12.8.2012

Tyhmä tyhmä ihminen

Me hukutaan kohta paskaan! Ihan totta. Hiirulaiset ovat ottaneet residenssimme ravintolakseen ja kiitokseksi paskovat joka paikkaan. Mii not laik! On aikas ällöä aamuisin keitellä mokat, kun ensi töikseen saa lapioida paskat pois kyökin pöydältä. Ostettiin eilen neljä hiirenloukkua ja viriteltiin ne tappamaan. Ovat jumalauta niin ovelia, että söivät eedamit jäämättä loukkuun. En ole raakaverinen murhaaja, mutta pelkään mahdollisia tauteja. On pakko laittaa sota pystyyn. Loukut vaativat vielä hienosäätöasettelua. Vapise mikki, päiväsi ovat luetut! Perustelen tätä teurastusta sillä, että tää on mun mesta ja teillä on omat reviirit. Mulla on oikeus puolustautua, tiedä mitä salmonellaa kannatte. Sorgen evrivan.

Tuhnuti tuhnuti
Kyllä ihminen pystyy huijaamaan unijukkaa. Eturauhanen herätti jo viideltä ja olin jo ihan tässä päivässä. Meinasin ensin kurvata tsufeen keittoon, mutta päätinkin mennä takaisin sänkyyn. Simmut kiinni tollo ja unta palloon, et ala kukkoilee vielä. Ja katso, sain vielä parisen tuntia tehokasta unta aikaiseksi ja nyt olen tyydytetty. Huijaus kannattaa aina.

Tulen liekkinä saavuit kerran
Sain pidettyä lupaamani, enkä tehnyt eilen mitään mainittavaa. Otettiin rennosti. Toki, saunoin pieteetillä, mikä on aina erityisen palkitsevaa. Rakastin pesuettani riisipuurolla ja sehän on oikeinkin rakastava ruoka. Uskokaa tai älkää, mutta katsottiin kepin heittoa olympialaisittain. Martta ei lämpene ronssille, kultaa olisi pitänyt saada. Voi rähmäkäpälät, kun ette parempaan pystyneet. Se Norwein jäpikkä on aika kiva. Varmaan on viikinkien jälkeläisiä. Vain sarvet puuttuivat. Ouh!

Jäähyväiset aseille
Onks linnut oikeesti jo muuttamassa? Hillitön trafiikki mökkimaiseman yllä. Kanadanhanhet vetää auroissa kaakattaen yli. Hillitön meteli niistä lähtee. Kaksikin isoa komppanjaa on mennyt puolessa tunnissa ja vielä tulee lisää. Niitä on siis satoja, ellei tuhansia. Minne lie menossa, onks niillä jo kylymä ja siksi lämpöseen halajaavat. Voi olla. Onhan tää jo niin syksyy. Kauhukseni säätiedotukset lupaavat lämpenevää. Ei taho. Tahtoo lunta ja jäätä.

Oho! Tuli salakavala aivastus. Sillä seurauksella, että näyttö on... niin no...räkänäyttö. Hups. Täytynee pyyhkäistä. Joskus aivastus vain tulee ihan yllättäen, eikä kerkeä varotoimimaan. Kerran mulla tuli samanmoinen asiakkaan niskaan. Onneksi hänellä oli kappa päällä ja hän oli tuttu. Meitä vähän nauratti. Räkivä kampaaja, ällöö joo, mutta inhimillistä.

Lorise, oi lampeni mun
Jahas, se olisi taas pyhäpäivänhartaus ja viikendi takana. Nopsaan hujahtaa aina nämä veepeet. Mihin se käytetty aika menee? Ajatelkaa, jos käytettyä aikaa saisi käyttää uudelleen. Onhan olemassa vanhan tavaran myymälää, kirpputoria ja antiikkiliikettä. Miksi ei voisi olla käytetyn ajan myymälää? Hei, ottaisin sitä käytettyä kesälomaa pariviikkoa ja laitetaanpas sitä 1986 vuoden hillitöntä hiihtolomaa myös, noh, sanotaan nyt vaikka kolme viikkoa. Ai niin, ja se ihana joululoma 2005, sitä voisin ottaa neljä päivää. Kiitos, ei sit muuta. Vai onks se niin, että käytetty aika on niin kallisarvoista, ettei siihen ole kellään vara? Siksikö ei ole saatavilla. Musta toi idea kaipaisi kehittelyä. Jos ihminen on niin viisas, kun antaa ymmärtää, niin luulisi, että tuokin olisi mahdollista. Oikeesti ihminen on tyhmä. Eikä pysty tuohon. Tyhmä, tyhmä homo sapiens.

8 kommenttia:

  1. Hahaha, kohta saa Mikki kyytiä joo. Oppiipahan siimahäntä että "NEVER MESS WITH MARTHA!!!"
    Mua nauratti, kun täysissä lääkepöllyissä täällä pikasilmäilin sun tekstiä ja siinä oli saunomisen jälkeen jotain ettäb "rakastin pesuettani riisipuurolla..." tai vastaavaa, mutta minun silmissäni se oli jo muuttunut siihen, että martta se rakastaa pesua riisipuurolla ja sen saunakommentin jälkeen ehdin jo sieluni silmin nähdä Martan lauteilla riisipuurot naamassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BuahaHaHaaaa!!!! Huh, kun mie repesin. Eihän tuokaan olisi pois suljettu, riisipuuronaamio. Varmasti olisi tehokas ja mikä parasta, naamion voisi syödä jälkeenpäin. Oot ihan hassu!

      Poista
  2. Osta hiiribaari rautakaupasta josko se auttais, se on hieman raakaa hommaa ajatuksen tasolla mutta kuten sanottua se on reviirihomma:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tää on nimittäin juuri sitä reviirihommaa ja tossa hiiribuarissa voi olla se paha vika, että Mikit vetäytyy kuolemaan mökin rakenteisiin ja sit sitä kusessa ollaan. Tänne tulevat kuolemaansa haisemamaan.

      Poista
  3. Onneksi hiiret eikä rotat... tai hirvet tms. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ne on metsähiiriä, enkä tappaisi, jos eivät niin paskoisi sisälle :) Onneks ei rottii, tai mistäs mää tiedän, voihan siellä niitäkin vierailla...

      Poista
  4. Laita suklaata palanen hiirenloukkuun. Muista sitä pitää ihan vähän pehmentää ensin ettei se pala ihan niin helposti ole noukittavissa. Näin meni residenssissäni isi hiiri. Lapsen viimeiseksi herkuksi jäi digestive keksi palanen jossa oli päällä maapaähkinävoita ja viikkoa myöhemmin äiti hiiren loppu tuli nutellalla voidellun loukun lauettua. Kuukauden yritin "inhimillisellä" loukulla joka ei tapa luontokappaletta mutta eihän se niitä kiinnostanut ollenkaan. What can I do... you had you chance!!!

    VastaaPoista
  5. Hei hani! Hyvä kuva susta!

    Ai, suklaako toimii? Kokeillaan. Jätettiin loukut sinne nyt viikoksi, katsotaan onko tullut ruumiita. Aika ikävää, mut elämä on. P:S Raskinks mää laittaa tsukulaadee...hmmm.

    VastaaPoista