11.12.2012

Kadonneen tontun arvoitus

Näin viime yönä unta, että seukkasin Cheekin kaa. Oltiin kimpas niin, että meedia ei siitä tiennyt. Hiukka hankalaa mut ah, niin salaperäistä. Toden totta, uni oli jännä, se meni kuin elokuva ja siinä kerkesi tapahtua vaikka mitä. Kaikkea en muista, mutta sain laittaa hänelle tehohoidon hiuksiin ja ja hän pyysi mua hieromaan. Kääk! Ja mikä ihmeellisintä, tunne ei ollut yksipuoleinen vaan hää tunnusti välittävänsä minusta. Siis silleen niin kuin salaa mut oli kuulemma ihan love. Joku misukin siinä pyöri kuvioissa ja mä olin mustis. Ja arvatkaa mitä, se horo otti Cheekiltä... niin no, jätän sanomatta. Mut se tapahtui kesällä pakettiauton lavalla. Häh? Aurinko paistoi ja oli kuuma.

Eikä tässä kaikki. Viime viikolla näin unta, että olin marcobjyyströmin kans sillai. Oltiin uimahallissa ja välillämme oli seksuaalista jännitettä joka purkautui tekoihin. Ihan hävettää tunnustaa, että se tuntui hyvälle. Marcolla oli hassut raidalliset uimahousut. Katsonkohan mää liikaa töllöö vai riivaaks mua jo viidenkympin villitys? Hui, täähän on vakavaa.

Tää lähti pakettiin
Lanttuloorat alkaa jo pyöriä mielessä. Huh, helvetti kuin mää odotankaan joululomaa. Pyysin pukilta lahjaksi kirjahyllyä. Sanoinks mää tän jo? Enihau, esitin pukille toiveen, et voitaisi kierrellä kirppareita ym. joulun välipäivinä ja tää tahtosi jonkun jännän, jonka voisi itse duunaa. Pukki vaikutti myötämieliselle. Kerroinks mää jo, että Ukkorähjä saa ylläripylläri lahjan? Teetätin hänelle taulun ottamastaan kuvasta. Siit tuli upia. On niin ku personaali paketti. Sit mä ostan itselle seittemänsataa suklaarasiaa ja syön itteni hengiltä jouluna. Ihana kuolo. Mahtava loppu. En kai sentään... Koska nykyajan tsukurasiat sisältää paljon ällöjä makuja. Sitä hemmetin nugaata ja hasselii. Ei taho. Tahtoo minttuu, sitrusta ja mansikkoo. Itekkö nekin pitää väsätä? En kestä, nyt meni hermot. Jouluhermot.

Jouluna vaalitaan perinteitä. Onpa hassua, että mulla tai siis meillä on jo omat jouluperinteet. Sitä näin perheettömänä kuvittelee, että niitä ei ole. Voi veikkosella, löytyyhän niitä, kun oikein pinnistelee. Martta tanssii tonttuna kuusen ympärillä. Martta paistaa posket punaisena bullaa. Ukkorähjä menettää hermot kuusen valojen kans joka joulu. Jokainen juhlittu joulu, kaava menee niin, että aattoaamuna avataan yhdet lahjat. Sit me syödään puuro. Ukkorähjä poistuu omille teilleen ja me pikkukoiran kans aloitamme oman joulun. Kystä kyllä, herran sanaa ja joulusaunaa. Kaunista pittää olla. Kynttilän valoa, harrasta joulumusaa, töllö pysyy kiinni. Ollaan niin kun Jeesuslaps seimessä konsanaan. Illalla Ukkorähjä tulee bäck ja sit tulee pukki. Vedetään vihreitä kuulia ja ehkä otan hiukka glökii, ehkä en. Yölläkin mieleni halajaa kirkkoon. Onkohan näillä leveyksillä jouluyön jumalanpalvelus?

Todistetusti tonttu
Voisko tässä jotenkin päätellä, että olen jouluhöpelöitynyt. Huh, kuis tää nyt näin pääsi käymään? Arvatkaa mitä? Mun partsilla oli tonttu jäänyt jumin kynttilälyhtyyn. Kerkesin ottaa foton ja olin menos auttaa ulos, kun se yhtäkkiä hävis. Kuin pieru saharaan. Outoja ovat ja nopeita liikkeessään.

5 kommenttia:

 1. Cheekistä Marcoon ja siitä lanttulootaan.Siinä on ihmisen hyvä joulua odottaa!!!
  Näin joulun alla täytyykin kaivaa sun kirjoitus viime joululta.Se Klassikkokirjoitus,mikä oli huipuista huipuin.Hauskaakin hauskempi!!!!
  Se missä se kerrot sun joulun vietosta ja jouluviinin kihahti päähän kirkossa :-):-):-)

  Hitto,tuli hyvälle tuulelle jo sen jutun muistelemisesta!!!
  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä, että unielämä on noin viriili. Ei voi kukaan väittää, että olen jo seniili ;)

   Niin muistelen itsekin lämmöllä sitä kirkko reissua. Vieläkin epävarmana siitä, että oliko se viinien huuma vai halusiko herra minut.

   Poista
 2. Cheekin ymmärrän, mutta Marsoa en. Toisaalta olenkin nainen, joten... selittääkö se jotain? Ehkä ei.

  Uijui, sä näit tontun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli, en itsekään aina kaikkea ymmärrä. Että marso, kas kun ei kutri-hellu...

   Täällä näitä tonttuja jaloissa vilisee, enimpiä pitää potkia alta pois...

   Poista
 3. Kiitos postauksestasi! Mulla oli kaksi päivää sitten jokseenkin 'kiihkeä' tapaaminen myyntipäällikön kanssa= ongelmia. Ja näin sitten tapahtuikin. Hassua, mutta jos unessa itken lohduttomasti, se tietää parempia aikoja. On tuo unielämä veikeää.

  VastaaPoista