7.3.2013

Erotic moorning

Heräsin auringon leikkiin. Tänne paistaa aamuaurinko ja se kuultaa koko asunnon kultasävyin. Hassuja varjoja, kauniita sävyjä. Aivan kuin leijuisi kultaisessa kuplassa. Olo on kuin Roope Ankalla kolikkokylvyssä. Jos saa valita ja päättää, niin ehdottomasti otan kotiini aamuauringon. Se antaa energiaa. Ilta-aurinko kuumentaa asuttavat tilat ja häiritsee levolle laske luojaani. Ihanaa, kun aamuinen valo hyväilee estoitta. Se tunkeutuu jokaiseen soluuni. No huh, toihan oli kuin halvasta kioski laavstoorista. Kuis mää nyt näin eroottisesti oon ylösnoussut...


Eilen aloitin sisustussuunnittelijan työt. Se oli niin kuin ensimmäinen keissi. Mulle tuli tunne, että ihan kun olisin tehnyt sitä aikaisemminkin. Kotimatka meni hiljaisuuden vallitessa ( Ukkorähjä oli kuskaamassa, kiitos.) Pikku pääni mietti ankarasti tulevaa muutoskohdetta ja ajattelinkin, että olenko niin epäammattimainen, että en saa nukuttua. Huoli oli turha, nukuin kuin pässi, mutta unta näin. Kovasti tehtiin hommia. Harmi vain, että niillä ei ollut todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Joskus unista saa oikeinkin käyttökelpoisia ideoita.



Tää flunssa on outo. Se niin kuin on, mutta ei ole. Laitanko niin vastaan, että se ei uskalla iskeä kunnolla. Menisi pois perkele. Lauantaina, meillä on mukavaa menoa yhtiökumppanin kanssa. Mennään messuilee, hoidattaa kauneutta ja ulkoiseen ruokintaan. Mä en taho sairastuu. Tahtoo nauttia, tahtoo olla kivasti. Kauheesti paljon ovat ihmiset pipeinä. Flunssapöpöt ovat hölmöjä. Onkohan niitä ollut aina? Vai onko nykyaikainen vitsaus? Ja mistähän semmoinenkin on saanut alkunsa? Joskus sitä  (väsyneenä) saattaa toivoa, että tulisi sellainen kiva pikku lenssu, saisi jäädä himaan surkeena makaamaan. Mutta yleensä se tulee silloin, kun sitä vähiten kaivattaisi.  Kaiken maaliman riesoja ihmisten kiusaksi.


Nyt on toimittava. Mun mentävä on. Mihin se arska hävis? Älä mee pois, tuu leikkii mun kaa!


2 kommenttia:

  1. Sama vika rahikaisella :).
    Sain suunniteltavaksi ystävän rivitalokolmion, ja siitä intoutuneena meni samantien yöunet. Ystävä lupas antaa heti potkut, jos en nuku öisin, joten sellaiset sitten varmaan on tiedossa ihan tuotapikaa..
    Sitä vaan on niin täpinöissään ja pää pursuaa visioita, joten ei niitä muutenkin huonosti nukkuva ihminen pysty yöksi pysäyttämään.

    Ihana valo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku pää alkaa kuumeisesti heti raksuttaa. Asia ottaa kokonaisvaltaisesti. Hyvä vai huono? Ihan oukei.

      Poista