18.2.2013

Ilmassa on hunajapölyy

Taas on muka ollut niin kiire, että en tänne kerkee. Höpö, höpö, olen vain saamaton laiska läski. Raippoja, raippoja. Vitsaa pyllylle. Totean, että jos en tee postausta aamulla, en kerkeä sitä päivälläkään tekemään. Nyt tuli jo huono omatunto, niin on pakko pikku jorinat teille heittää. Ettette vaan luule, että se joi ittensä hengiltä lauantai-illan kemuloissa.

Kemut olivat oikein kivat. Tapasin siis maskeerauskoulun aikaisia luokkatovereita. Ihana Jaana, ihana Elina ja ihana Johanna. Juttu jatkui siitä mihin se viimeksi jäi. Koulusta on jo parikytvuotta   (jösses, kun kaikesta alkaa helvetti olla jo vuosikymmeniä!) Istuimme iltaa tyttöjen duunipaikalla
( hauska kauneushoitola keskustassa.) Jokainen toi pikku purtavaa ja vinkkuu, skumppaa lipiteltiin. Mun piti poistua ajoissa ( oli se tärkee tapaaminen seuraaavalle päivälle) mutta sainkin tekstiviestin perutuksesta, joten ilta aukesikin pidemmälle kaavalle. Joo, nyt varmaan voisi kuvitella, että mentiin rairai överit, mut ei. Poikettiin siinä irkkupubissa molli malouns. Se oli mulle tuu mats. Liikaa ihmisii, liikaa metelii tai mulla liian vähä alkkomahooli tajunnassa. En tykännyt. Toiset jäi, mutta me Jaanan kans poikettiin vielä yksillä kivassa pikku baarissa erottajalla. Jutskailtiin henkevii ja oltiin nii ylevii. Olen niin ylpeä itsestäni, että olin ihmisiks ja Ukkorähjä kävi hakee jälkeen yks ja himas oltiin ajoissa. Kiva pikku sima, eikä ollut tukkakaan kipiä aamulla. Tuli kypsä ja viksu olo. Ukkorähjäkin oli ihan ihmeissään. Joskus on kiva yllättää!

Avantokopille oli ilmestynyt taidetta
Tänään kävin Itiksessä. Ilmassa oli romantico. Kävin Tunnin kuvassa teetättää lopputyöhön laserkopioita ja siellä on niiiiin söpö nuori kundi myyjänä. Mulle tuli fiilis, että mä teen häneen jotakin vaikutusta. Minä?! Vanha homo. Mut hei, hän antoi mulle kymmen pojoo alennusta, muistaa mut kuulemma edellisestä kerrasta. Ja mikä hymy päälle! Mulla lirahti kiimatipat pöksyyn alle aika yksikön ja korvanlehtiä alkoi kummasti kuumottaa. Kävelin ulos ja törmäsin perkele johonkin pahvihökötykseen. En kai mää vaan vanha homo mennyt jotenkin puihin? Vähemmästinkin tuommoinen pistää tykyttää.... Ihanooo! Hyi, kun hää oli niin söpö. Parikymppinen, arvaten. Oih!

Eikä tässä kaikki. Kävin henkasta ostaa lihavan ihmisen työpaitoja ja sielläkin oli nuori, komea ja salskea herra kassatiskillä. Taas tuli outo olo. Hää niin nätisti kulmien alta kuikisteli, että tuli kumma kuumotus. Ihan kuin ilmassa olis ollut jotakin väreilyä. Häh? Mää läksin suihkuttomana, meikittömänä, naama rasvasta kiiltäen, parta ajamatta ja paskarönteissä liikenteeseen ja sain vastalahjaksi homoeroottista säteilyä. Onks ilmassa jo kevään hunajapölyä vai mikä ihme se riivaa? Eikä tässäkään kaikki. Ukkorähjä otti ja tuli, siis tohon taakse ja hieroi mun kipeitä hartioita. Sitä nyt ei ole tapahtunut sitten kymmeneen vuoteen! Vaikka kuinka rukoilen, niin yleensä saan nuolla näppejäni ja nyt kosketti ilman pyyntöä. Kyllä on maailmankirjat sekaisin tai ainakin minä.

On ollut kiireinen veepee. Kaikkee puuhasteluu ja nyt koko roppa on jotenkin rutussa. Täytynee ottaa pikku relat ja venytellä ennen koisimaan menoa. Töllöstä ei tuu niin mitään. Pitäskö hierasta hiukka Ukkorähjää... Älä ny, ei mitään pornoo vaikka hottis päivä olikin. Öitä!

12 kommenttia:

  1. Sulla on hyvällä mallilla nyt asiat, kun Ukkorähjä on koko ajan kyytsäysvalmiuksissa uuden valkoisen perheenjäsenen kans :).

    VastaaPoista
  2. Sähän oot ihan liekeissä ! :D

    VastaaPoista
  3. Mehän ollaan melkein opiskelukavereita, aloitin melkein maskeerauskoulun kaksikymmentä vuotta sitten (tai jotain sellaista)!

    Ja mulla on myös taipumusta kävellä päin pylväitä tai ratikkapysäkkejä nuorten miesten vaikutuksesta. Ne vaan on niin nättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin joskus tien paljonkin maskihommia, mut ne on jäänyt, pah.

      Vähemmästäkin kävelee päin seiniä. On ne niin ihanii.

      Poista
  4. Niin sai tää juttu hyvälle mielelle:) Kevättä ilmassa selvästi! Oo varovainen niiden pahvihässäköiden kanssa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku kevät kuumotus kurnuaa.

      Täytynee ottaa rauhallisesti...

      Poista
  5. Selkeetä hunajapölyy ilmassa :) Näkyyköhän se siitepölytiedotuksessa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hetkinen. Mulla on silmät turvoksissa ja aivastuttaa. Selkeä hunaja-algeerialainen.

      Poista