23.10.2012

Hyvä huono ihminen

On tällainen muka touhukas aamu. Järjestelen mutta en tee mitään. Menen duuniin vasta iipee ja pyörin tässä kuin puolukka piipissä. Ei oikein osaa aloittaa mitään. Uimassa kävin ja ilmatilan viileneminen on  tervetullutta. Raikasta. Viime yö meni levottomasti. Painajaisen pirut valvotti ja piti sytyttää valot kesken unien. Se auttaa, jos ihmistä pelottaa. Oliko tuo liskojen yö, ai dont nou. Mutta liiallinen väkijuomien hölövääminen käy Martan hermorakenteisiin ja joskus saattaa seurauksena olla levoton yö. Voi, voi, huono ihminen ja silleen.

Eilen olin hyvä ihminen ja käytiin Ukkorähjän kanssa lenkillä. Ei, älkää nyt, herra jumala, kuvitelko, että olisimme juosseet. Ei, kävelimme reippaasti. Edellisestä, yhteisestä lenkistä, onkin kulunut aikaa. En paljon valehtele, jos sanon, että kokonaiset kymmenen vuotta. Olinko aistivinani, että Ukkorähjä haluaisi aloittaa terveellisemmän elämäntavan kanssani. Ehdotin, että ostaisimme samanlaiset kahisevat. Mulle pinkki ja Ukkorähjälle liila. Samanlaiset tupsupipotkin voisi olla kivat. Somasti sitten tupsut keikkuisivat, kun pistämme menemään Vuosaaren raittia. Ai, ai ko söpöö.

Nimiehdotelmat lähti takas kaupparekisteriin. Tässä järjestyksessä. Toivotaan, että nyt nappaa. Hassua, kun en ollut varautunut moiseen nimenryöstöön.
1. Lemon Deco
2. Le mon Design
3. Lemon Style
Kiitokset siis kaikille asianosaisille vielä kerran. Teistä oli suunnaton apu.

Pakko mainita pari töllöohjelmaa. Maanantai-iltaisin tulee suomalainen stailausohjelma ( joku tuhkimo) jossa Outi Broux stailaa naisia, joilla on takana kova elämän kohtalo. Ohjelma on erilainen kuin yleensä ton genren höpötykset. Outi on aivan mahtava! ja jotenkin ohjelma saa minut syvän liikutuksen valtaan.  Tiistaina tulee muistaakseni ykköseltä brittiläinen ( kai se on britti?) draamasarja Veripunainen ja lumivalkoinen. On taas niin taidokkaasti tehtyä, ettei voi muuta kuin ihastella. Tarina jännä ja henkilöhahmot ovat satumaisen upeita. Tänään tulee jo kolmas jakso ja odotan sitä hyvin innolla. Suosittelen.

Jahas, mitä tekis, että mainittais. Huomaatko tämän lievän tylsistymisen? Otanpa pikku jooghat ja sit lähen hoitaa asioita. Ai niin, se mun uus puheelin vittuilee. Miks aina kaikki koneet on mulle niin hankalii. Miks ne ei vain vois toimii? Soitin Soneralle ja nyt se helvetin kapula pitää kiikuttaa takas. Laittavat huoltoon. Joo, joo. Siellä on aina hirvee jono ja mun kallista aikaa menee ihan hukkaan jonottaessa. Nyppii tollanen. Hirvee rumba yhen puhelimen takia. Hitsin vitsi!


2 kommenttia:

  1. No toivotaan, että uusista nimistä joku nappaa. Kaikki on kivoja!

    Kyllä mulle tuli nyt itku kun Hubotit loppu. Se oli kyllä älyttömän hyvä ja makeesti tehty. Ihan tuli kalmo olo ittellekkin kun niitä Hubotteja katteli.En ole pitkään aikaan seurannut mitään ohjelmaa nuin kiinnostuneena.

    Nyt vaan suhisevat lila-pinksut kehiin,tupsukat heilumaan ja baanalle. Ja pikkukoiralle kanssa colour coorditated kuteeet. Siitä se lähtee , uusi kunnon elämä.

    Mulla ja mun entisellä koiralla Veetillä, joka oli Petit Basset Griffon Vendeen, eli pieni ja pullea karva Bassetti,oli erittäin sävysävyyn sähkönsiniset ulkoiluvaatteet. Venäläiset turistit Heurekan puistossa kysyivät, että saavatko ottaa meistä kuvia. Mun Ukkorähjä ei suostunut enään meidän kanssa lenkille niissä vetimissä :).

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti nimet menee, edes joku, läpi.

    Mulla jäi Hubotit kesken :( En vaan muistanut ja sit oli jotain ja tipuin kärryiltä. Harmi...

    Kai se on pakko aloittaa lenkkeily, saa vähän pirteyttä tähän kaamokseen. Eli iloa elämään!!!

    VastaaPoista