17.12.2012

Mitäpä tässä?

Outoa. Ei tartte lähtee duuniin. Syyllinen olo ja huono omatunto. Tietenkin. Varmaan siksi heräsin niskakipuun, mutta nukuin kuulkaa puolikasiin! Sain uniongelmaan melatoniinia. Sen hyväksyin versus unilääke. Lähentelee kehon omii juttui, mut on kuiteskii synteettinen. Olkoon. Yritti vielä herättää viideltä, mutta uni otti voiton ja jatkoin. Jospa saataisiin tällä unirytmit kohdalleen. Jospa.

Paistettua Ankkaa

Yök! Nänni.
Millos mää viimeks postasin? Se taisi olla suisaidi valitus. Tää sairaslomalla olo on niin kiireistä, että muisti menee. Noh, höpön pöpön. Lauantaina käytiin ostelee lopputyöhön lattia, maalit ja tapetit. Ihanaa, kun voi shoppailla, eikä tartte ite maksaa. Olikin näppärä reissu, ei hirveitä ruuhkia ja oltiin tehokkaita. Saatiin kaikki tarvittava ja odotan vain valmista. Illalla oltiin ulkoruokinnassa. Käytiin Atelje Finne ruokalassa Arkadiankadulla. Ihan jees, mut jälkiruoka oli pahaa. Ei siinä mitään vikaa ollut, mutta ei sopinut mun makuhermoille. Joku suklaamarkiisi sahrami jotain, yök! Harvoin mulla jää jälkkärit syömättä. Nyt jäi. Mut oli kiva nähdä ystävät ja hiukka höpistä.

Jokainen päivä alkaa nyt aamulenkillä ja avannolla. Tämän olen itselle luvannut saikkulomalla. Mun lomahan kestää aina tonne tammikuun loppupuolelle ja nyt vain pitäisi tajuta viettää se. Kyl mä tajuun, Odotan niin sitä päivää, että toi niska ja olkapääkipu katoaisi. Katoaako ne? Sitä ei herrakaan kerro.
Mutta herra ei ole hyljännyt, ei todellakaan. Pankkitilille oli tupsahtanut rapiat 900 erkkii sairasrahaa. Kyllä. Luottokunta maksoi osakkaille osinkoja!!! Arvata saattaa, että tuntui tässä tilanteessa herran lahjalle. Olen siunattu. Minnuu ihan hiukka jopa hymyilytti.

Harmittoman hyvää

Taittovika, kynttilät vinossa, höh.
Eilen oli kiva päivä. Vai saaks mulla olla kivaa, kun olen saikulla? Ei kai, mut oli silti. Pikkupuuhastelin silleen sopivasti. Tein oikein listan kaikesta, mitä voisi tehdä. Ja jos en tee, niin eiks jo se, että asiat on listattu, ole sama kuin ne olisi tehty. Listan loppuun lisäsin Joulumieltä. Ihan hävettää tunnustaa, että nyt on aikaa tehdä kaikkee silleen kiireettömästi ja vailla ressii. Pesin eilen kyökkii, kaapit ja laatikot laittelin. Kaikkea sellaista mitä on pitänyt tehdä mutta... Nostin joulukoristeet päivänvaloon kellarista ja niitäkin somistelin. Ostin Lidilistä Glögiä, sellaista 4,5 painorosenttista. Sitä siinä lämmittelin ja parit mukit joulumusan tahtiin nautiskelin. Ukkorähjälle paistoin torttuja. Jotenkin oli pehmeetä ja niin no, kivaa. Ei kai tän saikun tarkoitus oo, että mää kärsin. Eiks tän pitäisi olla tervehdyttävä prosessi? Juu pitää. Ja silloin kuuluu tehä kivoi juttui ja olla hellämielinen.

Ettei nyt vaan kukaan tule kateelliseksi, niin voin kertoa, että kyllä toi kipu muistuttaa tosiasioista ja pistää nöyristelee. Lääkityksen vaikutusta saanee odottaa tovin. Annoin siis periksi ja aloitin ne. En ihmeitä odottele, paree pitää matalaa profiilia. Tällä viikolla alkaa fysikaalinen ( taas) ja uusi vuosi tuo tullessaan uuden ruokavalion. Näillä mennään hiiohoi.

4 kommenttia:

  1. Postauksesta paistaa positiivisuus :). Hyvähyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka hampaat irvessä tulee sinun positiivinen oleman :))))

      Poista
  2. Oo, mä oon halunnut Finneen syömään siitä asti, kun mun hyvä ystäväpoika oli siellä hommissa ja kertoi mitä kaikkea herkkua ne siellä duunaa.

    Otaha sie rennosti siellä ja kiitoksii viel oike pal kauhiast su kauniista kommentistas tuossa taannoin.

    Kauko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä palvelu, hintalaatusuhde kohdallaan, mutta toi jälkkäri....

      El Rentona mennään! Hassua, välillä on tunne, että luen omia ajatuksia, kun sinua luen :)

      Poista