12.6.2012

Kaunis pieni sana

Laitoin eilen uudet siniset Chinot ja valkosiniraidallisen teepaidan duuniin. Jalassa oli ne valkoiset Conversit. Olin raikas. Eräs asiakas kommentoi, että näytän hyvälle, kuin karamelli. Eikä siinä mitä, asian pointti ei ole pelkästään ulkokuntainen itsekeskeisyys vaan se, että kuinka kivalle se tuntukaan, kun saa hyvää palautetta. Muistammekokaan sanoa kanssaihmiselle jotakin kivaa silloin, kun tarvetta ilmenisi? Pienellä huomiolla saadaan paljonkin hyvää aikaiseksi. Tätä Martta viljelee. Kiva, pieni kaunis sana silloin tällöin, ei ole minulta mitään pois, mutta voi joskus pelastaa jonkun päivän. Pelastaa maailman. No, nyt taisin liioitella, ei kai mun uudet Chinot maailmaa pelasta... Mut laitappa hyvä jakeluun, kokeile mille se tuntuu. Anna kiva sana ystävälle tahi ihan tuntemattomalle.

Osa ihmisistä on jo kesälomalla. On niin ihana katsoa asiakkaita, jotka ovat jääneet ansaitulle olotilalle. Heistä oikein huokuu vapaus ja huumaava onnen tunne. Kieltämättä, alkaa jo tuleva loma mielessä kummitella. Olenko jo kertonut, että suunnitellaan Ukkorähjän kans Norjan reissua? Sain hänetkin lämpenemään ajatukselle ja aivan intona sitä odotan. Tarkoituksena olisi huitaista juna-auto tsydeemillä pohjoiseen ja siitä Lofoteille ( kirjoitetaanks se noin, höh.) Enihau, Norja on huikaisevan kaunis maa, ehkä upeinta mitä olen nähnyt ja autoilemalla siitä saa paljon irti. Odotan, odotan... Niin no, tässä olisi taas yksi hyvä syy valvoa innostuksesta aamuyöt. Eipä odoteta liikoja, niin ei mene taas yli hilseen.

Multa on pyydetty vielä kuvia asunnosta. Olette varmaan jo lopen kyllästyneitä aiheeseen. Mutta laitan vielä muutaman foton. On outo tunne, kun kaikki on nyt valmista. Pähkäiltiin Ukkorähjän kans, että lähdetäänkö mökille to vai pe? Mä sanoin, että mulla ei oo mitään tekemistä pe, joten halusin lähteä jo to. Ei mitään tekemistä!! Haloo!!! Ei mitään tekemistä??!!











7 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunista ja upeet noi 70-luvun kukkapeilit. Meilläkin oli tuollainen kotona, saunan pukuhuoneessa. Valko/ruskea. Missäkön tuokin nyt lienee. Toi peilikollaasi on kiva!

    VastaaPoista
  2. Toi Buddha-taulu on tosi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Budhis seikkaili muutaman vuoden pois. Palautin sen kotiin ja nyt täällä asuu rauha.

      Poista
  3. Mahdatkossää tätä enää nähä, mutta ensinnäkin aivan nerokas yksityiskohta partsilla noi kivet reunustamassa. Toisekseen, mistä mahtaa olla makkarin pidempi valkoinen hylly, kun Kauko juur sellaisesta kovasti haaveilee?

    Kauko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, vähä myöhäs mutta huomasin tiedustelun, kun tsekkasin kommenttiosaston. Kivet on kivoi. Niillä on sielu. Makkarin lipasto on ihan aitoo Ikeaa. Siinä on kaksi lipastoa yhes ja lasilevy päällä.

      Poista
    2. Thank juu veri meni! Ikea-koti on uniikki koti <3

      Kauko

      Poista