18.7.2012

Maija on kännissä

Heipsuli Hei! On taas ihan pakko kehua retostella, kun on niin hieno ilta. Auringon lasku on sykähdyttävä ja ilma on raikas sekä viileä. Huoranperkeleet vaan loistavat poissaolollaan. Sopii mulle. Kylypiä rupsautin ja nyt on naamiot naamalla. Sitä ikuista nuoruutta metsästän. Kohta ois tarkoitus grillata kyrsää. Martta taitaa skipata sen ja laihdutan. Just joo, hirveesti järkee jättää pari kyrsää syömättä tähän hätään. Ääh, ollaan lomalla. Antakee maggaraa!

Keltaista kultaa. Mie ite.

Rakkauvella. Muka.

Kuvaaaja kuuntelee.
Aamuinen kirotuspraktikko oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Martta sai Laseerii. Just niin, samaista masinaa käytetään kuulemma hevosille. Sain myös sähköshokkeja. Onpi ihmisen keho jäykkä. Ei vallan normaalii. Pitäisi verikokeita ottaa. Josko olisi vaikka Punkki purrut. Sehän on nyt niin muotii. Martalla on kaikki sellaiset taudit mitkä on pinnalla. Kai olet sen jo huomannut? Niin en tiiä, kyllähän mie oon kolunnut tuolla saloilla ja korpituntureilla, mutta ei mua kyllä punkit ole panneet. Voiks ne tehä sen niin, että ei tyhmä ite ymmärrä? Kuulostelen itseä, kyllä niska vieläkin paskajäkittää. Menen uudelleen. Johan se on perkele, jos ei periksi anna! Niin siis kuka? Martta vastaan niska.

Meillä on uus varjo. Aurinkovarjo. 

Martan getsemaani. Ei omenoita, kiitos.

Martan valtakunta. Täällä mie asun.
Kuunneltiin Ukkorähjän kans Spotifailta Martan hittilistaa. Ilta-aurinko kuultasi tienoon ja ylen oli lämminhenkinen iltatuokio. Ämyreistä kimposi Peter Jörgenseenin puhallukset. Kaiketi tunnette, aikansa hillittömin pillipiipari. Martta tykkää. Olisikohan eetteristä tullut Metsäkukkia tahi Hopeinen kuu. Sitä ei tarina kerro, mutta Martta antaumuksella viheltää mukana. Martta tykkää viheltää. Ukkorähjä siihen tuumasi: " Voisitko saatana olla hiljaa, haluan kuunnella Peter perkele Jörgensii, enkä M. Janhusta. Minä en suinkaan loukkaantunut moisesta, vaan sanoin: " Kultaseni, mutta minähän olen niin musikaalinen, en voi sille mitään, että yhdyn kyseiseen kipaleeseen." Olimme hetken erillään, mutta Jörgen pelasti. Ihanaa!

Arvatkaa mistä tietää, että on ikääntynyt? Tein taas tärkeän huomion. Pieni matka saunalta rantaan alkaa olla haasteellinen. Rantasandaaleissa uimaan pääsy pitkin märkiä kallioita on kuin nuoralla tanssahteleis. Helvetti, on pakko hipsutella, ettei mene nurin. Ennen vanhaan, nuorena ja nättinä, juostiin munat ja tyrät rytkyten suoraan lampeen. Ei tarvinnu hiippailla. Pitäskö Martan hommat jo rollaattori. Enhän mie...vanha. Nuori blikka. Varovasti.

Lahdattinn Norwein reissulla ropo.

Ollaks myö tavattu?
Voiko Mehiläiset olla kännissä? Seurasin tuossa erästä surisijaa ja tulin siihen tulokseen, että se oli ihan hevon perseen jurrissa. Lenteli lattialla selälleen ja yritti päästä ylös. Onnistuikin,  mutta hetken kuluttua oli taas nuppi nurin. Lähti siitä lentoon ja törmäili joka paikkaan. Ihan niin kuin Martta. Pörräänks mie noin hemaisevasti? Pörriäisillä on ihanat pyllyt. Sellaiset paksut, pyöreet ja pörröiset. Mut mistä ne ois päihtyneet? Herra mun jee, tuossahan on kaikki Martan tyhjät putelit korissa. Terassilla, siinä kaikkien Maija Mehiläisten saatavilla. Ei kai ne... Juo mun viinoja. Kohta on kriinipiis paikalla ja syyttäävät mua Mehiläisten humalahakuisesta hyväksikäytöstä.

Nyt Ukkorähjä alkaa taas kammarin puolella ähisee siihen malliin, että Martan on riennettävä. Mitä sitä ei tekisi rakkaansa eteen? Kai se on rilli tuhastava tulille, pannaan kyrsät porisee. Pannaanko kulta sinapilla vai ottako hää ketsuppia?

P:S Otin muutaman foton. Mökki-illan huumaa.

PP:SS Jos ei pariin päivään kuulu, niin mulla on taas ihan live-ihmisiä. Ei tartte täällä eetterissä onnettoman roikkua. HastaLaVista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti