30.11.2012

Kaduilla tuulee

Häh?! On taas perjantai ja viikendi reisillä. Kovin kiiti nopiaan tämäkin viikko. Mitä mainittavaa, mitä jäi käteen, jäikö mitään? Hetkinen, juon ensin kupin mokkoo ja poltan röökiin. Saan aivot auki... ja käyn kattoo millainen myrsky siellä riehuu, uhuuu.

Jahas, tää on sit se päivä, kun Suomi on sekaisin ja kaikki on myöhässä kaikesta. Liikenne sekaisin, ihmiset sekaisin ja kaikki on ihan sekaisin. Hei gamoon, nyt on talvi. Tää on ihan normaali. Hitto, minäkin olen niin sekaisin, että uimaan ei varmaan pääse. Vaikka just nyt, se olisi parasta. Sikamaisen ihana keli, se tuntuisi ihan munaskuissa asti. Rantareittini ei ehke ole se ensimmäinen joka aurataan auki ja siitä en saa nautintoa, jos lähden sinne kinoksissa rämpii. Skippaan sen ja otan kylmän suihkun. Rinsessa ruusunen oon.

Aleksin valot
Kävin taas kerran lekurilla. Hyvä miitinkin. Miksi naislääkärit ovat empaattisempi, asiaansa perehtyviä ja jotenkin ottavat ihmisen tosissaan. Eivät räplää sitä helvetin tietokonetta vaan aidosti välittävät potilaasta. JumanGegga, olin vastaanotolla toista tuntia ja lääkäri ihan oikeesti katsoi minuun ja kosketti kipeää ihmistä. Sain varmuuden siitä, että punkki ei ole purrut, reumaa ei tod.näk. ole mutta kaikki ei ole ihan kohdallaan. On niin ikävästi, että samaan aikaan useampi juttu painaa päälle. Hassua sinällään, että kaikki tulee yhtäaikaa. Ei tavatonta, mutta kurjaa joo. Ensimmäistä kertaa tohtori oli sitä mieltä, että ammatinvaihdos olisi paikallaan. Tällä niskalla ei kuulemma enää pitkälle pötkitä. Vai meneekö se niin, että sitä ramppaa poppatohtorilta toiselle niin kauan, että kuulee sen mitä haluaa kuulla. Ai dont nou, mutta tieto siitä, että en ole hulluksi leimattava luulosairas paransi mielialalaatua kummasti. Ja mikä tärkeintä, varmisti vielä sen, että uuden opiskelulle on selkeä tavoite. Työkyvyttömyys. Hip, hip huraa!

Ajatelkaa, jouluun on enää kolme viikkoa. Kohtahan pitää aloittaa joulusiivous. Ihguu, mä saan uudet tapetit seinälle. Se on mun lahja itselle. Tulee niin kuin joulukoti. Oisko sittenkin pitänyt valita punaiset tapetit. Joo, sellaiset missä olisi tonttuja. Sit ois joulu koko vuoden. Höps. Näyttäisi vähän sille, että tänä vuonna Martta laittaa joulua. Joskus se on ihan kiva, mut oisin mää voinnu paeta kaukomaillekin. En olisi vastaan pannut. Outo sana, onko yhdys. Vastaan pannut. Tahi kattilat. No joo, nyt aamutoimiin ja taistelemaan luonnonvoimia vastaan. Lähtekää ihmiset ajoissa, elekeekä hötkyilkö siellä liikenteessä.

2 kommenttia:

  1. Kuules, kaikella on tarkoituksensa. Sulla on aivan selvästi lahjoja tuohon sisustukseen! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Näin minäkin uskon. Elämässä mennään eteenpäin! Viikonloput sinnekin!

    VastaaPoista