30.7.2012

JIPPIJAIJEE!!!

Eihän tässä mitä. Mikäs tässä. Tässähän tämä. Aurinko paistaa ja silleen... Yritän käyttää sisäisiä voimavarojani ja herätä tähän päivään positiivisesti. Silleen naminami, kukkeliskuu vittu positiivisesti. On outoo olla sivilisaatiossa. Ihan kuin olisi vieras omas himas. Johtunee siitä, että en ole vielä asettunut ihan sinuks kotini kanssa. Sainhan rempan just valmiiksi ja sit läksin lomille. Kuukausi pois ja hetki pitää miettiä. Mites tää toimikaan, missäs olikaan se ja mistä ne valot syttyi ja kuka mää oon ja oonks mää. Raitiotievaunut ovat pelottavia, ihmiset ovat pelottavia ja Helsinki on ihana. Ja mie ihan pihalla. Antakee anteeks.


Käytiin eilen kotimatkalla kattoo yhtä mökkii Pohjassa. Se oli nasta paikka. Halpa, joten kyllä siinä varmaan jotakin vikaa on. Ei ollut järven rannalla, mutta uima-allas olisi pihassa. Sähköt puuttui, mutta on paneelit ja generation. Vähä innostuttiin, mutta ollaanko innostuneita. Ei tiedä vielä. Jatketaan hakua. Voiko kesäpaikan löytää niin, että se tervehtii jo ensituntumalla, tää on meittin mesta. Äääh, se on raha joka puhuttelee. Kyl se tulee, jos on tullakseen. Mökki ja varma tunne siitä, että tämä on oikea ja meidän paikka. Luotan. Luotan.


En saanut unen päästä kiinni. Lomalta paluu ressi. Ukkonenkin paukkui. Peitto yritti taas kuristaa mut. Ahisti. Mutta hei, ei ollut kuuma. Olin onni. Elätän toivoa, että tämä asunto ei ole kesällä hornan helvetin kattila. Ei ainakaan vielä, mut eihän nää helteet vielä ole kestäneet. Toivottavasti loppuvat, ennen kuin alkavat. Martta ei diggaa. Ottaa suonikohjuun ja ohimoon.


Käytiin Ukkorähjän kans illalla uiskentelemassa Marjaniemessä. Hirveesti populaatioo ja mua pelotti kaikki ne kiljuvat ihmisenlapset. Hiippailin rantavesiin pitkin pusikoita ja pyytelin koko ajan anteeks. Vesi oli jo liian lämmintä, tulis talavi. Oletteko muuten panneet merkille, että kunnon jäätelöä ei saa enää mistään. Minne ovat kadonneet kaikki hyvät vanhanajan merkit. Suklaa, mansikkatötteröt. Minttu makuiset ja sellaiset yksinkertaiset jutskat. On vaan helvetti kaikenmaailman ällö imeliä. Mille kuulostaa popcornkinuskijäde. Mitä vittuu? Popparit poppareina, jäde jädenä. On fazerinaa, geishaa, mariannee ym. ym. Mut ei vaniljajädee. Tästä pitää tehdä valtakunnallinen reklamaatio. Otti nappiin ja kupoliin. Huoks, mis mun positiivisuus on? Onks se vielä lomalla, se taisi jäädä Lähdejärvelle.

Pitäs tarttua tähän arkeen. Pestä seittemänsataa koneellista pyykkiä (liiottelinks mää nyt vähäsen?) Maksaa laskuja ja hoitaa asioita. Varata aika lekurille niskapaskajäkitystä varten, ei sit se kahvakuulattomuuskaan ole auttanut. Pitäs pestä hampaat, ajaa parta ja vaihtaa ne kalsarit. Kaikkee tommosta epämieluisaa. Pitäis ja pitäis. Entäs jos ei pitäsi, jos haluis. Ja tekis. Ja menis. Ja olisi.

Mitäs kivaa positiivista mie tähän loppuun nyt rykäsen? No tuota joo... Mun Marketta on kuollut loman aikana. Hyvä, se on inhottava kukka. Jouti mennä.

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Nyt täytyy Martalle viesti liittyen niskapaskajäkitykseen.Eihän tuota tuskaa voi enää sivusta seurata!
    Itselläni talvell tilanne,että jouduin Meilahteen päivystykseen vaivoineni.Magneettikuvat ja laajat tutkimukset eikä mitään löytynyt.
    Varasin ajan mun vakkari osteopaatille,jolla on tapana tehdä ihmeitä.Ja kuins ollakaan oireet katos!Mulla oli niin super niskajäkitys.

    Mutta pointtina siis tän avautumisen jälkeen on,että jospa haluisit kokoeilla mun osteopaattia!

    M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ottaisin erittäin mielelläni yhteystiedot. Laitatko s-postiini, osoite blogissa :) Tsiljoona thänks!

      Poista