18.10.2012

Uutta ihmeellistä


Joup! Olenpa nukkunut ihan tappiin asti, joten aika on kortilla päivityksiin ja nytkin hiukka pisi. Mutta pakko päivittää kuumimmat. Hah, ihan ko mun elämässä nyt olisi jotain hottista. Höpö höpö.

Ostin eilen uuden puhelimen. Se on se iPhone5. Hieno on ja sika hyvä kamera, verrattuna edelliseen. Ja huisin nopee netti. Edellinen alkoi vedellä viimeisiään, joten tämä oli pakko hankinta. Varaa ei tietenkään ole, mut otin sen sellaisella kytkykaupalla. Ei kukaan enää puhelimia itselle heti osta. On se kumma, että ihminen tulee jotenkin onnelliseksi tuommoisesta. Huomenna uutuuden viehätys on kadonnut ja tilalla on tyhjyys. Huutava tyhjyys.

Ostin uudet jeansitkin ja pyylevän ihmisen paitoja. Niihinkään ei ollut vara. Mutta nekin oli perustarpeiden tyydytystä. Vanhat mustat oli jo niin kulahtaneet ja lähes kaikki paidat kinnaa. Ei sillä, että olisin lihonut, mutta vanhat paidat menettävät muotonsa pesussa ja kai se tää ilmakin jotenkin turvottaa.

Nimi valinta käy kuumana. Kiitos kaikille, jotka ovat antaneet hienoja ehdotelmia. Nyt on vain niin, että en osaa päättää. Ajattelin, että vien ehdotukset kovan raadin eteen ( duunin tytöille) ja katson mikä saa eniten kannatusta. Tässä tämän hetkisemmät. Kiinnitä huomio kirjoituksen ulkoasuun.
1. Lemon in Design
2. LEMO desigN
3. Lemon Style
4. Lemon Design 4u.
5. Lemon Home Desing
6. Lemon Deco

Nyt on kiiiiireeee!!! Moido!




8 kommenttia:

  1. Lemon Style tai Lemon Deco kuulostaa parhailta, koska ovat simppeleitä ja tuntuu hyvältä kielellä.

    VastaaPoista
  2. Lemon Deco on hyvä. Yksinkertainen ja iskevä. Lemon Style kakkosena,mut Style kuulostaa miun korvaan vähän halvalta ja vanhahtavalta..

    VastaaPoista
  3. Lemon Deco!
    Simppelinä ihmisenä pidän yksinkertaisuudesta.Kirjaimilla ja fonteilla kikkailu saa mut ärsyyntymään,joten siksikin tuo on suosikkini.
    -M-

    VastaaPoista
  4. Lemon Decoa äänestän minäkin tai sitten se Style. Muissa on ehkä hieman liikaa ulkomaan kieltä, vaikka se kai alaan kuuluukin.

    VastaaPoista
  5. Lemon Style soljuu kivasti. Lemon Deco on liian hakkaava. Sitäpaitsi kaikki tietää mikä on style, mut kuinka moni tietää, mikä on deco?

    VastaaPoista
  6. Mä äänestän Lemon Decoa. Style viittaa mielestäni enemmän rytkypuolelle.

    VastaaPoista
  7. hei miksei se vois olla

    le mon
    tai
    le mon design

    le mon on ranskaa ja tarkoittaa minun... tuli vaan mieleen.

    lemon decoa kai määkin sit, jos on pakko jotakin sitte.

    Kauko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitto Kake, teit tän nyt taas vaikeeks. Olin just päättänyt, että se on Lemon Deco, mut toi on kyllä aika jännä. Pitää miettiä... Thänks!

      Poista