6.10.2012

HikariBingo

Täällä ollaan, Poks! Onpi ollut hiukka haipakkaa muutama päivä, joten on jäänyt päivitykset väliin. Tämä sisustusuunnittelijan elämä on kiireistä. Vähänks mää on nyt tärkeenä. Ja hei, totean taas, että yläkerrasta lähetetty siunaus ja suojelu unen muodossa vaikuttaa myös siihen, että en istu täällä koneella aamulla kello neljä. Hyvä vai huono, jostakin tämäkin aika pitäisi saada. Kiitoskiitoskiitos, herra.

Mistä lähetään? Romantiikkaa, onko tää? On se. Keskiviikkona saatiin toinen etätehtävä. Ja nakki napsahti romantiikalle. Tyylisuunta, mitä mieluusti edustan, on moderni, yksikertainen ja selkeä. Skandinaavikin olen. Sellainen lakupetteriviikinki. En mää värejä inhoo, mutta rimpsut ja rämpsyt ei oo ihan mun juttu. Oukei, menemme siis sitä kohti. Suunnitellaan tila, joka ei ole sitä ihan ominta itseä. Haastavaa ja samalla mielenkiintoista.


Ite tein. Laatta.

Oisko tää Romantico?

Tää on Romantico



Eilen jäi opiskelujen välissä aikaa vierailla kangaskaupassa. Hah, tein siitä leikin itselle vai oliks se jo totta? Eihau, menin kangasmyymälään ja kerroin, että suunnittelen asiakkaalle romanttista makuhuonetta ja tartten sinne paljon kankaita. Sanoin vielä, että asiakkaani on hieman skeptinen suunnittelemaani värimaailmaa kohtaan ja tarvitseisin kankaista näytepaloja. Sattuikin avulias ja hauska myyjä. Kerroin romanttiset suunnitelmani ja hän hiukka pyöritteli silmiä. Roheesti valitsin värejä ja erimoisia struktuureja. Kasattiin kaikki yhteen ja esittelin myyjälle kokonaisuutta. Häntä vähän nauratti tai siis paljon. Ei ihan kokonaisuus stemmannut. Hän sanoi joviaalisti, että kauneus on katsojan silmissä. Noh, ihan kaikki ei tietenkään tule lopputulokseen, mutta sain sen mitä läksin hakemaan. Vietin siellä toista tuntia ja nautin tilanteesta. Kävi kyllä mielessä, että jos tämä on se tunne, mitä tunnen, jos tekisin tätä työkseni, niin en voi olla kovinkaan hakoteillä. Lisätään tuohon vielä se, että aikaa olisi enemmän, olisi paremmat suunnitelmat messissä ja joku vielä maksaisi siitä!  Ei huono.







Eilen oltiin opettajan studiolla ( Harmonia Design ) Pikku Huopalahdessa. Meillä käynnistyi erikosmaalauskurssi. Vaikka päivä oli pitkä, niin ilta kantoi mielenkiintoisuudellaan. Aivan tajuttoman mahtavia maalaustekniikoita ja juttuja! Tänään päästään tositoimiin ja tehdään itse. Voi hemmetti, kun olen innoissani. Tämän kurssin perusteella opin itse tekemään kuusi erilaista tekniikkaa. Se on iso lisäpalvelu, mitä voin tarjota asiakkailleni tulevaisuudessa. Duunipaikan seinät ovat olleet pitkään vailla uutta maalipintaa. Arvanette, että tulen käyttämään oppimaani hetimitenoitis. Mahtavaa. Laitan tänne lisää kuvia, jos joku innostuu ja haluaisi himaansa uniikkia ja taidokasta seinämaalipintaa. Silloin kannattaa ottaa yhteyttä yllä olevaan linkkiin ja sieltä varmasti saat asiantuntevaa palvelua. Mistähän saisi aikaa, että voisin maalta himassa ton eteisen? Kuumotuttaa ja himotuttaa.

Vierailtiin eilen myös Laattapisteella ja Rakennustiedossa. Oih, kuinka ihania laattoja onkaan olemassa. Haluaisin ne kaikki. Suunnittelin oman mosaiikkilaatan. Siinäkin kiva yksityiskohta, mitä voisi jossakin kohteessa käyttää. Lopputyössä? Rakennustieto oli hiukka kuivan rapsakka, mutta hyödyllinen kokemus. Nyt tiedän, mikä se on ja miksi. Tytöt pitivät sitä tylsänä, mutta minä Hikari istuin etupenkissä ja tein tärkeenä kysymyksiä. Hah, olen siis ihan hikaribingo. Toivottavasti mua ei aleta koulukiusaamaan. Mulla kun on rillitkin ja olen vähemmistöryhmittymää.

Ei hitto, aika juoksee armottomasti. Nyt täytyy kiirehtiä Maalaaaaaamaaaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti