18.6.2012

Huussista Huvilaan

Oli kyllä kiva viikonloppu. Se on kyllä hyvä, kun pääsee mökille jo torstaina. Näin viikonloput tuntuu pidemmälle. Oli sopivassa suhteessa kaikkea. Sain levättyä, Martta nukkui sikapossu hyvin. Vähän kuplittiin, oli ihana vieras ja hei, naurettiin ihan hölmönä. Tuollaisesta äitinsä poika saa hurrrrrjasti energiaa. Ei sitä suotta sanota, että naurulla on parantavia voimia. Naurakaa ihmiset!

Noh,  nyt on aika jännä tilanne taas päällä. Käytiin kattoo sitä vastarannalla myynnissä olevaa mökkiä huvilaa. Se on I H A N A! Vanha tosin, mutta mahtava paikka. Siitä saisi niin upean ympärivuotisen paratiisin. Remppaa olisi tiedossa, mut huihai, aloittaisin mielelläni. Talo itsessään on suht iso ( 80 neliöö,) pihassa hauska grillikota ja mahtava, iso tontti. Paikka on jännästi rinteessä ja alas rantaan menee rappuset. Niitä olisi Martan mukava kuplissa könytä, turvakaiteet olisi saatava. Sisälle ei tietysti päästy, mutta kaiketi soitetaan välittäjälle ja pyydetään näyttö. Ensin täytyy selvittää noi ikävät raha-asiat. Sikäli ihmeellistä, että Ukkorähjäkin on asiasta kiinnostunut. Tai siis ei tietenkään niin kuin minä. Hänellä meni jo eilen herne nenuun, kun Martta jo niin intoili. Minkäs teet, tää on mun luonne. Mie vain korostan, jos paikka on meille tarkoitettu, niin se on meille tuleman. Ei sen enempää, eikä vähempää. Minä luotan siihen, että elämä kantaa. Olisihan se aika mahtavaa....

Se joka odottaa kesälomaa ihan Simona, nostaa käden ylös! Korjaan, molemmat kädet ja jalat! Hups, tipahdin tuolilta... Eikö kuulukin asiaan, että tähän aikaan vuodesta hehkuttaa ja odottaa sitä loman alkamista? Mun ihan sielua riipi, kun piti poijes mökiltä lähteä. Nyt aamukampa vinkuu ja sitä on kuin tulisille hiilillä. Mut ilman tätä odotusta, ei tietäisi sitä ihanuutta, minkä saavuttaa, kun loman aloittaa. Siksi asioilla on tapana olla joku järjestys. Jos olisi koko ajan lomalla, ei se olisi niin ihanaa. Eli nautitaan nyt tästä kaksi viikkoisesta, koska se on niin kuin pohjustus hyvälle lomalle. Miehän voin leikkiä, että olen esilomalla. Hei, leikitään kaikki! Ollaan esilomalaisia.

Sain kutsun entiseen residensiini tutustumiskäynnille. Eikä ole aika söpöä? Vanhan kotini uudet omistajat ovat tehneet asunnosta oman näköisen ja kutsuivat minut iltakaffelle. Totta ihmeessä, haluan nähdä, niin asukkaita kuin ex-himaa. Minkähänlainen fiilis tulee, alanko poramaan ihan kypällä. Heittäydyn lattialla huutamaan, tahtoo takas omaan kotiiiiiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti