16.11.2012

Stip Stap hupsistakeikkaa!

Pikainen postaus ennen kuin alan hoitaa menetettyä kauneuttani. Naamiot ja muut härpäkkeet pitäisi viritellä naamalle näin aamutuimaan, sillä juhlat käynnistyvät het iltapäivästä. Ei kuulkaa kerkeä kauneusunille, saatikka muutoin tällääntymään. Höpsistä, ei taida enää tällingistä olla apua, se kauneus kumpuaa sisältä sydämestä. Niin just, kun ei muuta voi, niin uskoo siihen. Hah, raatiokin soittaa Leevin olet sopivasti lihava. Pääsen kivasti pikkujoulutunnelmiin. Tip tap.

Mitä mainittavaa? Elämää suurempaa? Eilen Dance oli huikee. Kaikki neljä finalistia olisivat ansainneet voiton. Hasa oli hyvä valinta. Hän tanssi sydämellä ja sielulla. Oli koskettavaa polkkaa kaikki tyyni. Martta pillitti taas. Ymmärrän Markoa veri mats.

Kaksi ärsytystä. Näin raskaana olevan nuoren naisen joka poltti tupakkaa. Tuli paha mieli. Oli viittä vaille, että en käynyt sanomassa. Ei pidä puuttua vaikka pitäisi. Ja mikä olen tuomitsemaan, itse nikotiini orjana. Mutta se pieni syntymätön ei voi valita, eikä puolustautua. Säälitti.

Miksi hyvin palvellut kahvinkeittimeni on alkanut kusettaa. Tänä päivänä on vaikea löytää keitintä joka A) keittää kuuma kahvia B) pannu ei kuse reisille kaadettaessa. Löysin sellaisen Bosch, mutta nyt, jostakin kumman syystä, valuttaa kaffet reisille joka aamu. Että mua ärsyttää...



Hah, tilasin Tikkurilasta isommat värimallit mun lopputyön värimaailmaan. Olin saanut uuden tittelin! Ei riitä enää se, että kuvittelen olevani sisustussuunnittelija, nyt mennään jo arkkitehtinä! Miehän alan olla kuin konsanaan valetohtori. Ei ku taloja piirtämään...

En sit saanut uutta printteriä. Itiksessä huono valikoima ko. laitetta. Stokkalla joo, mutta oli niin huono myyjä ( stokkalla!) että jäin hyvin epävarmaksi. Ei oikein tiennyt asioista, sellaista ympäri pyöreetä. Ehkä on, ehkä ei. Pikkujoulu paituliksi valikoitui musta neule. Häh? Neule? Takana ovat ajat, jolloin Martta pukeutui tiukkaan slimifit seksyyn. Kyl kaik ol ennen vanhaan niin paljon paremmin. Toi taitaa olla jo mun slougani. Joo, joo, näillä mennään.

Nyt on jo kiire. Pikkujouluuuuuuu!!!!

2 kommenttia:

  1. Rai-rai railakasta pikkujoulua! Sie oot aina komia vaikka olis mikä retonki päällä ;-)
    Kannat kattoon vaan ja tiptaptipetipetap.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, nyt on nähty sekin päivä, että olin kotona ennen puolta yötä ( pikkujouluista!) Mut kivaa oli ja nyt kiitän :)

      Poista