18.7.2012

Saatanan ketku!

Huh, olipa rankka yö! Heräsin jossakin vaiheessa, kun hakkasin ja potkin seinää huutaen kun tapettu. Näin painajaista, että sellainen sumopainijan kokoinen kehitysvammainen yritti tappaa mut. Unessa tapahtui yhtäsuntoista, mutta se päättyi tohon tappokliimaksiin. Hyi, olin yltäpäältä märkä hiestä ja pulssi hakkasi tuhatta ja sataa. Vieläkin pyörii mielessä keharin sanat: " I don`t like you!" Juu, hää puhui ulkomaisten kieltä ja oli pahan näköinen. Mistä noita outouksia tulee, eikä ollut edes liskojen yö. Lomalla näen paljon unia, puhun, huudan ja laulan unissani harva se yö. Ukkorähjä joutuu sijaiskärsiäksi. On kuulemma varsin villiä menoa.

Nyt alkaa jo hirvittää. Päivät hurahtaa ohi niin ettei ajasta tajua. Ukkorähjä hävisi omille teilleen ja minä pikku puuhastelin kaikennäköistä. Katsoin kelloa ensimmäisen kerran varttia yli neljä. Mihin hittoon se päivä katosi? Onko asia hyvä vai huono? Loma menee menojaan, mutta on hienoa saavuttaa tämä ajattomuuden pyhä yksinkertaisuus. Aikataulut on kääntynyt lomalaiseksi, syötiinkin vasta kympin jälkeen. Martta laittoi ateriaksi tähteitä ja joskus tähteet voi olla parempia kuin ensitulo. Hah, paistoin pastanjämät pannulla, heitin joukkoon pinaattia, munaa, valkosipulia, parmesaania ja saksanpähkinäöljyä. Kaveriksi keitin vahvassa mausteliemessä kanaisetfileet ja vot, ku olt hyvää. Joskus onnistuu ihan vahingossa.

Tähteitä, yök!
Eihän nämä Martan puuhastelut ole mitenkään mediaseksikkäitä, mutta joutavalla jotakin. Panin siivoten ja järjestellen, imuroin mörskän seinätkin. Meillä on alivuokralaisia, sain huomata sen paskan määrästä. Juu, luit ihan oikein. Martan mörskä hukkuu paskaan. Pikku pikku pipanaa oli vähän joka puolella. Johtuneeko näistä sateista, mutta hiirulaiset ovat ottanee asumuksemme yleiseksi käymäläksi. Martta, tuo ikuinen paskanvainoaja, riehui imurin kanssa ja pipanat otti kyytiä. Oli kiva touhuta. Suorittaa suorittamatta.

Saatanan ketku!

Redi stedi kou
Yläterden valotuskin on kohdallaan. Vain vieraat puuttuvat. Ostin niitä kynttilöitä sateenkaaren kaikissa väreissä. Johtuneeko kotini valkeudesta, mutta täällä möksällä on kiva hiukka irrotella. Ja sateenkaari perhettä kun ollaan, niin on paikallaan edustaa vähemmistöä väreillään. Juu, juu, ihan homolandiaa...
Ukkorähjä rakasti puolisoaan hillittömällä kukkakimpulla. Liekkö huono omatunto, mitä se tuolla kylillä yhtenään ramppaa. Eilenkin oli monta tuntia. Ettei hänellä olis salarakas, oikein seksisuhe paikallisen maajussiin kanssa. Perkules, taidan ottaa tänään pullon kossua ja alkaa mustankipeeksi. Sinä saatanan ketku, käyt kylillä panemassa ja minä täällä sulle nisupullaa väännän! Pannaankin oikein kunnon lomashow pystyn, tulisi hiukka vaihtelua tähän joutilaisuuten. Kiva. Äksön, hiljaisuus, kamera käy.

YMCA

Tule luokseni oih!
Tänään mennään kirkolle. On ensin se kirotuspraktikko ja sit hoidetaan kauppaostokset. Huomenna saadaan vieraita. Onkin taasen sopivasti juhlanaika. Eiks tää oo kamalaa, elämä on yhtä juhlaa? Martan menyy on jo tekemistä vaille valmis ja olen myös tilannut yläkerralta rakastavan iltahämyn. Nyt näyttää sille, että alakerran aurinkoterde on myös stailattava. Olen nähkääs varautunut molempiin. Jos sataa ollaan yläterdella ja kun paistaa ( se paistaa, perkele) nautitaan alhaalla. Sinne täytyisi vaan saada uusi varjo. Löytyiköhän sellaista, missä olisi kaikki sateenkaaren värit. Se olisi niin magee. Pitikö itse tuunata, onhan meillä tuolla noita ruiskumaaleja. Hyvä idea.

Jos nyt olen oikein tormakka, niin lähden lenkille. Kerkeisin hyvin, jos olisin oikein tormakka. Tormakat ihmiset lähtevät lenkille kun laiskijaiset nukkuu. Jos en olisi tormakka, niin menisin vielä hetkeksi buduaariini. Mutta jos otan ja tormakasti lähden, niin saan kaiken hyvän itselle. Tormakkuus on hyve. Tai pahe. Tormakat ihmiset eivät osaa myöskään päättää. Mutta taidan kyllä olla niin tormakas ja kipasta. Sit keitän tormakasti puuron. Keitänkin sellaisen oikein tormakan puuron. Olen siis ihan tormakkana...

9 kommenttia:

  1. Hahahaha...ei Martan elämästä kyllä äksönit lopu...Jos alkaa liian rauhalliseksi ja tavalliseksi käymään tuo elo, niin aina voi kehittää jotain..jos ei muuta niin kauheen parisuhdehärdelliriidan ukkorähjän mahdollisesta flingistä naapurikylän Tarmon kanssa :D Ihanalta kuulosti tuo tähdesafka...Letfovers r the best!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Martalla on se vika, että hän ei oikein kestä mitään sanomattomuuta. Äksöniä, pittää olla :)

      Ajattele, Tarmo ja Ukkorähjä. Heillä on suhe, voe helevetti! Kossua tänne ja äkkiä!

      Kesäistä jatkoa! Sade on ihana, eikö oo?

      Poista
  2. Mä huutonauroin heti aamusta tota sumopainijakeharia, joka huutaa I don't like you! Mielikuva oli niin järjetön, että oon jo miltei kade, että näät tollaisia unia! Eissaatana. Huippua.

    Mä oon niin kade sun sisustussilmästä. Minun sisustussilmässä on varmaan kaihi ja painetauti samanaikaisesti.

    Kauko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oikeesti, hän oli aika hillitön. Silmät oli myös hieman kierot. Uhkaava.

      Kiitos sisustussilmästä, miehän katon tätä maailmaa vaaleanpunaisen hattaran läpi. Tai aina joskus tuntuu sille ;)

      Poista
  3. Mä huutonauroin heti aamusta tota sumopainijakeharia, joka huutaa I don't like you! Mielikuva oli niin järjetön, että oon jo miltei kade, että näät tollaisia unia! Eissaatana. Huippua.

    Mä oon niin kade sun sisustussilmästä. Minun sisustussilmässä on varmaan kaihi ja painetauti samanaikaisesti.

    Kauko

    VastaaPoista
  4. Räkätin maha kipeenä sumopainijan kokoiselle keharille :D :D Ja oikeen kun tässä tirskun ni varpilla se on ens yönä mun unessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varo, hän (sumokehari) yrittää tappaa! :))) :))))

      Poista
  5. Minäkin, olen täällä nauranut tälle hauskalle postaukselle:))Ihana blogi, olen kurkkinu tänne useinkin:)

    VastaaPoista