27.8.2012

Mai littel pouni

Voi Viddhu! Niskapaskajäkitys iski taas päälle. Kurjaa on. Hyvin kurjaa. Oireilulle ei näytä löytyvän mitään syytä. Se tulee ja menee niin kuin haluaa. Nappia naamaan siis, seuraavaa fysioterapia on huomenna. Mitähän tästä(kin) työpäivästä tulee...

Yritän kääntää asian voitoksi. Yritän olla ilo. Taidan lähteä uimaan, jospa liike auttaisi. Auttaa se. Käytiin eilen syömäs Manalassa. Se oli uudistunut. Hieno oli, ihan uudet puitteet. Sehän on sellainen ruokamesta missä meillä on jo pitkät perinteet. Ruoka on hyvää ja edukasta. On siellä tullut bailattuakin aikoinaan ankarasti. Käytiin kattoo myös missä Martan koulu sijaitsee. Näppärästi pääsen raitiotievaunulla. Se on hyvä selvittää ennakkoon, ei tartte sit aloitus päivänä hortoilla. Pitäisköhän mun ostaa uusi koulureppu. Mä haluun ainakin mailittelpouni-penaalin, onks niitä enää? Joku ihana hajukumi on saatava. Hui, kun jännää...

Höh, en nyt jaksa läpistä. Lähen liikenteeseen. Kyl tää tästä. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Ehottomasti hankit mai littel pouni-penaalin ja lippiksen tai repun. Hajukumit molempiin kätösiin ja kynä korvan taakse. Siitä se koululaisen elämä alkaa! Kohta on Teuvon paikka valtakunnan ykkössisustajana vaarassa.Varokoon Loomanni kohta Martta jyrää sen.

    PS Hobotit jäi kauhujännään paikkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin tärkeenä opiskelusta ;) Kiva.
      Pannacotan maailmanvalloitus, jee!

      Hobotteja on pakko seurata. Se on kyllä hyvin tehty!

      Poista
  2. Ainiin. Nyt on sitten Martan Mokkapannacotta jo laajentunut Irlannin mantereelle. Niin tykkäsivät siitä!

    VastaaPoista
  3. Oliko Manalan ruoka hyvää? Monta kertaa olen miettinyt, että sielläkin pitäisi käydä joku testipala syömässä joskus. Mutta aikaa on vähän ja paikkoja paljon, valuutan vähyyteen en nyt edes jaksa puuttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manalan ruoka on hyvää! Siellä on myös tosi hyvät pizzat. Eikä se hintatasokaan paha ole. Ruoka on sellaista konstailematonta, rehellistä ravintolaruokaa. Lista on pysynyt samana jo vuosikaudet. Säikähdin ensin hienoa remonttia ja pelkäsin, et listakin on mennyt uusiksi. Siellä on monta vakkaria mitä syödä. Poronkäristys, paistettu maksa ja sit kaikki ne parilahässäkät on hyvii.

      Poista
  4. Oi, maksaa! Se on miun lempievästäni. Drooooolll...

    VastaaPoista
  5. Pai tö vei, post it lappu luvassa, mikäli tahdot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksa on hyvä ape. Syön sitä aika usein ravintolassa, jos on tarjolla. Laita lappua tulemaan, en ihan tarkkaan ymmärrä, mitä se tarkoittaa, mut onko sen niin väliä ?

      Poista