16.10.2012

Huminaa harjulla

Sorgen, elämä on ollut yhtä romantiikkaa, enkä ole tänne kerennyt tahi jaksanut mitään. Mut nyt se on tehty. Romantiikkatehtävä. Nyt vain pitää laittaa se syrjään ja olla katsomatta. Aina kun katson sitä, niin huomaan asioita, jotka olisi voinut tehdä toisin. Ja se tarkoittaa sitä, että pitäisi aloittaa kaikki alusta. Saa kelvata tuommoisena. Kiva sitä oli tehdä, oikein antoisaa. Ajatustyöskentelin aika pitkään ja sit kasasin sen su iltana ja ma aamuna.

Romanttinen pyroo
Miten tää elo tuntuu hiukka tahmeelle? Väsyttää ja on niin ku plääh. Ei ole oikein tartuntapintaa mihinkään. Johtuuks se tästä harmaasta vai mikä riivaa? Yleensä syksy on mun vuodenaika ja olen tarmokas ja energinen. Nyt tekisi mieli vain nukkua. En ole edes aloittanut mitään uutta harrastetta tai terveellistä elämäntapa muutosta. Outoo. Pitäskö ilmoittaa ittensä vaikka rivitanssikurssille? Ihan sama, jotakin piristysruisketta tarvittaisiin. Vai antaisko itselle luvan olla väsy ja plääh, ehkä se menisi ohi. En tiiä. Voisin paeta talviunille Rio de Janeiroon.

Katsoin eilen Poikani Kevin leffan. Hyi ja hui, kun se oli kaamea. Luin kirjan joku vuosi sitten ja se teki lähtemättömän huonon olon. Kirja oli tietenkin parempi kuin leffa, mutta kyllä se laittoi ajattelemaan ihmisen mieltä ja raadollisuutta. Perustuukohan se tositarinaan? Nuo amerikkalaiset ovat hulluja ja varmasti tarinassa on yhtymäkohtia todellisuuteen. Pelottavaa. Ahdistavaa. Hah, hyvä pätkä tähän tunnelmaan. Olisi pitänyt katsoa rinsessa ruususta tai tikua ja takua.

Mitäs vielä voisi mainita ettei valittas? Mun pää on tyhjä, humisee kuin tuulinen harju. En siis sano mitään. Humisen vain. Humiseeko siellä? Onko se syssyankeus vai elo rietas? Joopa joo.... Lopetan tähän.

9 kommenttia:

  1. Aika karuhan se Kevin tosiaan on. Tuli vaan mieleen tosta Ruususesta, että Esikoislikka pikkulikkana räyhäsi mulle "Ei olis pitänyt kattoa sitä Rinsessa Ruususta. NYT PAHAN NOIDAN KATALA LIETSOO TULTA KOKO YÖN!" Ei ole turvassa horrorilta ehkä ihminen paljon missään. Eduskunnan kyselytunti? (joo, ei, sielläkin on parikin mörköä)

    Oon tanssinut rivitanssia muinoin. Se oli kivaa, mutta kavereiltahan siitä saa kuulla vissiin lopun ikää, jos ei keksi jotain vielä, no, rivitanssimpaa. Do the grapevine!

    VastaaPoista
  2. Kevin on pyörinyt mielessä tämänkin päivän, höh. Ei ole ihmislapsi turvassa missään, kaikkialla on katala maailma.

    Ai hurja, rivitanssi vois tehdä nyt ihan terää. Tai joku tanssi, ihan sama. Mie oon joskus tanhunnu, mut ei kerrota muille.

    VastaaPoista
  3. Mua vaivaa nyt tuo nimijuttu jahuomaan ajattelevani sitä yötä päivää. LemonDeco?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on paljon hyviä nimiehdotuksia ja näin asia on mennyt vaikeaksi mullekin. Kohta pitää päättää, kääk!

      Poista
  4. Entäs jos nimeksi ihan vaan iloisesti LEMON GAY tai GAY LEMON :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idea hyvä, enkä itse sitä kaihtaisi, mutta... Olisko liian alleviivaa ja mahdolliset asiakkaat saattaisi säikähtää..kai.

      Poista
  5. Lemon Dego olis hyvä mutta tuli vaan mieleeni että miks kaikki nimet pitää olla englanniks?
    Eiks oikeesti olis hyvää suomenkielistä nimeä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano se. Mulla on mielessä Särmä Sisustus, mut kuulostaa kuulemma juntille. Minä tykkäisi suomen kielestä, mut onko se sit myyvempi kun on englantilaisten kieltä. En mie tiiä...

      Poista
  6. Entäs : Sisustus Maku, Maku Sisustus, Makee Sisustus! Ainakin ne ääkköset kantsuu jättää pois kun sä sit laajennat ulkomaille:-)

    VastaaPoista