10.12.2012

Rempasta vielä

No hups! Neljä päivää vilahti remontoidessa. Ei sillä, mukavoo hommoohan se on, kun yhdessä tehdään. Oltaisiin saatu kohde valmiiksi jo lauantaina, mutta niin kuin sanoin, meillä oli samaan aikaan putkiremppa, eikä saatu vettä jälkiemme siivoamiseen. Laitan tässä vielä muutaman kuvan befor-after, niin saatte hiukka kuvaa mitä tapahtui.

Seinät ennen maalia


Tummaa oli

Uusi pinta
Liikkeen yleisilme on nyt valoisampi. Tummaa seinäpintaa käsiteltiin erikoismaalaustekniikalla vaaleammaksi. Tummat pinnat maalattiin ensin vaalealla harmaalla ja sen jälkeen pinnat käsiteltiin vielä vaaleammalla harmaalla värillä. Väri levitetään seinälle rutistetulla muovipussilla. Siitä syntyy tuo kaunis läikehtivä kuvio. Kaiken tämän päälle viedään Tikkurilan taikalasyyri / Hopea samalla muovipussitekniikalla.

Tumma pylväs jo tasoitetapetilla

Raidalla
Pylväät tasoitettiin tasoitetapetilla, joka ei ollutkaan ihan niin yksinkertainen kuin kuvittelimme. Tapetti oli aika paksu ja näin hankalasti liimattavissa. Mutta onneks ukot äheltivät sen kimpussa ja saivatkin aikaan siistiä jälkeä. Tämän päälle vedettiin raitatapetti ja se antaa kyllä ryhdikästä ilmettä koko liikkeelle. Ei käsitelty isoakaan pintaa, mutta vaikutus on valloittava. Aivan uusi ilme.

Odotustilan takaseinä oli harmaa ja se maalattiin valkoiseksi. Haluttiin saada aikaiseksi puhtauden, raikkauden tunne. Siihen tämä vihreä kuunliljan lehti antoi juuri oikean säväyksen. Kuvan olen ottanut mökiltä, se on makrokuva. On varmasti uniikki. Tapetin meille teki Art4you ja tilasin sille varmuuden vuoksi vielä asennuksen. Oikein huippu duunia ja suosittelen kyllä, jos haluat itselle jotakin ihan omaa ja ainutlaatuista. Kiva tehoste. Eikä mitenkään järkky kallista. Kuvat tästä onkin edellisessä postauksessa.

Takahuone eli sosiaaliset tilat sai myös kasvojen kohotuksen. Mulla jäi sitä raitatapettia himasta ja siitäpä kolme vuotaa huitaistiin seinälle ja kaikki pinnat maalattiin. Niin on nyt puhdasta, päästään taas possuilemaan. Edellisestä rempasta oli neljä vuotta ja pinnat kaipasivat kipeästi kohennusta. Se on yllättävää kuinka äkkiä tuollaisessa julkisessa tilassa paikat paskaantuvat. Budjetista sen verran, että olen oikein ylpeä siitä, kuinka edullisesti noinkin laajan pintaputsauksen voi tehdä. Tää jäi kuvaamatta, höh. Ehkä otan siitä vielä kuvat muistoksi.

Remontti kannattaa aina. Vaikka ennen aloitusta kaikki on hiukka huh huh, niin kyllä lopputulos palkitsee. Uusittu ilme kertoo myös sen, että haluamme tarjota asiakkaille mielen virkistettä ja uusia ulottuvuuksia. Jep, jep, eikun kohti uusia muutoskohteita. Seuraavana olisi se lopputyön kokoon saattaminen. Se on vahvasti tuolla mun päässä ja paperilla. Tuskin maltan odottaa, että pääsen näkemään senkin livenä.

4 kommenttia:

  1. Glamouria, tykkään, kertakaikkiaan! Tuolla olisi ilo istuksia asiakkaana.

    VastaaPoista
  2. Mullakin olis pari valittua sanaa sanottavana lasikuitutapetin keksijälle..

    Ehkä toistan itseäni, mutta todellakin hieno muutos. Nyt sen näkee vielä paremmin, kun on noi ennen-kuvat näytillä kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paholaisen keksintö koko lasikuitu.

      Uudistuminen on aina paikallaan!

      Poista