29.1.2013

Väriä elämään, toverit!

Täällä ollaan taas. Milloin olen viimeksi postaillut? Tunnen huonoa omatuntoa, jos en ilmodeeraa itsestäni. Koen olevani velvoitettu lukijoitani kohtaan. Mutta aika vilahtaa käsistä niin ettei "joutavaa" aikaa ole. Jos postaus ei tapahdu aamuisin, niin ei siihen ole aikaa myöhemminkään. Siihen on taas syynä se, että nukun aamuisin. MINÄ? Kyllä. Ehanooo!!

Eilinen aamu oli kummallinen. Mulla oli aika lääkärille 8.30. Kello soimassa seiskalta. Juu, heräsin ja ajattelin, että hetken tässä vielä. Heräsin kymmenen yli. Nyt täytyy nousta, ajattelin. Jos vielä hetken. Jumangegga, vielä uinahdin ja heräsin 7.30! MINÄ? Kyllä. Kiirehän siinä tuli, oikea hösisi. Olin lähdössä takki päällä, kun puhelin soi. Meinasin kiireessä jättää vastaamatta. Onneks vastasin, lekuri oli sairastunut. Siihen loppui hoppu. Hiukka harmitti, mutta onneks en kerennyt lähteä. Miten lääkärit voi sairastaa? Eihän ne voi olla kipeitä? Menin takas sänkyyn. Otin uuden tulemisen kympiltä. MINÄ? Kyllä. ( Toim. huom. Uniongelmaiset: 1mg. Melatoniini antaa tyydyttävän ja täyteläisen yöunen. Ei ikävää pöpperöö aamuisin.)


Mistä tietää, että kevät on alkanut? Tietysti siitä, että kotiin ilmestyy ensimmäiset tulppaanit. Mulle se on heräämisen aikaa. Se on lupaus valosta. Se on väri. Se on elämän maku. Osta tulppaani, osta kaksi. Käpyrauhasesi virkoaa aistimaan. Onks ihmisellä oikeesti joku käpyrauhanen? Mistä mää moisen muuten tietäisin? Vai onks se vain joki pila? Enihau, pitkän talven jälkeen, joku meissä aukeaa vastaan ottamaan kevään hurmosta. Väriä elämään, toverit!

Mulle tulee uusi keittiön ikkuna. Se on kyllä hyvä. Sain epämääräisen lapun asennuksesta. Se oli kirjoitettu niin fiksusti, etten ymmärtänyt milloin on asennuksen tarkka päivämäärä. Ärsyttää tollanen. Nyt kyttäät koko ajan, joko ne tulee, milloin ne tulee. Suihkussa ja kakalla pitää olla tarkkana. Jos ei kuule ovikelloa, niin paukkaavat omilla avaimilla sisään. Siinä olet sitten alasti, läskinesi, remppareiskojen ihasteltavana. Onks mulla takalukkoo ovessa? En tiiä ( ihan oikeesti,) täytyy tarkistaa heti ja laittaa ovet säppiin. Tänne ette saatana tule! Hah, tarkistin asian ja mulla on turvaketju! Olen asunut kohta tässä vuoden, enkä ole kiinnittänyt asiaan huomioo. Heti helpotti. Nyt eivät tule yllättäin.

Käytiin eilen Itiksessä maleksii. Siellä ei ollut juuri ketään. Oli meillä ihan asiaakin. Ostin uuden kotiasun. Se on tärkeä asuste. Piti ihan useampi putiikki kiertää, ennen kuin löysin sopivaa. Ostin harmaat löksöcollageverrarit. Ne ei saa ahistaa, puristaa, kiristää tai muutenkaan olla epäsopivaiset. Niiden tulee olla miellyttävät. Kaveriksi ostin kolme XL-teepaitaa. Ne oli niitä halpoja, osta 3 hintaan 9.90. Juuri sopivia rutkuloita, joissa on helppo olla. Nyt passaa kotona pyllistellä.

Nytpä riennän avaintoilemaan. Laitan myös jumppastuuuudion pystyyn. Hei, olkapää antaa liikkua ilman kipua. Outoo. Adios!

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa :). Täytyy myöntää, että täältä ainakin heti jotain puuttuu, jos pidät kauemmin kuin yhden päivän taukoa..
    Ja se on niiiiiin mieletöntä, kun yhtäkkiä saakin nukkua. Sitä ei voi sellainen ymmärtää, joka nukahtaa heti kun päänsä tyynyyn laittaa (esim. mun mies) ja herää vasta, kun kello soi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän on tullut sellainen aamurutiini ja nyt tämä ihana nukkuminen sotkee sitä. En tosin ole itse kauheen pahoillani ;)

      Poista
  2. Ihan mahtava tää sun blogi!

    Oltiin samalla maalauskurssilla syksyllä (Harmonia Design) ja silloin piti jo alkaa lueskella näitä juttuja, mutta nyt vasta sain aikaiseksi:)

    Kivaa, että muillekin "kotivaatteet" on tärkeitä!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos!

      Olenkin viikonloppuna menossa samaiselle kurssille, mutta nyt hieman eri ominaisuudessa. Teen jutun kurssista ja tarjoan sitä sisustuslehdille. Siinä uusi aluevaltaus ;) Tykkään kuvata, tykkään kirjoittaa ja rakastan sisustamista. Kaikkea on ihmisen yritettävä.

      Kotiasua pidetään duunivaatteiden lisäksi eniten. Eihän se oo ollenkaan sama, missä lököilet.

      Poista