19.10.2012

Rakasta ryppyjäsi!

Heräsin unettomana 04.18 Poks! Yritin kyllä vielä yrittää unta, mutta virkeystila voitti ja luovutin. Tällä elämänkokemuksella olen oppinut sen, että on turha jäädä pakkomakaamaan. Se on ylös noustava ja kohdattava elämän raaka totuus. Onko muutoin ylös noustava yhdyssana? Jos sitä miettii tarkemmin, niin outo sana kaikkinensa. Ylösnousemus, on yhdys, mutta jos nousen ylös, niin onko se sama asia? Nouseeko jumalalliset ylös? Eikö ole sanonta, ylösnousi taivaisiin. Olenko siis jumalolentoja, kun tällä lailla nousen? Olkoon miten on, en siis saanut enää unta. En ehke jumala, mut jos siipirikko enkeli. Ai ko soma, olen siipirikko enkeli. Pieni sellainen.

Vaikka elämäni on ( lue; pikku pää ) täytetty kouluasioilla ja tekemistä, menemistä ja tulemista riittää, niin silti olen kerennyt miettimään outoja asioita. Eilen julkisissa liikennevälineissä äidyin ihmettelemään ihmisten elämää. Kanssamatkustajia oli ruuhkaksi asti ja kaikilla tuntui olevan kiire. Kiire ei mihinkään? Minne kaikki menevät, ovatko onnellisia? Mitä tarkoitusta kaikella on? Mitä tapahtuisi, jos elämä yhtäkkiä pysähtyisi, mikä silloin olisi tärkeää? Ja mikä oikeasti on tärkeää? Ajatelkaa, jos joku päivä pysähdyttäisi ja laitettaisiin tämä hillitön tuotantokoneisto pauselle. Annettaisiin aikaa sille, mikä oikeasti elämässä on olennaista. Pysähdyttäisiin kuuntelemaan, oltaisiin vain. Mitähän mahtaisi tapahtua? Ei varmaan mitään mullistavaa. Ihmiset saisivat hetken vain olla. Onkohan mulla jo orastava viidenkympinkriisi? En mää tiiä taas. Mutta voisihan sitä kysyä: Hei, mitä sulle kuuluu? Mihin kiirehdit rakkaani?


Martta on saanut ensimmäiset tuotesponssit kokeiluun ja arvioitavaksi tänne blogiin. Noh, ei ne ihan itsestään ilmestynyt, hiukka piti ruinata. Thänks Minttu! Sain kokeiluun Vichy Homme miesten kosmetiikkasarjan tuotteita. Marttahan on sikäli otollinen kohde, että olen hyvinkin hoito-orientoitunut persoutuma. Ikuisen nuorekkuuteni salaisuus on hellä hoito ja suunnaton itserakkaus. Leikki sikseen. Olen tutustunut ko. tuotesarjaan jo aikaisemmin ja käytänkin tällä hetkellä tuoteperheen kosteusvoidetta päivittäin. Minulle kosteusvoiteen koostumus on se juttu. Inhoon, jos se jää rasvaisena lillumaan iholle. Sarjan Hydra Mag C+ tuntuu juuri oikealle. Harmiton tuoksu ja oikea koostumus ja kosteuttaa hyvin. Silmänympärysvoide ( Hydra Mag Stick Yeux) on tosi näppärä puikko. Antiperspirantti on holiton ja lisäaineeton, se on tärkeä juttu. Uusi tuttavuus on myös Partabalsami ( Sensi-Baume Mineral) joka selkeästi rauhoitti ihoani parranajon jälkeen. Voin suositella sarjaa miehille, jotka välittävät itsestään. Vichy-sarja löytyy apteekista, eikä hintakaan huimaa. Baithivei, eilen aamulla tajusin, että minähän voin myös rakastaa ryppyjäni. Ei ne oo paha. Hah, tässä uusi slougani Vichylle: Mies! Rakasta ryppyjäsi!

Menen tänään jo kasiin. Mulla on puoli tuntia aikaa ottaa pikku piikit. Ei mitään huumehia, tarkoitan tietenkin piikkimattoani. Tai voi se olla huumekin, vaikutus on relaksoiva ja olen siihen riippuvuussuhteessa. Se pelastaa väsyn ja kummasti tainnuttaa ylikierrokset. Pistää piikin byllyyn!!

2 kommenttia:

  1. Mä käytän tota samaa huumetta. Kertaakaan en ole pystynyt olemaan sammumatta ollessani sen vaikutuksen alaisena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo jännä ja fiksu keksintö. Pikku pikku piikit ja ihminen relaa :))))

      Poista