8.10.2012

Kaput, harasoo!

Onnex on veepee! Flunssako yrittää tehdä tuloaan, mutta olin eilen ihan kaput. En saanut mitään aikaiseksi, ihan piti ottaa ja maata soffalla koko ilta. Olin sellainen kuoleman väsynyt. Potkaiseeko tämä innostuneisuus takaisin ja pistää matalaksi. Se on kuulkaa tässä iässä jo kuunneltava biorytmejään, ettei mene yli. On myös muistettava levätä. Nyt kuuntelen olotilaa varovaisesti, josko se oli vain väsyhäly. Ai houp sou...


Käytiin eilen möksäl tekemässä loput talventulo ulkoiset hommat. Laiturin ja pumpun nosto, ulkovalot varastoon ja kaikkee sellaista. Mökillä oli kaunista ja rauhallista. Niin kuin aina. Ystävämme käyvät siellä vielä sienessä ja laittavatkin sisäiset tilat sit talvikuntoon. Olisi tehnyt mieli sieneen, mutta en oikein jaksanut ja oli tarkoitus tulla mahd. pikaiseen takas tekee kouluhommia. Mutta nyt mökki odottaa siellä ensi kevättä. Aivan yhtä innoissaan laitan paikat talviteloille, kun keväällä otan ne käyttöön. Se on se luonnon kiertokulkuma. Kuudpai paratiisi!


Tälle päivälle olisi hommaa huru mykke. Laiska töitään luettelee, joten jätän sen. Illalla pitäisi metsästää tapettimalleja. Olisi ajatuksissa tapiseerata liikkeellä yksi seinä. Sinne on tulossa joulukuussa  pintaremontti. Kas, kas, ei kai vaan uutta kivaa maalaustekniikkaa. Kyllä juu. Tämä on ollut ajatuksissa jo jonkun aikaa ja mikäs onkaan nyt sen parempi, kuin laittaa ajatus lihaksi ja vereksi. Maalataan siis liikkeen seinät uuteen uskoon ja näin saadaan uutta ilmettä ja puhdasta seinää. Edellisestä koko putiikin rempasta ei ole kuin kolme vuotta, mutta kampaajan duuni on aika paskasta. Pinnat ei kestä, väriä ja sotkua on joka paikassa. Mut hei, vähäks kiva nyt, kun on uusia ideoita.


Katsoitteko perjantai-iltana Vain elämää ohjelman? Marttahan tykkää suomi-iskelmästä ja kylläpä olikin viihteellisen koskettava ja tunteellinen pläjäys. Kertakaikkisen hyvä formaatti. Tähtirivin artisteja laitetaan viikoksi saman katon alle ja siellä he tulkitsevat kukin vuorollaan toistensa hittejä. Hauskoja tulkintoja, koskettaviakin. Tippa linssissä mentiin ja ihmiskuvakin avartui. Suosittelen ehtoittomasti, hyvää viihdettä. Tulee perjantaisin klo: 20.00, joltakin kanavalta. Katso ja ihastu!


Nyt pitäisi olla tarmokas ja laittaa hihat heilumaan. Häh, eihän mulla oo hihoja. Istun tässä yläosattomissa. Pitäskö kuitenkin mennä makkarin kautta. Ottaa vielä pikku lepo ja sit aloittaa. Otetaanpa nyt ihan rauhallisesti ettei lunssapöpö iske. Sinkkiä, syökää sinkkiä! Se nujertaa paskapöpöt!

P:S Aurinko leikki eilen aamulla kanssani. Se halusi kuvaan. Muutama siis....


2 kommenttia:

  1. Katsoin Vain elämää- ohjelman kahdesti, se tuli eilen uusintana. Todella hyvä ohjelma, ihan erilainen kuin mikään muu ja tosi viihdyttävä! Ootan ensi jaksoa innolla kun sitä emännöi Erin ja Erin on must aika tosi ihku :)

    VastaaPoista