12.2.2013

Häiriötekijä hämmentää

Nyt jollakin tässä talossa vippaa ja pahasti. Heräsin vaille kakstoista taas siihen, kun joku nakuttaa vasaralla. Ääni kuulostaa ihan sille. Kuka voi saatana olla niin tampio? Sitä kesti noin tunnin verran. Välillä pieni tauko ja uudelleen. Ja uudelleen. En osaa paikkallistaa ääntä, mistä se oikein tulee. Enkä jaksanut lähteä rappukäytävän kyttäämän. Voiko olla, että se ei ole ihmisen tuotantoa? Vaikka talossa asuu juoppoja, niin tämä on yleisesti ottaen ollut rauhallinen talo. Voiko lämmitysjärjestelmät pitää moista ääntä, tai joku elukka jossakin? Mää laitan ilmoitustaululle kärkkään viestin. Asia täytyy tutkia ja lopettaa het alkuunsa. Rinsessaunet on pahasti häirityt...

Metroasema kattaus Kampissa
Fyssäri oli taas ihmeissään. Miten sää oot taas tässä kunnossa? Hyvä kysymys. Antaisin vastausta, jos tietäisin. Hienovaraisesti hän kommentoi myös lihomistani. Ei niin, että sitä suoraan päin naama lataisi. Ei, kysyi vaan, onko tänäänkin pullapäivä. Hah, tuntee jo mut. Olin juurikin ajatellut, että veepeen kunniaksi haen hyvän köntsän kotimatkalla ja keitän kunnon päiväsufeet. Pitäskö mun oikeesti alkaa laihduttaa?

Teemalla tulee kiva dokkari suomi-iskelmästä. Eilisessä jaksossa oli aihiona kuningattaret. Tietty, Paula ja Katri, nuo suomalaisuuden syvälliset tulkitsijat. Kenellekkän ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että kuuntelen hyvn mielellään suomimusaa laidasta laitaan. Olen suomalainen. Arvostan molempien naisien pitkää uraa ja olikin hauska katsoa sitä taivalta, minkä varrella myös itse on varttunut. Se on sama asia kuin ruisleipä, sauna, viina ja terva. Ai niin,  grillikyrsä ja saunavasta.

Nyt mun täytyy lopettaa. Pitää kirjoittaa valituskirje ja soittaa arvauskeskukseen. Mä haluun kortisoonii! Haluu monta piikkiä! Pumpatkaa mut täyteen kortsii! Auttaisko se. En jaksa enää odottaa kuun loppuun, että pääsen ortopedille. Ei ne mitään kuitenkaan tiedä. Piikkiä vaan tai aitan taakse ja kuula kalloon.

Hei, onks tänään läskiäistiistai? Virallinen pullapäivä. Ou nou...

6 kommenttia:

 1. Pulla päivässä pitää luut piilossa! Oj njam! Kai se on haettava läskiäispulla nambör thrii itselleenkin. Hillolla. Kuiteski kysyt.

  Kauko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä söin kaks ja mandelilla.

   Sie oot hilloihmisii. Meissä on eroja. Ihmisissä.

   Poista
 2. Laskiaistiistaissa parasta on pulla! Mantelimassalla:) Pullaostoksille vaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, nyt saisi jo riittää pullat. Mulla taitaa olla laskiaistiistai joka päivä ;)

   Poista
 3. Että mä niin tykkään sanasta tampio :-)
  Se on niin kuvaava.Täytyykin käyttää sitä arjessa enemmän.Mun elämää on nääs siunattu muutamalla tampiolla.

  Tampio...on se hyvä sana!!
  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampio on hyvin kuvaava. Ei paha, ei ilkeä. Semmonen noh, Tampio.

   Poista