen ja näin päätän. Tää on niin syvältä, mutta en varmasti ole ainut tällä hetkellä.

Auttaaks nää?
Sain eilen yllättävän puhelinsoitin. Mun kipuileva olkapää leikataan jo ensi perjantaina! Otin tiedon vastaan hiukka ristiriitaisin tunnelmin. Olen siitä onnellinen, että vihdoinkin pääsisin tästä kivusta eroon, mutta tämä on kyllä järkyttävä taloudellinen tappio. Yrittäjänä joutuu valitettavasti ajattelemaan näitäkin asioita. Ei sillä, että raha menee oman terveyden edelle, mutta kyllä se suomeks sanottuna vituttaa. Olin saanut tiedon, että joudun odottamaan puukkoa vähintäänkin kolmisen kuukautta ja yhtäkkiä, tilanne onkin käsillä. Olin ajatellut, että kerkeän saada talouteni tasapainoon ja voi taas sairastaa. Mut ei kai se auta, pitää luottaa, että herra kantaa ja kaurapuuro on hyvä ja terveellinen ruoka. Täytyy vain toivoa, että kaikki menee ilman ylimääräistä hässäkkää ja toipuminen on nopeaa. On se.

Nousu vai lasku?
Katsoittekos Paanasta eilen? Varmasti on mielipiteitä herättävä töllötys anti. Meille suomalaisille Markon itsevarmuus ja esilletulo voi olla hiukka liikaakin. Ehkäpä sitä tarkoituksella korostettiin, ettei vain jättäisi ketään kylmäksi. En nyt tiedä, onko toi kaikki ihan tarpeellista sisustusohjelmassa, mutta ihan raikas tuulahdus tähän genreen. Hyvää jälkeä Marko kautta linjan tekee ja intohimokkaasti iminkin vaikutteita. Tai ei siis vaikutteita vaan ideoita ja oppia. Ja erityisen hyvänä pidän sitä, että alalla vallitseviin epäkohtiin puututaan suoraan ja niistä kenties herää rakentavaa keskustelua. Kyllä tänne yksi Marko hyvin mahtuu. Tai siis kaksi. Bjuuströmi ja Paananen. NamiNami, eikä olla niin vaatimattomia.

Ei kai se auta. On mentävä vaakatasoon. Tylsää. Tää on nyt hiukka tahmeeta. Pitäskö yrittää unta vai kattoisko ostoskanavaa? En tiiä. mie en tiiä mittään. Räkä valuu näppiksille. Pakko mennä niistää. Saa tulla pyyhkimäääään!

P:S Meinasin unohtaa. HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE IHANILLE NAISILLE!!

8 kommenttia:

  1. Hyvää Naistenpäivää sinnekin :).

    Tylsä homma kaikinpuolin toi sairastaminen, mutta koita nyt pysyä petissä, että oot voimissas, kun perjantai koittaa.

    Ja juu. Marko tuli katsottua vähän ristiriitaisin tuntein. Olen tainnut vieraantua tyypistä. Tai ehkä se oli vaan sitä, että innolla odotin sisustus- ja remonttiosiota, enkä olis niin malttanut katsella kotkalaisia maisemia sen sijaan. (Marko oli muuten näköjään syönyt hyvin Italian aikoina, koska kävelytyyli oli muuttunut enempi takakenoon).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On aika helppo pysyä pedissä, kun ei oikein jaksa olla pystyssä. Ihan peestä.

      Hah, huomasin saman asian. Kävelytyyli oli niin retee... Musta kans ne maisema-asiat voisi heivata veke ja keskittyä olennaiseen.

      Poista
  2. Naistenpäivää Martallekin! Sopii pysyä petissä jos meinaa mennä leikkaukseen. Ei ne sinne kipeitä ota. Yhtään ei saa olla sairas leikkauspöydällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Martta kiittää ja niiaa ( meinasin sanoa kumartaa.)

      Tänään juuri soittivat ja tiedustelivat kaikkea. En uskaltanut sanoa, että olen flunssainen. Toivotaan, että tää menee ohi ensi viikkoon. Vaakatasossa ollaan, kun ei kykene edes viikkosiivoukseen, pah.

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  3. Rakas Martta pikaista paranemista! Mä diggaan Markoa, ihanaa kun nauraa niin paljon. Iloisia ihmisiä sais olla enemmän:-) Maisematkin kelpas.
    Hei, kohta säkin oot telkkarissa, voit siinä sisustamisen ohessa opettaa ruuan (höh, miten toi sana taipuu) laittamista ja stailata vielä ko. perheen hiuksetkin;) Sun nimikin on melkein Marko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parahin Viivi!

      Otan ihan rennosti, makaan taju kankaalla ja toivon, että tämä menee nopeasti ohi.

      Naurua ei koskaan ole liikaa, se on hyvä se. Mä olen niin kiinnostunut siitä sisustuksesta, että siksi koen kaiken muun ohjelmassa häiritseväksi. Onhan Marko alansa huippu ja siksi niin intresantti.

      Töllöstä en tiiä, kunhan pääsisin vain tekemään :))))

      Älä sairastu flunssaan, tää on niin... :(

      Poista
  4. Ai hitto, mä unohdin Markon! Mainosten perusteella siitä sen naurusta on tullut entistäkin pelottavampaa. :D Ehkä se johtuu siitä parrasta... Mutta samalla tykkään siitä tosi paljon.

    Pikaista paranemista. Mulla on jo kolmatta päivää hiekkapaperia keuhkojen tilalla, mutta jotenkin tää tauti ei nyt eskaloidu. Toivottavasti menee ohi vaan eikä tule mitään kolmen viikon etanaflunssaa.

    Kiitos ja hyvää naistenpäivää Martallekin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marko tulee uusinta varmaan sata kertaa, niin kuin kaikki ohjelmat nykyään. Nauru on jees, mutta se parta onneton risukasa. Hirveetä, kun on kauheen ihanaa arvostella. Mut Marko on jees.

      Mun tauti alkoi noin. Ja kolmantena päivänä astuin alas tuonelaan ja täällä makaan. Ota iisisti!

      Martta kiittää. Naistenpäivän kunniaksi Ukkorähjä hoiti esimerkillisesti potilasta :)

      Poista