17.8.2012

Melkein ihmisiä

Eilen se sit tuli. Meijän perheen uusi tulokas. Musta on aina niin liikkistä kattoo Ukkorähjän innostusta. Ei tiedä hän miten päin olisi. Ja se rakkauden määrä, mikä lähtee katseesta uuteen autoon! Ei vaan Martta ole koskaan moista saanut kokea. Meillähän tärkeysjärjestys menee niin, että ensin tulee automobiili ja sit vasta Martta. Se on kuulkaa henki ja elämä. Kaikenmoista hienoutta pitää sisällään. On kääntyvät ajovalot, puhelimen saa kytkettyä auton näyttöön ja samoin navigaattori on valmiiksi inessä. On hieno. On on.



Pitihän meidän käydä kruisailee. Kurvattiin Bauhausiin ja Martta osti tuuletusikkunaan lukitusjärjestelmän ja mökille halogeenivaijerin. Siellä on pimiää kuin perslävessä ja tehokkaampi valotus on perusteltua. Muutoin eilinen päivä hujahtikin kyllästymättä. Pientä kotipuuhastelua, paperiasioiden hoitoa ja se oli siinä. Alkaisiko ihmisen hermojärjestelmä tottua tähän joutilaisuuteen, otin kunnon päikkäritkin. Särkylääkkeillähän tässä etiäpäin mennään, mutta ne huumenapit olen siis hyljännyt. Tänään on se magneetti, saan sen pois jaloista kuleksimasta. Tuskin se mitään ratkaisevaa tuottaa, mutta on ainakin tutkittu. Tai siis hutkittu.

Tänään menen duuniin, mutta en tee duunia. Täytyy tsekata tekemättömät potilaat ja aloittaa se soittorumba. Kuka tulee ja milloin, onko tukkapäät jo kunnossa jne. Tämä tietää Martalle pitkiä työpäiviä, mutta onneksi olin ottanut sienestysvapaan maanantaille ja nyt voin käyttää sen tehokkaasti työntekoon. Aamupäivällä on bisnesmiitinki, ollaan taas elossa kiinni. Siitä Ruoholahteen ja sit mennäänkin mökille. Olkoon viikonloppu sienellinen.

Satuin eilen kattoo vahingossa Ruottin televison tuottaman skifi-sarjan Hubotit - melkein ihmisiä (16). Jäin niin kuin tuijottaa mikä helvetti tää on ja naps, jäin kerrasta koukkuun. Se vaikutti hyvälle. Jotenkin hirveen todelliselle. Mua ei vähempää voisi ko. genre kiinnostaa, mutta tätähän on pakko seurata ja katsoa mihin polku vie. Suosittelen, oli jännä.

Ou jee. Nyt ei kerkee läpisee. On pakko toimia. Mun pitää lähteä. Ihanaa lähteä. Olla tarpeellinen.

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää uusi menopeli! Kaetellisena kuolasin. Mulla olis kanssa uuden auton hankinta edessä kohtapuoliin.

    Se Hubotit oli tosiaakin mielenkiintoinen ja hauskakin. Sattumalta mäkin avasin kanavan. Miten ihanat siniset silmät niillä roboteilla. Hyvin tehty. Pakkohan sitä on katsoa. Katsoitko keskiviikkona Kiinteistö Kaisan ja Loomannin Teuvon uuden ohjelman? Se Teuvo on jotenkin ihanan hoopo. Uskaltaa olla oma hömppä itsensä täysillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuossa passaa istua kyydissä.

      Mä jäin Hubbokoukkuun ellei sit muutu liian yli hilseen. Onhan se Teuvo persoona ja ihan hyvää jälkeä tekee. Pitihän se katsoa, ei siitä nyt ihan suosikki tule, mut jos ei muuta tule, niin katsoohan tuota. Musta se Kaisa on jämpti ja suora ihminen.

      Poista