1.8.2012

Vanha valittaa

Pikainen huomen. Odotan jääkaapin huoltajaa vai mikä lie. Olisin jo lähtövalmis, mutta jäpikäisen pitäisi tulla hetkellä millä tahansa. Toi mun kylmäkaappi on paukutellut saapumisestaan, liekkö sellainen ilmavaivainen. Ja kyllä se huokaileekin vielä. Osoittaako mieltään, että on saapunut väärään talouteen. Hyi, homon keittiöön. Ei taho, siksi paukkuu. Mulle et pauku, lähtö tulee, jos ei tahti muutu.

Tein äsken sen virheen, että lukaisin kipulääkkeeni sivuvaikutukset. Saattaa aiheuttaa lisääntynyttä hyväolontunnetta. Vhat thö fak? Ei juuri tunnu siltä. Ja hirvee liuta kaikkia muita epämiellyttävyyksiä. Nyt kun ne luin, niin kohta alkaa rassaamaan. Nakkaanko jorpakkoon, mut kyl ne tohon kipuun auttaa. Ei ne sitä pois vie, mut on helpompi olla.

Sain eilen kuvien tulokset. Tai herra tohtori soitti, asiasta tietämätön, mun lekuri on pari päivää veke. Hän soittaa sit tarkemmat jatkotoimenpiteet torstaina. Hra. tohtori luetteli täysin monotoonisesti seuraava: " Teillä on 3. ja 4. nikama madaltunut ja niissä on nivelrikkoa, sekä kalkkeutumaa. Lisäksi jotkut hermokanavat ovat ahtautuneet." Oliko teillä jotakin muuta. Kiitos, en laskuta tästä puhelusta, koska tässä ei ollut mitään erityistä dramatiikka." Ou jee! Onko Martta ikääntyneesti vammautunut vai onko tämä työperäistä, kuinka tästä eteenpäin. Mielenkiintoista. Kuinka saada itsensä kuntoon, niin, että niskapaskajäkitys jättäisi rauhaan.

Uskaltauduin vaakailemaan. Kyllähän se tunteet, että loma oli erityisen antava. 2,9 kiloo silkkaa nautintoo. Ei paha ja kannan jokaisen kilon ansainneenna. Enkä nyt jaksa alkaa valittaa, et mää oon niin läski. Hei, nyt on kiire. Jäpikäistä ei kuulunut, tyhmä heebo. Moro ny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti