9.12.2012

Duunipaikan uusi ilme

Huh, mie oon poikki. Nyt iski se väsy. Olen puskenut menemään intoenergialla ja nyt kun homma on saatu päätökseen, voi huokaista ja väsyä. Hommaa oli suht paljon, mutta kaikki meni kyllä sujuvasti. Meillähän oli putkiremontti samaan aikaan ja se toi lisä haastetta pintaremontille. Ei tullut vettä, eikä ollut veskit käytössä. Mut niin vaan hienosti selvittiin. En jaksa nyt läpistä enempää, postaan kuvia, niin näette mitä saatiin aikaiseksi. Runoilen sit myöhemmin.

Tää seinä maalattiin valkoiseksi fototapetille

Art4you Nina laittoi ottamani kuvan seinälle

Kuunlilja meittin mökiltä

Erikoismaalaustekniikalla hienoa seinäpintaaPylväät sai raitakuosin

Jylhät pylväät

Viivasuoraa linjaa

Raikas nurkka

Tähdetkin tuikkivat ikkunassa


6 kommenttia:

 1. Arvelinkin, että siellä painetaan hiki hatussa menemään, kun ei näkynyt, eikä kuulunut täällä mitään :).

  En tiedä, miltä paikka näytti ennen, mutta nyt on jokatapauksessa komia. Tykkään tosi paljon siitä fototapetista. Etenkin kun on itse otettu kuva. Kyllä kannatti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhuu, neljä päivää meni tehokkaasti remontoidessa.

   Fototapetti on livenä tehokkaampi. Antoi kivasti sellaisen puhtauden ja raikkauden tunteen ns. odotustilaan. Jos joskus itse tarvitset, niin Art4you on huippu!

   Poista
 2. Mää tykkään noista raitapylväistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä olikin aikamoinen duuni. Alla vanha lasikuitutapetti :( Ensin tasoitetapetti alle ja sit raitakuosi. Mut hienosti "pylväät" antaa ryhtiä ja ilmettä koko liikkeeseen. Mii laik tuu!

   Poista
 3. Kyllä Lemon Deco osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnex meitä oli tehokas remppaiskuryhmä. Ukot pantiin myös hommiin. Tämmöinen ilmeen raikastus on siitä kiva, että kättensä jäljen näkee heti ja se on niin palkitsevaa.

   Poista