25.10.2012

Luomutupakkia, jeejee!

Pitäisikö ostaa kirkasvalolamppu? Auttaisiko se tahmeuteen. Auttaisi se, jos oikein kovasti uskoisi. Kaikki auttaa, jos ihminen uskoo. Hän on uskossaan luja. Voisi työpaikalle laittaa sellaisen, sinne niin henkilökunnan lepohuoneeseen. Antamaan valoa ihmiselle. Kotona sitä ei kuitenkaan tule nautittua. Hyvä idea.

Sarvikuonot kävelee jo kaduilla
Olen siirtynyt luomutupakointiin. Asematunnelissa on tupakkakauppa Feel. Ostin Italialaista, oikeaa röökiä, ilman niitä tuhansia muita myrkkyjä. On terveellistä. Hassu systemii. Menet sinne niin, ostat pussillisen tupakkia, filtterit ja kone rupsuttaa sulle 200 kpl. terveystupakkia. Hintakin on edullisempi, kun normi röökin. Kartsalle tulee hintaa 29 erkkii. Joo, joo, tiedän, että olen paskahousuluuseri ja mun pitäisi lopettaa kokonaan, mutta... Jos ketä syntistä kiinnostaa, niin suosittelen kokeilemaan. Maku on pehmeä ja aromaattinen. Ennen röökin teollistumista, ei tunnettu tupakan ( aidon) aiheuttamaa keuhkosyöpää. Uskoo ken tahtoo, mutta katsotaan auttaako ilmenneeseen aamukäheyteen. Näin lupaavat.

Luomua pussissa

Valmista kamaa
Sekö jo lunta lupailee? Tulee pitkä ja tuskainen talvi, jos nyt sen jo tekee. Ei talvessa mitään pahaa ole, mutta ne helvetilliset kinokset ei kiinnosta. Selasin tuossa juuri vanhoja valokuvia ja viime joulun Thai-matka sattui suoraan sieluun. Oi, voi, oispa niin kiva. Eipä nyt valiteta. Kaivetaan se sisäinen hehku ja hymyä pyllyyn vaan!


8 kommenttia:

  1. Ai jumpra mikä vinkki! Täytyypä palkkapäivänä Feelistellä!

    Kauko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi luomutupakki päivää takana ja kurkku on hiukka kipiä. Mutta eiköhän se siitä tokene. Kannattaa kokeilla.

      Poista
  2. Kokeile niitä kirkasvalokorvanappeja! Meillä on sellaiset, ja tuo rakas avopuoliso, joka on meistä kahdesta kirkasvaloa enemmän tarvitseva, on sitä mieltä että ne on ihan ehdottomat. 8 minuuttia / pv riittää :-)

    VastaaPoista
  3. Kiitti tupakkivinkistä, laitoin sen eteenpäin ystävälleni joka myös kiinnosti!
    Itse pysyttelen sähköversiossa edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan. Hyvä Viivi, että olet jaksanut sähköillä. Ylä femma!

      Poista
  4. Tarviitko piipun myös? Meidän lähellä on Brebbian piipputehdas: http://www.brebbiapipe.it/j/
    :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, piippu ois aika stylee. Mut ehkä ei ihan vielä...

      Poista