14.11.2012

Tuu jo Tangoon, oi beibe!

Tänään minulla on poikkeuksellisesti veepee, ja tietenkin heräsin jo puol viis. Mutta siihen on hyvä syy. SketchUppi. Eilinen opiskelu avasi taivaan. Tummat pilvet väistyivät ja herran enkelit ottivat minut avosylin vastaan. Uups, taisin hiukka liioitella. Kerrattiin jo opittua ja pysyin kärryillä. Päästiin jo niin pitkälle, että laitettiin materiaaleja ja shoppattiin huonekaluja. Siitäkin selvisin ihan hienosti, mutta sitten tuli lisää asiaa ja huomasin, että pieni pääni ei enää vastaanottanut. Kapasiteetti yhdelle kertaa on rajallinen, mutta sinne ne jäi muhimaan. Aivojeni salaisiin kätköihin. Mut joo, herättyäni ensimmäinen ajatus oli Sketsi. Oli ihan pakko nousta shoppaa kalusteita ja pyörittelee tätä konetta. Onhan se avartava maailma. On se. Se on. Ja mielenkiintoinen! Olen niin onnellinen, että asia ei ole kuitenkaan niin ylivoimainen, että heittäisin hanskat tiskiin. Sekin olisi ollut mahdollista, sillä olen niin nöyrä tämän tietotekniikan edessä. Ja onneton. Mutta nyt en ole. Tiedän ja tunnen, että haluan ottaa haltuun tämän maailmaani avartavan työkalun. Tämmösen harjoitusduunailin tässä aamutuimaan. Olen ylpeä siitä, että sain tuon kaiken tehtyä, sisustussuunnittelun kanssa sillä ei ole vielä mitään tekemistä. Homma jatkukoon ja vielä tulee se päivä, että sujuvasti suunnittelen. Ugh! Olen puhunut.


Tälle päivälle on selkeä visio. Pitäisi löytää uusi printteri. Parempi sellainen, sitä tarvitaan työskentelyssä. Pikkujoulu paituli pitäisi myös löytää. Menen Itikseen, siellä on isojen poikien vaateliike Mr. Big. Ehkä sieltä löytyy jotakin mikä mahtuu päälle. Lopputyötä varten pitää käydä hakee kangasvaihtoehtoja ja etsiä sopivia huonekaluja. Ja haluaisin suunnitella Sketsillä keittiön tai siis kokeilla. Olen päättänyt, että aina kun aikaa on, niin teen koneella jotakin. Toistan sitä yhtä ja samaa ja varmistan, että komennot jää pikku päähäni. Sehän ei vie hirveesti aikaa, jos tekee koko ajan sitä yhtä ja samaa, mutta se on hyödyllistä. Niin ja mukavaa...

Tosiaankin, meillä on pikkujoulut perjantaina. Laitamme putiikin sulki klo: 13.00 ja piippaamme omat päät. Suutarin lapsella ei ole kenkiä ja mun tukka on kuin petolinnun ulostusaukko. On jo todella korkea aika päästä karvariin. Sen jälkeen mennään Teatteri Savoyiin aistimaan argentiinalaista tangoa ( Tango Passion.)  Huh, se voi olla aika kuumaa kamaa. Sit mennään syömään Pure Pistroon, lienee joku uudehko kuppila. Sen jälkeen kuvio on auki, toivoisin, että ilta ei jatku pikku tunneille. Nyt ei jaksaisi yhtään menettää energiaansa kankkusen tai minkään muunkaan ylimääräisen vuoksi. Mutta sehän ei ole minun käsissä. Jos herra päättää, että se vie, niin silloin mie vain vikisen ja annan bailaa vaan. Hah, siinä vanha alkkis taas seliseli. Mut enihau, kiva kun on tulossa elämyksiä.

Otan vielä pikku leposet. Sit täytyy toimia. Paljon on hommoo ja illalla vielä koulua. Etätyöesittelyt jatkuu. Mun kohdalla homma jo redi, mutta on mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tehneet. Se on antoisaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti