15.11.2012

Lemon Deco

Tän postauksen tarkoitus on aukaista Lemon Deco tunnisteen alle hiukka fiiliksii. Ennen kuin saan nettisivut aikaiseksi, ajattelin käyttää tätä blogia kuvien välittämiseen. Ei siinä sen kummempaa. On joku mesta missä ne on kaikki yhden otsikon alla. Ei hirveen pro, mutta saa luvan kelvata näin alkuun.

Osalle nämä kuvat onkin jo tuttuja ( sori toisto.) Mutta tulevaisuutta ajatellen, näin voin näyttää mitä olen tehnyt ja LD-tunnisteen alle tulen laittamaan tästä lähtien kaiken mitä teen. Ovat sit täällä helposti esiteltäväissä. Vähä niin kuin nettisivut, heh. Kuvaa likkaamalla saat sen suuremmaksi. Jep, jep!
















9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Kelpaa esitellä. Uskon, että blogi toimii hyvin kotisivuna. Kaikki tekeminen kuitenkin aina perustuu ihmisten välisiin kemioihin ja sun blogista saa niin hyvän kuvan siitä, millainen olet. Sen perusteella sut tullaan vielä valkkaamaan toinen toistaan hulppeampiin hommiin. Trust me.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa ainakin näin alkuun toimia. Jos ( kun) homma ottaa tulta alleen, niin sit laitan omat sivut. Ja hei, kiitos kannustuksesta :))))

      Poista
  2. Toi Idän asunnon vessa ja keittiö. En jumankauta pääse yli noista. Ne on joka näkemällä yhtä upeat. Varmaan livenä vieläkin paremmat!

    Kauko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä sitä ihminen muuta. Kyökki ja paskahuussi, ne on ne tärkeimmät! Thänks Kake!

      Poista
  3. Ihanii kuvii ja kiva kun keräät kaikki helposti yhden LD:n alle. Mä aina fiilistelen ja kaivelen vanhoja kuviasi blogisi uumenista.

    Oletko ollut tyytyväinen siihen veskin laattamaallin? Onko se pysynyt hyvin? Harkisten nyt tosiaankin vakavasti käyttäväni juurikin tuota samaa harmaata, joka sulla oli.

    Mulla on suunnittelilla isohokon kuistin lasitus ja sisustusprokkis tulevaisuudessa ja ties vaikka voisin palkata Lemon Decon tekemään suunnitelman värimaailmasta.

    Terveisin yks toinen aamuvirkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kun joku muukin pitää tätä ihan hyvänä ideana. Laitetaan ne nettisivut sitten, kun aika on kypsä.

      Laattamaali ihan ok, mutta... Nyt asiaa opiskeltuani, päätyisin toiseen ratkaisuun. On olemassa vaikka mitä pinnotteita, joita voi vetää laatan päälle. Jos taloudellinen tilanne vaatii edukkaampaa ratkaisua ( niin kuin mulla) odottaisin, että olisi rahaa sijoittaa ja tekisin rempan ihan oikeesti. Onhan toi maali feikki. Valitettavasti. Mutta kyllä se on pysynyt, joskin ei kestä kovaa pesemistä ja kylppärihän vaatii sitä.

      Lemon Deco on käytettävissä maaliskuun jälkeen :)))

      Poista
    2. Kiitos vinkistä maalin suhteen. Täytyy tutkailla vielä muitakin pinnoitteita. Tai sit tosiaan vaan vaihtaa ne kaakelit. Kyse on pikkuvessasta niin ei ihan kauheita maksa!

      Poista
  4. Kyllä on hienoo! Olen aina vilpittömästi kadehtinut ihmisiä, joilla on tuota sisustussilmää. Näen loistavasti, mikä on hyvän näköistä, mutta en osaa itse keksiä mitään järin hohdokasta. Mulla on yks kaveri, joka melkein tyhjästä nyhjää makeen näköisen kämpän. Vaatii tietenkin viitseliäisyyttä, eikä aina niinkään rahaa. Oikealle alalle olet menossa :)
    Ei muuta kuin Lycka till!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Etpä arvaa, kuinka kannustavaa palautteesi on. Siitä saa voimaa. Jee!

      Poista